Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VGA hiba
- Milyen videókártyát?
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
ittakary #18897 üzenetére
erre én is kíváncsi vagyok, BF előtti napon rendeltem a GAP-től egy kabátot, Angliából küldték, elvileg december 5-ig kellett volna megkapjam, de mivel nem Express kiszállítást kértem, hanem az ingyenes akciósat, így nem a DHL hozza ki itthon, hanem az MPL... aminek látszik a teljesítőképessége
-
én sem teljesen értem hol lehet a hiba a postán, hol akadhatott el ez az egész emag történet
eladtam valamit aprón, időgarantált Vaterafutár MPL csomagot igényeltem csütörtökön, pénteken jött érte a futár és hétfő kézbesítették az ország másik felére...
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
maj-viktor #18890 üzenetére
Nekem pont tegnap délután futott be az utolsó negyedik eMag-os BF-es rendelésem, ezt November 25-én este 20-21 között rendeltem valamikor, bár az aznap kora reggeli rendeléseimre is jó sokat kellett várnom mire a posta ideért velük, de szépen egyesével bepotyadoztak a múlt hét folyamán.
Ha továbbra is ilyen erősen teljesít a posta, akkor lehet pár később rendelt karácsonyi ajándék csak jövőre fog megérkezni egyeseknek. -
törölt tag
válasz
maj-viktor #18890 üzenetére
Azért az a 3-4 akció Bf óta messze elmarad mindenben. Olyan akciókat kb az év bármely napján látsz, vagy hasonlót. Nem kell ettől hasra esni, még.
-
toeki
senior tag
válasz
scream #18888 üzenetére
A budaörsi logisztikai központból az utóbbi egy-másfél évben menekülnek a régi dolgozók.
Jelenleg utcáról beesett 6általános jómunkásemberek próbálnak megbirkózni egy karácsonyi dömpinggel.Kevesebben vannak, gyakorlatlanok, (rosszabb esetben satuhülyék), több a csomag.
Ez együtt adja ki ezt a káoszt.
Valószinűleg jobb nem lesz mert az országos munkaerőhiány felszippantja a normálisabb embereket, maximum a csomagügyileg gyengébb időszakokban javul majd picit a helyzet, de aztán megint jön majd a karácsony amire megint nem lesznek felkészülve...
Én tanultam az idei évből, próbálom kerülni a postai küldeményeket és mindent csak futárszolgálattal. -
maj-viktor
őstag
Na mi a helyzet!? Csak én "szívok" még emag-os csomaggal!?
(#18888) babicsbalu
"Postás" fórumban... egybehangzóan az fekete csomagolású Black Friday emag-os csomagokra hivatkoznak!
több százezer csomag futott be - fut be még mindig folyatosan hozzájuk!
(én konkrétan nov.28-dec-9 közötti héten feladott csomagjaimnál tapasztaltam késést és arra adtam be ma kártérítést a késés miatt... 1munkanapos időgarantált csomagok... az eddigi emagos-ak, ha jól láttam 2munkanapos garantáltak voltak! Azaz ha a posta átveszi, onnan 2munkanapjuk van "teljesíteni"... csak a probléma, hogy az emag sem adott át még minden csomagot a postának... lehet az emagnak megvan a kapacítása... sőt biztos (meg BF óta már 3-4más akciót letoltak), hanem itt a posta nem tudja felvenni - elvinni tőlük... mert teli a OLK raktár!De mostmár normalizálódni lászik a helyzet... Pénteken feladtam bazi nagy nehéz csomagot zárás előtt 5p-el... szombatra le is vitték vidékre és ma hétfőn kézbesítették!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
scream #18888 üzenetére
egy szó a válasz. posta.
más országokban volt piacnyitás, posta, vasút, városi tömegközlekedés, energiaszolgáltatás.
amíg a mindenkori rezsimnek benyalt igazgatóságok vannak, akiknek a rendszerváltás tájékán betonozódtak be állásaikba, addig sok jó nem várható. (a vasúti piacnyitás is csak ígéret, a hálózatkezelő kft illetékessége spanciban van az államvasútiakkal, így nem nehéz ellehetetleníteni egy induló személyszállító magánvasutat - a magán teherek az más tészta, a szociális foglalkoztató államvállalatnak már nem fűlik a foga olyanhoz, amiben a bevételhez meg kell dolgozni)
-
scream
veterán
De miben szakadt meg a Posta? Kétlem, hogy ebben az évben annyira kirívóan sok ajándékot adtak volna fel karácsonyra, hogy az egész meghaljon.
Érdekes más/nagyobb országok miért tudják rendesen tartani a határidőket, itthon meg jó, hogy nem nekem kell elnézést kérni a postától/postástól, hogy 2 hét csúszással hozza meg a csomagomat, amiért egyébként fizettem. (szállítási kltsg)
De ha így is van, akkor miért nincsen valamiféle értesítés erről?
Amúgy ma sem érkezett meg a webcam...
-
sagem
addikt
Nekem egy kicsi webshopra van rálátásom, nem ilyen mamutokra, de még ez a kis webshop is megtapasztalta, hogy a posta összeomlani látszik/összeomlott. Ők hiába készítik össze a rendeléseket időben, a posta késve tudja csak átvenni tőlük, aztán miután átvették, azután is csúsznak vele, a posta futáros megrendelésekre is vonatkozik ez a dolog. Szóval nem mindig a webshop a hunyó. Gondolom a futárcégek is megzuhantak, ezért is dolgoztatnak a nagyok már 2-3 féle szolgálattal egyszerre.
-
Bulp
csendes tag
BlackFriday alatt vettünk egy főzőlapot edigitáltól, amit vissza is küldtünk már múlt héten (elállás). Kedden át is vették, kb mennyi idő mire kapok tőlük valami e-mailt, hogy feldolgozták a csomagot vagy valami?
-
törölt tag
válasz
sambenez #18881 üzenetére
"Csak a postást sajnálom jöhet feleslegesen."
Miért? Ha még kell (csak durcáskodás miatt mondtad le), akkor végül is mi a gond?
Más részt, ha olyan, lehet volna akit itt érdekelne, legalábbis korábban voltak ilyen posztok.
Pedig amúgy én délután, rendeltem, és egyáltalán nem olyan dolgokat, hogy húha pl papírt nyomtatóba
Telefontartót, meg ilyesmit, 3 volt.De voltak akik már másnap, vagy rá pár napra megkapták. Állítólag 350+ ezer rendelés volt, ha ezt még esetleg növeljük, azzal, hogy több tétel votl egy rendelésbe, mint nálam, akkor simán 400 rendelés is lehet egy nap alatt, ez pedig azért elég bődületes szám. + ha azt nézem, hogy ez még csak a kezdet volt. Azóta is folyamatos akciók vannak, bár ezek mértéke már messze van helyenként nagyon a bf-től.
Azért kellhet logisztika, ennyi rendelést lebonyolítani.
Ediginél gyanítom nem volt fele se, és mégis "szaküzletből átszállítva" de hova?Másnak is van ilyen állapot, utánvét esetén?
-
vasi89
őstag
válasz
kristoph08 #18872 üzenetére
Én is jártam így egyszer, hogy csomagom jött kintről. A nyomkövetés azt mutatta hogy kézbesítve de mivel én nem voltam otthon és szüleim sem így érdekes volt a történet mert a szomszédoknál sem volt. Aztán nagyjából fél nap alatt kiderítették, hogy a postás nőnek aki helyettesítette a postásunkat a lánya abban a kávézóban dolgozik ami apám irodája mellett van és ő meg beadta oda. Csak épp a lánya elfelejtett szólni bárkinek is
de amúgy még én lettem leszólva a csaj által h most gondot okoztam az anyjának pedig Ő jót akart.
-
törölt tag
Edigitál főoldal rendelj 21, délig, és még biztosan oda ér a fa alá, kivéve háztartási nagy gépek
Még a 25.-ei rendelést sem hozták ki, biztos, hogy 21.-én rendelve, kihoznák karácsonyig?Lehet rakni a téteket
Emag viszont már rég meg jött mind. Dec 5 előtt, mondhatni bőven.
-
superg
senior tag
Nem BF-es de emagos cucc múlt hét kedden rendelt ma meg is jött.DPD,6 nap,korrekt elnézve a posta bénázásait.
-
darksamu
csendes tag
Ma végre megérkezett az emag-on Black Friday-kor rendelt tabletem. MPL hozta.
Nem siették el...
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
A H&M-hez szeretném visszaküldeni a rossz méretű ruhát, és az lenne a kérdésem, hogy a DPD-nek melyik formanyomtatványt kell elküldeni? A HM azt írja, hogy utólag vonjak le a 990 forintot a visszaterítendő összegből, a DPD meg azt írja, hogy előre ki kell fizetni az 1500 Ft-ot. -
dptrsk
addikt
válasz
kristoph08 #18870 üzenetére
Mit ír a posta honlapja a bedobott szelvényen szereplő csomagazonosítóra?
A postán szerintem lehet keresést indítani a csomagra, mert nálad van az értesítés, de elkavarták. -
kristoph08
csendes tag
Sziasztok!
Nálam az a helyzet állt fent, hogy még BF-en rendeltem emag-ról egy 1490 Ft-os dolgot, meg egy 8990 Ft-os dolgot. Először úgy volt, hogy külön jön és 5.-éig ideér. Aztán utána írtak, hogy legkésőbb 7.-iég. Majd ezután az emag oldalán összevonták a termékeket egyben és kaptam egy sms-t 7.-én, hogy 10.-éig legkésőbb érkezik a csomag külön külön.
Eközben kb. 6-án volt a postaládában egy szelvény, hogy az 1490 Ft-os csomagot kihozták, de nem vette át senki, ellenben a postán átvehető. Na most bementem a postára és közölték, hogy ott bizony nincsen semmilyen csomag.
Azóta pedig semmi történt!
Vajon hol lehet a csomagom?
-
scream
veterán
Valakinek Amazon.co.uk-s Logitech C920 megérkezett már?
-
válasz
masterful87 #18855 üzenetére
A telefonszámomat természetesen megadtam, de nincs 0-24-ban bekapcsolva. SMS-t vagy hívásértesítőt, neaggyisten emailt nem kaptam.
Én viszont hívtam őket, ez volt a beszélgetés a nénivel, aki szerint ne aggódjak, minden jó lesz...MaCS
-
masterful87
senior tag
válasz
MaCS_70 #18849 üzenetére
Megadtad rendesen a telefonszámodat az Edigitalnak? Élő telefonszám volt? Biztosan nem kerestek a 061/452-0090-ről?
Engem december 2-án kerestek, és gondolkodás nélkül töröltettem az 520-as rendelésemet, mert a telefonba is elmondta, hogy azért a 326-os egy gyengébb modell, na meg a kedvezmény mértéke meg se közelítette a BF-est. Meg fogalmam se volt, hogy a 22 ezres kedvezményes ár mennyire is kedvezményes, arra nem lehet adni, hogy akkor náluk éppen mennyiért adták. Lehet máshol kedvezmény nélkül 22 ezer. (Utólag persze már tudom, hogy egész jó ajánlat volt az a 326-os)
Meg annyira mondta, hogy a beszállító mondta le, mert már kifutott, nem is lesz több, higgyem el, hát én elhittem.
Ha meg most egy hónap alatt mégis kerítenek Neked, és esetleg más kitartóaknak is 520-ast a 28 ezres nyomott áron... hát akkor én fogok bepipulni az Edigitalra!
Éppen melóban hívtak, az is csoda, hogy észrevettem, és felvettem. De azt kellett volna mondanom, hogy hívjon vissza másnap, így most nem tudom ezt eldönteni. Neten utánajártam volna, aztán tudtam volna értelmes döntést hozni. -
dwd1
tag
Segítsetek!
Tegnap akarta hozni a posta az utolsó csomagomat, de külföldön voltam.Most ez van:
Bp. 1. sz. csomagkézbesítő bázis
Küldemény információ:
Sikertelen kézbesítésEl tudok ma menni érte a Verseny utcai (?) postára vagy ott nem adják csak úgy oda vagy nem ott van vagy mi a teendő?
Köszi! -
UHHH
őstag
válasz
MaCS_70 #18849 üzenetére
Aki hangosan kiabal es reklamal, az "nyer".
Volt erre jo pelda, valami gagyi pecsi facebookjateknal, aki reklamalt, hogy mindig jatszik de sose nyer, furcsamod 2 nap mulva nyert. Nagyon durva, nem sok eselye lett volna ha TENYLEG sorsolnak! Arrol meg nem is beszelek, hogy volt aki masodszorra nyert 2 honapon belul. Azert egy 16 000 -es kedvelesu oldalnal tobb, mint fura.Szoval te is kello hangon reklamaltal, nem vagy beletorodo, mint aki hasznalt cuccot kapott es nem akar reklamalni. Az is AGYREM, mert legkozelebb MI is ilyet kapunk, mert BEVETT szokassa fog valni, hogy siman kapjad a hasznalt szart, mert "jo szazalekban nem reklamalnak miatta".
-
válasz
MaCS_70 #18765 üzenetére
Na, megjártam az Edigital Mammut-bázisát...
Egy kisebb jelentőségű másik (bár szintén nem túl gyors lefolyású) rendelést vettem át, és az intéző fickó látta is a megrendelt NAS520-ast. Meg is nyugtatott, hogy meglesz az, csak kisebb fennakadás adódott.
Erős kételyek mellett feltételezve, hogy valóban lesz még, amit meg is kaphatok, roppantmód érdekelne, hogy mégis mi alapján dől el az, hogy mely hoppon maradt megrendelőknek ajánlják fel a helyettesítő terméket, és kiket áltatnak tovább...MaCS
-
sagem
addikt
Az Amazon is letérdelt, szóval nem csak a hazai szolgáltatókat fekteti meg az ünnepi roham.
Amerikai Amazonról rendeltem Nov 25-én, tervezett érkezési időpont dec 9 volt. Ez tegnap modosult arra, hogy dec23-ig majd megérkezik valamikor, ha nem akkor majd felajánlanak opciókat..
A csomagkövetés szerint tegnap érkezett meg Angliába, szóval gondolom még odébb van, hogy kézhez kapjam, pláne hogy a hazai posta is léket kapott idő közben -
törölt tag
válasz
fornettisuti #18845 üzenetére
Nálam dettó ez volt, de mikor kérdeztem a postást, aki jön házhoz, azt mondta nincs semmilyen csomag
Mondjuk nem hittem neki, mást is rendszeresen elkavar.Bementem, és egyből tudták.
De most már igazán Edigi is mozgolódhatna
Jövőhéten lehet rá is kérdezek, hogy most mi a helyzet márAzért ne jövőre jöjjön meg...
"Válaszoltam is nekik,hogy húzzanak bele,mert alig 1 óra van hátra! "
Lehet jan 10-re gondoltak -
Milka 78
nagyúr
Nekem ígérték 5-ére,majd 8-ára,most írtam nekik egy mailt,hogy még is mi a terv erre küldték,hogy 10-éig kiküldik.Válaszoltam is nekik,hogy húzzanak bele,mert alig 1 óra van hátra!
Kritikán aluli a kiszállításuk ebben az évben az előző két évben 5 nap alatt megugattok mindent most meg 2 hete szórakoznak mindezt nulla infóval -
fornettisuti
veterán
Csomag elküldve
A kiszállítás várható időpontja:
2016.11.26 - 2016.12. 8posta nyomkoveto szerint tegnap ota postaponton atveheto😅
no sms, no email
-
zoltan6
addikt
A DPD szállít hétvégén?
dec.9-10-re van írva a szállításom,de tegnap óta nem frissült a dpd nyomkövetés.
09.12.2016 12:10 Budapest (HU)
A küldemény beérkezett a feladó depóba.
Ebből se lesz ma már semmi szerintem. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
viharhozo #18838 üzenetére
Na aggódj, bár mondjuk én nem fizettem előre egyik rendelésemnél sem, de 4 dolgot rendeltem BF-kor eMag-ról, mind a 4 csomag a postához került, ebből 2 csomag 1 és 1,5 hét alatt megérkezett, a másik kettőről pedig még mindig semmi infó, még TN szám sincs, csak annyi, hogy a Magyar Posta fogja majd hozni őket. A postára viszont már kezdek pipa lenni, hogy nem képesek pár kisebb méretű csomagot 2 hét alatt kiszállítani.
-
-
viharhozo
addikt
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy nem fogok, ha van jó ajánlat... Amit írtam inkább arra vonatkozott, ha egyáltalán nézem majd a bf-et.
Az idei nálam eléggé más volt mint tavaly, tavaly kb 3 oldalról rendeltem, ebből kb csak emag volt új.
Mind3 fekete pénteki ajánlat volt, mondhatjuk, illetve Ed-nél azt követően is volt.Idén ez picit másképp alakult, és legalább 4-5 boltra bomlott.
Ed-nél pl fekete ajánlatos cuccost nem is volt ami érdekelt/akkora már lehet elfogyott nem tom. Így inkább máshonnan lett.Emagnál lett volna, de ott sem volt igazi fekete péntekes hangulat
Igazából annyira nem is volt konkrét cél, illetve ami volt az pont nem a nagyoknál, hanem máshol.
Majd meglátjuk jövőre milyen lesz a felhozatalÉn összesen nem vásároltam még emagtól 50e értékben, nem hogy 200+
Ed-n, viszont lehet fél milla is lenne már, de nem 1 év alatt hanem eddig össz kb, ami vagy 5-6 év kb.
Ezen kívül talán csak 1 weshop van ahol, 100 összejöhetett, szintén évek alatt.De mondjuk annyira ezt nem szoktam számontartani
Mert ha azt nézem mondjuk egy jó monitor 1 hétel egyszeri alkalom mégis vagy 50k, máshol meg többször is vásárol vmi az ember, azt még sem éri el ezt az összeget, termék függő is
Na de majd jövőre, lesz talán több cél termék
Vagy nem
Az mindenesetre biztos, hogy az ingyenes, vagy szállítási költség minimalizálás, akár %-os arányban is, az nagyban hozzájárul nálam, hogy adott helyen vásároljak, jó esetben.
Mert mondjuk, egy dvd-t rendrendelés lenne a cél, akkor nem éri meg nagyon egy ezrest fizetni még a szállításra is, ha maga a dvd is annyi pl. Ergo érdemes racionalizálni a dolgokat
Visszamondással meg annyira nem szeretek szórakozni. Valaki szintén írta, hogy az kicsit kellemetlen, mondjuk lemondani, még csak csak, de visszaküldeni
(ha csak lemondás miatt kellene)
Amúgy nincs gondom az emaggal, abban az esetben, ha megéri persze érdemes lehet ott is, akár vásárolni de azért nem árt meggondolni, néha.
szállítással, csomagolással sincs gondom, teljesen jó, megfelel.
gyorsaság is.Akinek meg bf alatt ez votl a gondja, így járt, majd jövőre max kevesebben leszünk
(úgy sem) -
ssid3956
tag
Az Extreme Digital (Royal Sprint fuárszolgálat) szállít hétvégén is?
-
Vertigo18
addikt
Ez valami? Nekem a tavalyi Black Friday alkalmával küldtek egy csomagot postán maradóra. Napokig érdeklődött a nejem, hogy nem jött-e az adott cégtől csomagom, mindig nem volt a válasz úgy, hogy NAGYON ismeri a postásokat (értsd: bennfentes...). Aztán 3 nap után rákérdezett a főnök, hogy "Nem ezt a csomagot várja a férjed?".
Nejem megvizsgálta, majdnem ledöbbentek. A címzés: "Xyz posta; Vertigo18"
LOOL!
-
Tin
veterán
válasz
#33802016 #18831 üzenetére
most az emag oldalán a tegnap írt 3-as rendelésnek kihozta a 2. darabját is, de annak tn-je se volt
megnézve az emagos profilt, most "rögzített rendelés", és teljesen szét van esve az egész oldal, 0 forintos tételek, ismeretlen tartalommal. mondjuk az utolsó, 3000 forintos legó már mindegy.
én jövőre is fogok rendelni az emagtól. idén 200e+ értékben vásároltam tőlük, semmi bajom nincs vele, számítottam rá, hogy késnek a rendelések, de azért lassacskán ideérnek. és máshonnan is potyognak be lassan a csomagok, nekem pl. az első, edigis bf-es rendeléseim is ideértek következő hétfőn és kedden. a telekomosok másnap. mondjuk mivel hozzánk egész évben egy-kétheti szinten járnak a futárok, mindig adok borravalót, korrektek, vigyáznak a csomagra, telefonálnak, szóval működik a dolog.
most a posta "kicsit" túlvállalta magát. de a futár azért elmondta, hogy nem kell félteni őket: most nagyon jól járnak. napi 70-100 címmel számolva, ha csak a fele ad egy százast, az is napi 5e ft csak a borravalókból, azt felkerekítve simán 100e plusz alsó hangon a "bónusz". de szerintem a 2-3x-osát is elrakhatják az ügyesebbek.
-
törölt tag
Jövőre, ha rendelek még emagtól, valszeg az lesz a célra vezetőbb, ha rástartol vki a dolgokra, max utólag törli.
Mert az előre gondolkodás annyira nem feltétlenül jóPontosabban "ráér", hopp már elfogyott - fél nap után még több
Legközelebb max lemondom
De jövőre valszeg egy tabletet nézek ki, már körvonalazódik a dolog
Esetleg 1-2 apróság... de az még odébb van
"és ma kihozta a posta egy másik csomaggal együtt. az emagon pedig a rendelés státusza kiszállított csomag lett az egészre, pedig a két kisebb legót nem kaptam meg."
Ezt viszont érdemes megkérdezni, hogy most mi is van.
Mondjuk nem értem, ha egyszer szétszedték, akkor minek összevonogatni, csak a kalamajka lesz belőle, ezek szerint így is lett.
Másik észrevétel karácsony közeledtével egyre inkább mennek fel az árak úgy látom 1-1 terméknél, ha épp nem akciózzák le/vissza.
Mondjuk Bf-kor tényleg vannak olyan árak, ami soha máskor nem, kb, legalábbis egye termékeknél + irányban.
-
Tin
veterán
válasz
#33802016 #18827 üzenetére
mert a telekom a gls-el küld. tegnap délután rendeltem, ma reggel itt volt.
emag viszont jópofa volt: rendeltem még bf-en egy rendelésben 3 legót. először szétszedte 3 külön csomagra, majd a legnagyobbról küldött tn-t (kb 1 hete), aztán az mpl küldött a tn-el sms-t, hogy 1-3 napon belül jön (ez volt kb 1 hete), aztán az emag összevonta megint a 3 rendelést, de nem volt már tn sem, de az sms-ben küldött alapján tudtam ellenőrizni, és ma kihozta a posta egy másik csomaggal együtt. az emagon pedig a rendelés státusza kiszállított csomag lett az egészre, pedig a két kisebb legót nem kaptam meg.
szóval azért az emag is elég béna.
-
törölt tag
válasz
Silent77 #18828 üzenetére
Mondjuk őt nem értem, miért volt úgy felháborodva, azért mert ennyiért rendelt már ugrani kellene? 1-2 napon belül, ugyan már. Ha ez alapján szortíroznák a csomagokat, az már régen rossz lenne, amúgy is.
Más Edigi, másnál is írja ezt utánvét esetén?
Rendelés időpontja: 2016 nov. 25
Megrendelésedet rögzítettük! nov. 25
Rendelésed fogadtuk dec. 5
Átszállítás a szaküzletből dec.5-kor változott erre.Mit is mondtak, meddig várható a kiszállítás? Most már lassan letelik azaz idő nem?
Kíváncsi leszek, mikor lesz ebből valamikét hét és 1 hónapja lesz már.
-
bul07
nagyúr
Homár & posta, érdemes elolvasni
-
Sefter
veterán
Érdekességként:
Ma rendeltem kiegészítőt telekomtól, hívott az ügyfélszolgálatuk, hogy van raktáron, hétfőn odaadják a futárnak. Kedden várható, hogy kihozzák, ha mégsem akkor karácsonyig valamikor biztos...
Simán azt mondta a telefonba, hogy a gls még a BF-es rendelésekkel töketlenkedik -
törölt tag
Ha nem emelt díjas, és olyan rendszerből hívja, akkor 0 a díja, a telefon hívás miatt, akár.
MaCS, lehet épp ő mondotta le a tv-t 600k és a többi rendelést, mert "lassú", hát ha lassú, akkor ez van, máshol gyorsabban megvette drágábban, jobb esetben. - Már ha valóban kellett neki egyáltalán. ezzel számolni kell, valamilyen szinten.
Ed-nél nagyon el lehetnek csúszva/szét lehetnek esve
Nekem is csak az a rendelés nem jött meg. Pedig nem is bf-es termék.
Amúgy valóban, ha valaki nagyon rá "izgul" mikor mi jön, akkor az nagy szívás lehet...
Persze idővel nem árt, foglalkozni vele, de addig is "csak lazán" a jobb megoldás.Akinek meg tényleg nagyon időre kell névnap születésnap egyéb, az ne onnan rendeljen, javasolt.
-volt aki ugye ezt hozta fel."tavaly voltam így. rendeltem jóhiszeműen egy telefont az euronics"
Azért az euronics, és a Praktiker, MM, nem Edigi/emag típusú bolt. Így én nem venném egy lapra."A tchibo ugyanis europai ceg, nem "balkani", mint MI, magyarok."
A tchibo egy világmárka, simán beleférhetnekik akár több is, az edigi hol van ezzel egy szinten? szerintem sehol."(#18819) s7evcsenko"
Nem tudom már,de arra emlékszem, hogy volt amit szerkesztettem/ volt ahol már letelt az idő. így új poszt lett.de most egybe lett írva, aztán ha akarja keresgesse valaki.
Amúgy még 1 ok ami miatt nem kedvencem nagyon a szerkesztés, volt már, hogy szerkesztettem/írtam valamit közben eltelt az idő, mire elküldtem csak hiba üzenet jött, de a szöveget már nem láttam viszont, kimenteni sem lehetett.
Nem is írtam újra, ez mondjuk elég bosszantó tud lenni.
-
törölt tag
Lejárt az idő több esetben is, szerkesztés gomb akkor már inaktív, varázsló meg nem vagyok, bármennyire is annak nézel
Másik ok meg kényelmesebb.
De ha megnézed kettőnél írva is vagyok, hogy "szerkesztve". Így alaptalan amivel megvádoltál.
" értesítést csak úgy hogy felhívtam valamint írtam e-mailt az emagnak..megígérték hogy a héten megkapom, jön az SMS 1-3 munkanapon belül. Nem csodálkozom, Magyarország. "
Nekem is 1-3 nap volt írva, mégis több esetben még aznap megjött, vagyis 0 nap, mert az sms napján kaptam.)
"Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy az eMAG tényleg odaadta-e 5.-én a postának a csomagokat vagy sem. Mármint így kb. 2 nap alatt leért Debrecenbe minden gond nélkül, csak hát 2 nap mégis kiesett - lehet hogy a posta ült rajta 2 napot? "
Nem lehet, hogy a 2 napba benne van a szállítás is Emagtól- Posta (külföldről, belföldre?)
-
Laca1212
őstag
válasz
Sterilzona #18809 üzenetére
Pont ugyan így vagyok..de 10e-ért miért nem lenne el a polcon. És ha nagyon kell, akkor ott van
-
okiteki
tag
http://index.hu/gazdasag/2016/12/09/posta_osszeomlas_csomag_level_kezbesites/
Itt egy kis infó!!!
POSTA a ludas!!!!
-
törölt tag
válasz
maj-viktor #18812 üzenetére
Nekem múlthéten jött a mobilxtől két kábel amit rendeltem BF alatt.
-
maj-viktor
őstag
mobilx-es vagy gruppis rendelést kapott valaki!?
(mondjuk mobilx-et "leszarom"... postapontra kértem UV... de semmi reakció)
gruppinál meg 1db valami ezer forintos szart "kipróbáltam", bankkártyás fizetéssel... bár utána amit olvastam, hogy hova is tartozik a gruppi... no comment! Mindegy az az ezres nem vág majd földhöz, ha esetleg lenyúlják... írok egy homár posztot neki, azt jóvan! (legalább a jövőben mást ne húzzanak le... bár ezer forint... buktam már nagyobbat is, szal nagykaland, ha esetleg nem jön be)bár azt tudom, hogy 15munkanapot írtak... ami mostanában járt le... rájuk írtam... csak türelemre intettek... szal várok - várok, hátha lesz belőle valami! csak gondoltam rákérdezek hátha más is rendelt és már megkapta! szal mobilx & gruppi ha van idei pozitív negatív tapasztalt - jöhet!
emag
telekom
edigital
media markt
booklinemegvoltak!
-
BReal
addikt
Megérkezett a Blizzard Gear Shopos rendelés. november 28-án lett leadva, december 7-én érkezett meg. Az Emag-ról rendelt 4 db-os LED izzókészletnél ez a 2 dátum úgy nézett ki, hogy: nov. 25 - dec. 8.
-
masterful87
senior tag
válasz
Sterilzona #18809 üzenetére
HP DeskJet Ink Advantage 3635 All-in-One nyomtató
18 ezertől indul, átlag 20 ezer Ft
Utángyártott patron nem igen van hozzá, inkább csak eredeti. Színes úgy 2200-tól 200 oldalra, fekete 2500-tól 360 oldalra.
-
Laca1212
őstag
válasz
Sterilzona #18807 üzenetére
Én berendeltem egy T-s nyomtatót. Annyi pénzért wifi-multifunkci..nem rossz.
-
Sterilzona
senior tag
7000 forintos nyomtato.
Csak mivel azota se kaptam meg, s 10 k ert van hp telemomos, gondolkodoba estem. -
dawheeler
tag
válasz
Sterilzona #18802 üzenetére
Így van, semmi nem történik, csak annyi, hogy visszaviszik
-
szjoci
őstag
válasz
Sterilzona #18802 üzenetére
Mi az? Hátha mást érdekelne...
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
BF- EMag
ha nem veszem át, akkor nem történik semmi ügye? ( postára kértem ) -
dawheeler
tag
Engem azért zavar ez a még "sikeres fizetés"-ben lévő státusz, mert azzal indokolja az emag, hogy még nem sikerült feladni vagy szaraposta -> amiket akkor hinnék el, ha a black friday óta senki sem kapta volna meg az azóta rendelt termékeket (értsd.: pl. valaki mondjuk 4 napja vett valamit ott), mert felgyülemlett előtte a sor. De mivel nem így van, ezért csak szarik az emag a kifizetett black fridayes csomagra, örülj neki, hogy megvehetted paraszt, hozzáállással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest