Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaben22

senior tag

válasz alain911 #4356 üzenetére

Jó kérdés, én ettől az eladótól vettem már 50 darabos BD50-es Verbatimot, az az elvárt jó minőségű MID kóddal jött. Megnéztem history-ban és amit én vettem annak a termékkódja VBR260YP50V1 volt 50%-kal drágábban (ennek a kódja VBR260RP50SV1).
    Amit látok, hogy az enyém 1-4x-en írható csak, ez kép alapján 1-6x, ami azt feltételezi más MID kódja lehet a kettőnek. Ezt az egy kérdést találtam neten, ez alapján én ha én vennék most BD50-et, én továbbra is inkább a drágábbat venném, ami nálam már bevált, de nyilván semmilyen felelőséget nem tudok vállalni, hogy most is úgy van, ahogy nekem volt :).

Fenti linken feltett kérdésre a válasz Google fordítóval:
    The 4x 50-sheet Japanese-made discs are made by Panasonic, so you can expect good writing quality.
    The 6x discs are made by Mitsubishi, and are now manufactured in Taiwan.
    They were previously manufactured in Singapore, and I tried three packages of them, all of which were good.
    I tried five packages of the Taiwanese-made discs, and there were some with more correctable errors than others, so the quality was clearly declining.
    The fewer correctable errors there are, the better the media, but unfortunately it's a case of luck.

VBR260YP50V1 termékkóddal eBay-en más eladónál még lehet kapni, de az drágább ennél és a termék képek nem stimmelnek, mert a fotókon 1-6x-os lemezek vannak, igaz az egyik eladónál a termék nevében szerepel a 4x és ő kb. 50%-kal drágábban is adja.

Azt vedd figyelembe, hogy az árra még rá fog menni a magyar ÁFA + Japánból nekem legtöbbször FedEx-szel postázzák a cuccaimat, ők borzasztó drágán csinálják az import vámügyintézést.

Új hozzászólás Aktív témák