Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LG LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #48532 üzenetére
Miért is kellene elfelejteni a HDD-t, torrentezésre?
1,5TB HDD, 103 futtatott torent, este 19-21 óráig, bent vagyok bőven 50 ezer alatt.
Minek legyek előrébb? -
Imi1981
veterán
válasz
Írtam utána hogy ellenőríztettem vele a nap folyamán 10-20 torrentenként egyszerre és jó lett. Minden rendben volt. Itt valami usb kapcsolati hiba lehetett ami megzavarta a qbittorrentet.
Amúgy meg nem váltom ki ssd-re mert rohadt drága! Vagyis tervezem hogy szép lassan leváltom de nagyon lassan hogy egyszerre ne kelljen sokat költeni rá. De ez még a jövő zenéje. Nincs gondom a hdd-vel és mindig vissza seedeli többszörösen! Persze több hónap / évet is seedben van sok torrent úgyhogy ráér seedelni. Jelenleg 7 TB van hdd és ez ssd-ben nagyon nem kis összeg. Őszintén egyszerűen nem éri meg jelenleg. -
norba69
senior tag
válasz
60 TB-t seedelek 4 merevlemezről, és simán megy 145 MB/s-el a feltöltés, ha éppen annyira viszik. Napi 5-7 TB upom van, ritkán még több is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Ha van kinek seedelni, ami nap közben teljesül, akkor a digi netem feltöltése ki van maxolva és a feltöltésem 3/4-t a hdd-k generálják. Azért a 40TB hdd-t nem kevés összeg kiváltani ssd-vel, vannak itt többen is, akik még többel nyomják, akár 100TB felett.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest