- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Jonagyot mindenkinek!
Tegnap ismet sikerult majmot csinalni magambol, a karaoke eloadasom alkalmaval. Celine Dione - Titanic Rulzz /de legalabb nyertem egy karton Heinken-t
/
A heten megint sikerult szetszopatnom magam a melohelyen, sok a problema megint nem mentem a haverokkal nyaralni. Itt fogom kinyirni magam lassan. Jovohonapban mindenkepp le kell menjek legalabb a helyi tengerpartra mert szinem semmi, sapadt vagyok, csak iszok+hizok, that's what i do!
Bash-nek uzenem, /annak ellenere, hogy ketlem, hogy blogot olvas/ hogy Boldog Belated Szuletesnapot, es tovabbi sikeres kigyohajkuraszast. MarK elvtarsnak meg annyit, hogy ne vegyen mindent olyan komolyan /bar eros fejlodes tapasztalhato szemelyevel kapcsolatban az utobbi napokban
/.
Ja es bocs ha megsertettelek /Ferike
/
Nah, amugy jovoheten koltozok, mivel nembirom el egyedul a hazat /miota vege az ugynek a girlfriendel
/ ugyhogy egy kis hazikoba fogok koltozni amig nem jon a visszajelzes Californiabol, hogy van melo, mehetek.
Kozben vettem egy gyonyoru ViewSonic 19''-es tft monitort, aznap mikor kihozta a FedEx be is doglott az x800pro-m, ugyhogy rekontra vissza a newegg.com-ra es csuklobol rendeltem is egy x850-xt pe-t ami azot meg is jott es tokeletesen elegedett vagyok vele /eddig/. Viszont miutan ez mind kiderult, rajottem, hogy mindehez nem tul egeszseges egy 250W-os tap, szoval ma azt is rendelni kell egy ujat. Hat ez van, mar megint szorom a penzt.
Tovabbi szep napot!
Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/
/.
/