Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Piratebay-ről miért nem tudok letölteni? Mikor megnyitja a klienst, és ugye kiválasztanám, hogy melyik fájlokat akarom letölteni, akkor nincs egy db. fájl sem, és nem is indul el a letöltés. De még a mérete sincs ott, nem tudom mi a problémája. Szóval hogy tudnék letölteni? Másik kliens kell (utorrentet használok)?
szerk.: látom van ez a magnet linkes dolog, az hogy működik? néztem youtubon videót de nem jön össze.
rt06: okés, köszi, akkor várok.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Van egy kis problémám, amire nem tudok rájönni h. mi a baj, és már nagyon zavar. Ha elindítom a torrent kliensem, és elkezdek letölteni kb. 10 másodperc múlva megszakad a netem, ezt mindig csinálja, ha routeren újracsatlakozok és bezárom a klienst, akkor nem szakad meg?!
Tudnátok adni pár tanácsot, hogy mit kéne átnéznem?Köszi!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Itthon az én gépem és a báttyámé közvetlen van összekötve (router nélkül, a modem bátyám gépébe megy onnan meg megy egy utp hozzám és ő nála a gépben van megosztva a net) és most pedig vettem egy routert, hogy normálisan meglegyen csinálva itthon a hálózat, namost az a baj, hogy a báttyám nem tud torrenttel letölteni ha routerrel van megosztva a net, ez szerintetek miért van?
A router biztos jó mert internet van mind a kettő gépen, csak torrenten nem lehet letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest