Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Dell asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Kliensel nem lesz gond, esetleg lehet tüzfal mögött vagy te is meg azok is akik töltik fel, és két tüzfal mögötti tehát passive user nem tud egymáshoz csatlakozni.
Amikor pedig kiveszed a torrentet a kliensből majd visszarakod azért megy 5 perc alatt gyorsan végig, mert nem letölti csak ellenőrzi a meglévő fileket.
-
Atapi
senior tag
ha jol értem, amit kérdezel, ezek azt jelentik, hogy 3 seeder van (ez a zárojeles) és 3 hoz kapcsolodsz. hasonloan a peereknél, 0 letöltövel kapcsolodsz, de van egy. a zöld csik a torrent letöltöttségét/állapotát fogja jelenteni szerintem, vagyis 82%-ban töltötted már le az anyagot. gondolom amikor ujra letöltöd a torrentfájlt és elinditod, akkor a kliens automatikusan ellenőrzi a már meglévő adataid épségét, amjd inditja a letöltést.
hogy a letöltés miért áll meg, azt igy nehéz megmondani. legvaloszinübb, hogy vagy a seederek nem küldenek adatot, pl mert nincs elegendő sávszélességük/slotjuk, etc, de az is lehet, hogy a Te kliensed nem fogad, mert pl bugos verziot használsz. ha visszaolvasol sokan panaszkodtak az ujabb utorrent kliensekre, ugyhogy ha utorrentet használsz, akkor ha jol emlékszem az 1.8.2 szokik beválni. rémlik hogy az ujabbaknál is lehet valamit állitani, ami elvileg megszüntetheti ezt a gondot, de mivel nem ilyen klienst használok, erre nem emlékszem, de nem rég volt erről szó, probálj meg visszaolvasni pár oldalt, hátha megtalálod.üdv
-
Core2duo6600
veterán
NA igen
Ez nagyban függ attól is aki épp a warnt osztja ki.
Én is beszereztem egyet az egyik oldalon, egy másik usert, meg cifrább dolgot csinált, és semmi.
Torrent hosszászollásban, elmondtam hogy az enyém miért jobb ennyit csináltam.
no mindegy tuléltem.(#3188) Iscariah
Vagy tiltva van az oldalról, vagy a progi szerint a kolega csal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Milyen széket vegyek?
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest