Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #34696 üzenetére
Az is jobb mint a semmi.. ugy latom ez debianos verzio. Ott a legujabb is 4.1.7
Evvan, viszont ott webuin nem tudsz allitani cache-t sem. -
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #34693 üzenetére
Feralhosting alapjan mentel vegig? mert az alapjan nem nehez megcsinalni.. de ugy latom ez a nox verzioja a qbittorrentnek. [link]
-
Infinity70
tag
válasz
enginev3.0 #34693 üzenetére
Sziasztok. Én is megköszönném ha tudnál rá időt szakítani
Kíváncsi lennék mit tud .
-
norba69
senior tag
Nálad az is beválhat, ha nem kap folyamatos 100-150 MB/s-nél nagyobb terhelést többszáz GB-s letöltéssel, akkor van ideje üríteni a cachet-t.
Itt írnak róla.
6-42 GB dinamikus slc cache, ha az megtelik, akkor 80 MB/s írás. -
Grougon
tag
bocs biztos volt már sokszor a kérdés de 500gb-1tb méretben milyen ssd-t érdemes venni torrenthez?
1gbit net, lesz hajtva azért bőven de nem ipari mennyiségben. -
M107
addikt
válasz
enginev3.0 #34687 üzenetére
Sajnos nem sikerült felraknom, ebben senki sem tudott segíteni ....... -
M107
addikt
A Feral kinyírta az RU klienset a 3.9 V csak erős idegzetűeknek ajánlom.
30 perc után nem tud a MAG trackerhez kapcsolódni cserélve a szerver 4X már az elmúlt héten legalább, értetlenül állnak a probléma előtt főleg én.......
Marad a vízözön, de ott is a maximum torrent per kapcsolatokat korlátlanról 120 ra kell állítani mert szintén szétdob stopped és alig tölt fel valamit.
A Globális maradhat 400 érték.... de nagy jól hozó torrentnél már inkább több szeród legyen u.arra belőve mert akkor hoz valami uppot is.
+
S persze mindig mást visznek mellette mondjuk XXX-et a preimer dologból meg jó ha felraksz 60 -100 GB-ot ......
Régen fényévekkel jobb volt......
Úgy látom elkel búcsuzni a nagy torrentezésektől...
Csak a minimumot......
UI:
Lehet 150-300-600 GB SSD mindegy, még jó hogy vissza utalták a pénzem 95%-ban.... -
M107
addikt
Legújabb Qbit alap beállítás mellett, semmilyen port és egyéb dolgok állígatása nélkül 500/100 értékek is alapon. 7200 Rpm HDD-RE SATA3 Szüleimnél Cabel TV net Cisco EPC 3208 modem heh nem mai darab 2015 aug firmmel.... Do 3.0 modem meg valami alap 2015-ben 20000 Ft-ba kerülő router mellett.
250/12 net mellett stabilan megy átlag 25MB/s-el.
Otthon a Digi-vel meg sem merem nézni.
El ne bas...k.... -
Espla
aktív tag
Érdemes lenne az oldal módosító szkripteket az összefoglalóban gyűjteni.
Én pl. ezt használom Maghoz, ami a borítóképeket automatikusan mutatja, így sokkal gyorsabban áttekintem a friss feltöltéseket:// ==UserScript==
// @name nCore preview image expander
// @author Daniel Vasarhelyi
// @description it replaces the little [i] button on nCore to the actual image.
// @namespace http://userscripts.org/users/293336
// @license Creative Commons Attribution License
// @version 0.1
// @include https://ncore.cc/torrents.php*
// @compatible Greasemonkey
// ==/UserScript==
var rownodes = document.evaluate( '//div[@class="box_torrent" and div/div/div/div/div/div/img/@class="infobar_ico"]', document, null, XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE, null );
for (i=0; i<rownodes.snapshotLength; i++)
{
var row = rownodes.snapshotItem(i);
// replace [i] with link and full image
var preview_node = document.evaluate('.//img[@class="infobar_ico"]',
row, null, XPathResult.FIRST_ORDERED_NODE_TYPE, null).singleNodeValue;
var image_href = preview_node.getAttribute("onmouseover").match(/mutat\('([^']*)'/);
var details_page = document.evaluate('.//div[@class="torrent_txt"]/a/@href',
row, null, XPathResult.STRING_TYPE, null).stringValue;
var link=document.createElement("a");
link.setAttribute("href", details_page);
preview_node.parentNode.replaceChild(link, preview_node);
link.appendChild(preview_node);
preview_node.removeAttribute("onmouseover");
preview_node.removeAttribute("onmouseout");
preview_node.setAttribute("src", image_href[1]);
preview_node.removeAttribute("class");
preview_node.removeAttribute("border");
// adjust the box horizontally
var box_node = document.evaluate('./div[@class="box_nagy" or @class="box_nagy2"]',
row, null, XPathResult.FIRST_ORDERED_NODE_TYPE, null).singleNodeValue;
box_node.style.setProperty("height", "auto", "important");
}Firefox alatt Greasemonkey kiterjesztéssel hozható működésbe, Chrome alatt Tampermonkey
Azért lenne jó ha gyűjtve lennének itt a szkriptek, mert mindig eltűnnek az oldalak amiken fent van. És itt egyben megtalálnák akiket érdekel.
-
melbourne
csendes tag
Sziasztok!
Nektek volt már olyan hogy a qbit 4.2.1 az arány oszlopba 20x arányt mutat egy 450 MB filenál lent pedig csak 400 MB up van ami 1x arányra sem elég. Store-on jól mutatja a feltöltött adat mennyiséget. Már ez többször előfordult. Nem akarom hogy gubanc legyen ebből. Arányos az oldal.
-
-
norba69
senior tag
-
n42
tag
válasz
norba69 #34677 üzenetére
Hogy van neked 2Gbites kapcsolatod?
Én más oldalt nem használok, de emlékszem, h pár éve erre jutottam, h az ncore valamiért nem szeret engem. Ami feltűnő, hogy 30-40 seedernél nem vesz fel többet, utána megint ugrik, felmegy 50-60-ra.
De bithumenen nincs ilyen baj, ott pillanatok alatt felkúszik akár 150+-ra is. -
norba69
senior tag
Valami pedig nem oké, mert én az ncoreról valami friss, jól seedelt anyagot ha töltök, akkor az elindítás után felugrik 220-230 MB/s-re, és úgy marad a végéig, ingadozás, meg akadozás nélkül. Nálam akkor van gond, ha éppen valamit nagyon visznek, megy az up 145 MB/s-el, és amellett indítok egy jól seedelt letöltést, akkor processzorlimitem lesz, nem bírja az I5-8400 szuflával, és csak 150-160 MB/s-el jön le.
-
n42
tag
válasz
norba69 #34673 üzenetére
Ezzel nagyon nem értek egyet, otthoni seedereknek manapság sok 10 Mbites feltöltése van, de biztosan akadnak gigabites feltöltéssel rendelkezők is. Teljesen lényegtelen, h új, vagy régi torrent, ez egy általános jelenség kb. 5 éve, hardvertől, szoftvertől függetlenül.
Az a nagy helyzet, h ez az ncore-nál van valami elbaszva, mert a bithumenen nincsen ilyen gondom, ott gyorsan, azonnal csatlakozik a lehetséges seederekhez, nem áll meg 50-80 körül és be is lövi a max speedet, csak azaz oldal valamiért meghalt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sal Borghese #34671 üzenetére
Így van
Több helyre lehet ugyan azt seedelni, de ahány helyre seedeled, annyi torrent legyen a kliensben
-
norba69
senior tag
Megnézve a letöltésed, nem egy friss anyag, csak sok a seeder. Valószínű szerveres már nincs, csak otthoni seederek, azok meg jó, ha 4-500 kB/s-el seedelnek / seeder. 80 otthoni seederrel meg persze hogy hullámzik, meg nem megy maxon. Ha bírja a hardvered, emeld föl a torrentenkénti max kapcsolatot 300-ra, globálisan 900-ra, attól valamit gyorsul.
-
norba69
senior tag
válasz
Sal Borghese #34671 üzenetére
Elég régóta csinálom így, még sehol nem szóltak érte, hogy nem szabad.
-
Sal Borghese
csendes tag
válasz
woodworm #34670 üzenetére
Köszi.
Akkor összefoglalva: ha jól értem párhuzamosan nem tölthetek ugyanabba a fileba több trackerből, mivel tiltott, szeletek felülíródnak nem hatékony stb.
Ha kész a letöltés azt viszont szabadon seedelhetem több oldalra párhuzamosan az nem tiltott. Természetesen a megfelelő trackerek torrent file-jainak felhasználásával.
(bitumen/mag/tstore eset) -
woodworm
veterán
válasz
Sal Borghese #34669 üzenetére
Ezt csak úgy tudod megtenni, ha egyetlen torrent alá teszed be a plusz trackereket. Privát torrent esetén ez ütközik minden oldal szabályzatával.
Ha pedig ugyanazt a letöltést elindítod több torrent fájlból, akkor nincs kapcsolat közöttük és fedésben töltik a szeleteket, felülírják egymást. Ha pedig teljesen ugyanaz, akkor feljön egy üzenőablak, hogy a letöltés már elindult és beillessze-e a trackert, ami ugye az első, tiltott eset. -
Sal Borghese
csendes tag
válasz
enginev3.0 #34668 üzenetére
Köszi a segítséget!
Egy torrent alá nem rakhatsz be különböző oldalakról trackereket-- ezt úgy érted hogy egy cuccot nem szabad több helyről egyszerre tölteni?--Azért gondoltam mert így a el letöltési sebességemet növelhetném egy adott torrent esetében, több forrásból jön le a cucc.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Sal Borghese #34667 üzenetére
Ha leszedsz valamit egyik helyről azt a másik helyre ugyan úgy seedelheted, ha teljes mértékben megegyezik a két torrent, de ehhez a másik oldalról is be kell raknod a torrentet
Egy torrent alá nem rakhatsz be különböző oldalakról trackereket
-
Sal Borghese
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a tisztelt fórumtársakhoz :
(bitumen/mag/tstore esetén)
a, leszedem az anyagot ez egyik helyről és a másik trackere seedelem (arányjavítás) persze a másik tracker torrent filejának segítségével. Ez tilos-e?b, Adott xy anyag amelyet több (2-3) magyar trackerről töltenék le párhuzamosan. 2 torrent file leszedem megnyitom a kliensben. Ugyanabba fileban dolgozik a progi egy időben. Ez tilthatja-e a tracker?
Végig néztem az fenti trackerek wikijét ott nem korlátozta semmi. Persze ez nem jelent semmit. Gondolom megkérdezem a tapasztaltakat.
Köszi
-
n42
tag
9 (#113195) norba69 n42 (#113191)
Sziasztok, helló.
Nincsen routerem, Telekom optikai net, és ahhoz egy HG8245H ONT van (nem kukacoskodás képen
) , külön nincsen rákötve semmilyen router, természetes cat 6 (?) kábellel összekötve a géppel (ez is volt cserélve, nem lehetne gond). Ez a hullámzás évek óta fennáll a letöltési sebességben, viszont a bithumen-en van néha jó napja, ott néha kiadja a max 110 Mb/s-et, ncore-on sosem, akármennyien seedelnek egy torrentet.
-
TIT
veterán
Tudom,pedig 2006-ban szupi volt,akkor nem rakott semmi szutykot fel,most is csak böngésző beállításaiba kavar be+kezdőoldalak stb.
De még mindig jobb mint a qbi biztonsági rése,ami miatt 10 percenként be akarnak törni a gépemre,más kliens meg nincs ami értelmes.
Felrakom max.a bitspiritet,úgyis jól néz ki,csak 10 éve vége sajna. -
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #34658 üzenetére
Nem azt írja már hogy No1, hanem az adott film címét írja a végére egyben, de attól még No1
-
tobias40
veterán
Ha a torrent mellett azt írja hogy "elakadt" akkor mit kell tennem?
Látszólag seedel vissza de a nyíl lefele mutat.
Ilyenem még nem volt..
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #34657 üzenetére
A torrent nevében nem ő szokott szerepelni. De nyugi a bithun fenn van minden
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #34654 üzenetére
Mi előtti? Nem lehet Netflixes cuccokat tölteni?
-
tobias40
veterán
Az új Jumanji is alig csordogál...
(amúgy ráér..
)
-
válasz
enginev3.0 #34650 üzenetére
Van, csak nem 128MB RAM-al.
(#34648) mgTerminator
Nincs. -
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #34583 üzenetére
Na megoldódott a probléma! Nem fogjátok elhinni mi volt a megoldás!
A tesómnak a 4.1.5 qbi volt fent, nekem a 4.2.1, befrissítettem mind a kettőnkét 4.2.3-ra és egyből áthasított amennyivel kifért a csövön -
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5 #34647 üzenetére
Ac57u
De van 3g is, ugyan így -
SunMount3r
nagyúr
Ja, én is úgy értettem, 4.2.2-nél is rossz volt. Ha véletlenszerűleg ránéztem kb. 70% vol az esélye, hogy egy csomó be van zuhanva. A 4.2.3-nál még ilyen nem is volt. Volt olyan is, hogy az oldalon meg emiatt napokig Stopped-nek jelzett mindent, olyan rövid időkre tértek csak magukhoz, na most ott is jó mindegyik. De mondom ez sok mindentől lehet, mert anno vissza raktam a 4.2.0-át is, de annál is bezuhantak. Szóval nem értem a pontos okát egyelőre.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Intruder2k5 #34647 üzenetére
Az AC2100-hoz van padavan? Láttam hegesztettél valamit a 3G-re is
-
-
TeeJay
félisten
válasz
mgTerminator #34645 üzenetére
ugyanaz a Mediatek 2C/4T proci van benne mint az ASUS AC57U V1-ben AC1200GU-ban meg AC65P/AC85P-ben meg még pár hasonló routerben
valódi HWNAT 1/1giga simán megy rajta bármi erőlködés nélkül
neki padavan van a Xiaomi Mi3G-n de az alatt is van ugyanúgy HWNAT tehát a proci megoldjaTorrenteseknek főleg aki gigás neten nyomja szinte kötelező ezekből venni routert mert minden mással csak szenvedni fog
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #34644 üzenetére
Ez a Xiaomi Mi 3G Router? Elég jónak tűnik
-
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #34642 üzenetére
-
norba69
senior tag
válasz
mgTerminator #34642 üzenetére
Nekem itthon 2db Asus RT-AC65P csinálja a PPPoE betárcsát, simán bírják a havi 50, meg 100 TB terhelést, az idén még nem voltak újraindítva.
-
mgTerminator
veterán
válasz
norba69 #34641 üzenetére
Hát miután ezt láttam, én már félve merem csak leírni hogy milyen routert rendeltem
[Xiaomi AC2100] -
norba69
senior tag
-
TIT
veterán
4.2.2-nél is hibát írt.
De csinált olyat az új,hogy 2 majd 5 és 10 percenként frissített a tracker,előtte meg 30 perc volt.
Használ valaki bitcometet? -
TeeJay
félisten
válasz
SunMount3r #34634 üzenetére
mire gondolsz bezuhanás alatt?
hogy mindent hiba listába tett?
azt javították már persze a 4.2.2 esetén is volt rá megoldás a speciális beállításoknál "all ipv4-re" kellett tenni és kész -
SunMount3r
nagyúr
No, amióta fent van a 4.2.3 alig tapasztaltam (láttam) privát tracker bezuhanást. Persze lehet mástól is (a rejtélyes okok, pl. szolgáltató), ami így helyre jött, de én gyanítom és remélem, hogy ez az új verzió hozta rendbe. Persze néha rá-rá nézek továbbra is, remélem így marad és nem csak véletlen e jelenlegi helyzet.
-
M107
addikt
válasz
norba69 #34625 üzenetére
Nekem anno olyan 2015-2016-ban volt 172 TB / hó-s uppom a magon mostanában 40-60 TB /hó.
Mondjuk a szerverem se nagy amit bérlek, s inkább onnan seed-lek mint itthonról.
Mondjuk útban van az 500GB SSD beszerzése itthonra kiegészítőként.
Valaki anno írta hogy a szerver gépek és az itthoni nettel való seed nem összehasonlítható, mert a szervergépek és a teremben lévő kiegészítők speciálisan erre vannak kiépítve. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Német nyelvű filmeket melyik torrent oldalon lehet beszerezni?
(Fifth Gear / Top Gear sorozatokra lenne szükségem)
Köszönöm. -
TeeJay
félisten
válasz
Imi1981 #34624 üzenetére
qBittorrent alatt kikapcsolhatod az előre lefoglalást
felesleges
töredezett lesz de nem téma, én úgy nézek sorozatot filmet HDD-ről és sosem akadt még emiatt hogy töredezett lenne
csomó időt megspórolsz vele meg sebességet is mert egy 30-40GB-os cuccot mire lefoglal addig kb. áll minden a meghajtón -
norba69
senior tag
válasz
Dragon3000 #34627 üzenetére
Mostanában havi 150 TB upom van, és nincs szénné hajtva a netem
-
Dragon3000
nagyúr
Csak annyit fűznék hozzá, hogy csak 300Mbps feltöltéssel hdd+ssd-vel az utolsó variálás óta havi 45-60TB megy fel, akkor hol van még ettől a gigabites feltöltés és még csak nincs is kihasználva mindig a sebességem a kevés tárhely miatt. Itt a csoportban vannak jó páran, akik sokkal többet töltenek fel az említett otthoni netekkel.
-
Imi1981
veterán
válasz
TeeJay #34622 üzenetére
Kösz . Az úgy nagyon jó . Seed is megy róla de azt korlátozom 60 megabittre . Most pár hónapig használom az 500/100-as netet aminek most nagyon örülök . Azt utána jön az 1000/1000 . A feltöltésének jobban örülök igazából .
M107 egyszerre maximum 2 letöltés megy . A seed az 999 van beállítva. Cache-t adtam neki 2.8 gb-ot . Jónak tűnik így végülis. A hely előre lefoglalása kicsit idegesítő nagy torrenteknél de inkább hagyom,hogy ne töredezzen a hdd .
-
M107
addikt
válasz
Imi1981 #34621 üzenetére
Ha Hdd-re töltésnél maradsz, akkor nálam digi 1000/300-nál az alap Qbit 500/100 azt használom.
Szálak inaktívak.
Viszont, attól függ mennyit töltesz egyszerre le meg fogja a HDD-t így nem a net kapcsolat a meghatározó a HDD-nél hanem maga a merevlemez.
Vagy beállítod Globálisan 100 esetleg 150 re az 500-as értéket és egyszerre seed és down + 999 a max futtatható torrentek száma.Vagy veszel egy 500 GB ssd és arra töltesz, és a letöltés végeztével át másolódik a kliens beállításaival a HDD-re és onnan megy a seed.
UI:
Még a seedbox üzemeltetök is ha hdd-t bérelsz, alacsony globális értéket adnak meg (40-80-100) és korlátlan le/feltöltést mert ez csak így érhető el normális adatfolyam biztosítása mellett olyan havi 20-50 TB feltöltés mellett és azok SAS-os HDD-k nem egysrű satás HDD-k + minőségi több 10000 Ft-os routerek biztosítsák a stabil átviteleket.
SDD-k nél már más a helyzet ott már ha fizetsz havi 25-35 ezret dedi vonalon akár havi 100TB is forgalmazhatsz.
De ezek már végképp nem hasonlíthatók össze az otthoni akár 1/1 2/1 GBit-es net kapcsolatokkal.... -
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Eddig 150/15 megabit netem volt de ma estétől 500/100 megabit lett . Így volt beállítva 150 megsbithez link . Ez jó az 500/100 -hoz is vagy állítsak rajta? A gépem link és egy 2 TB-os toshiba p300 hdd-re töltök .
Egyébként próbáltam a letöltést és beállított 58.6 MiB/s-el töltött le stabilan (csak addig ment le nullára míg lefoglalta a területet. A hely előre lefoglalása be van állítva ) szinte alig ingadozott .
Transmission is fent van de az nagyon sokára érte el azt a letöltési sebességet és nagyon ingadozott , csak néha néha tudott a beállított sebességgel tölteni . Úgyhogy qbittorrent ekkora netnél erősen sokkal jobb amit kicsit sajnálok mert a transmission android remote alkalmazása nagyon jó és sokkal kényelmesebb mobilról vezérelni mint a qbittorrentet .De ez a sebesség különbség túl nagy ,hogy a transmissiont használjam inkább.Később ha vége ennek a vírus helyzetnek 1000/1000 megabites netet szeretnék . Ahoz már mindenképp SSD szükséges ?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #34618 üzenetére
Fene tudja
Ránézek majd a routerre is, remélem, nem haldoklik. De mondom, egyébként oké a qbit teljesen.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jack Oneill #34616 üzenetére
Nem gond és nincs gond
Routerekben általában lehet állítani hogy mennyi időnként törölje az upnpvel nyitott portokat, és ekkor a kliens újra kéri -
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #34615 üzenetére
Világ életemben upnp-vel volt, soha nem volt ebből gondom. Gondolod, hogy ez lesz a gond?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jack Oneill #34614 üzenetére
Upnpvel van a port a router felé vagy kézzel beállított?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Az új qbit naplóbejegyzéseiben szinte óránként megjelenik, hogy sikeres portfoglalás. Ezt a régebbi verzióknál csak indításnál csinálta. Ez mitől lehet? A port fix gyári,ahogy eddig is. Amúgy minden megy jól, max amit még észrevettem, hogy kicsit gyérebb lett a seedelés. -
törölt tag
Sziasztok!
Torrent Leech problémám van: nagyon eltérő seed időket mutat az oldal ahhoz képest, amit a program ban látok (Qbit 4.2.3 de frissítettem közben).
Az egyiknél pl. már 10 nap és 19 óra aktív időm lenne, de a tracker szerint csak 7 nap felett vagyok.
Mi lehet a gond, van tippetek?
-
mgTerminator
veterán
válasz
monroe8609 #34607 üzenetére
Nyugi, anno én is lekáromkodtam a csillagot az égről hogy mi a.... aztán mikor sikerült megoldani, na mondom nem is bonyolult ez
-
monroe8609
aktív tag
válasz
mgTerminator #34606 üzenetére
Így valahogy érthetőbb nekem
köszönöm a leírást, mai nap folyamán megpróbálom megcsinálni, nem tűnik bonyolultnak
-
mgTerminator
veterán
válasz
monroe8609 #34603 üzenetére
Azt írtad hogy gyorsan tanulsz.... Egyébként nem olyan bonyolult mint ahogy kinéz... Aki már csinált ilyet, annak kb 5 perc csukott szemmel. Röviden:
1. Qbittorrentben megnézed a port számát
2. A routerben a gépednek adsz egy fix IP címet helyi hálózaton (Mac cím alapján)
3. A géped IP címéhez rendeled a Qbittorrent portját.
ennyi :) -
SunMount3r
nagyúr
válasz
neo-geo #34601 üzenetére
Nézd meg oldalt a Trackerek menüben a "Hibás"-ra kattintva, hogy oda sorolja e azokat a Torrent-eket. Aztán katt a torrent-re és alul a Treckerek-re, ott láthatod, hogy "Nem működik"-nek írja e őket. Ha igen, akkor nincs kapcsolat az adott oldal Tracker-jével, mert valami blokkolja. Lehet többször is le kell csekkolni naponta, mert lehet, hogy néha helyre áll a kapcsolat. Néha az segít, ha jobb klikk->"Újra bejelentés"-t nyomsz rá és pár mp múlva visszaállhat működőbe, de sose lehet tudni hogy ez épp mikor működik (pl. ha fixen blokkolja őket valami, akkor soha).
(Nekem olyan is volt nemrég a mag-on, hogy elkezdte tölteni, aztán bezuhant a hibásak közé és tartósan ott is maradt (elvileg nem működő tracker-el), de a le és feltöltés töltés az ment tovább, voltak csatlakozó seeder-ek/peer-ek. De az oldal elszámolója ilyenkor is úgy látja, hogy áll a torrent, mert nincs a klienssel kapcsolata).
-
TeeJay
félisten
válasz
neo-geo #34601 üzenetére
aztán az energiatakarékosság 20perc után alvóba rakja a gépet ugye?
Ha seedelsz és az aktivitás lapodon is azt látod hogy seed akkor biza seedel simán
Szerintem nálad egyáltalán nem is tudsz a trackerhez csatlakozni
UPC-nél IPv6 esetén van ilyen szopás, kérni kell vissza IPv4-re magad
DIGI-nél meg akkor van ez ha az ONT router módban van és teszel rá még egy routertupnp semmit sem ér ha NAT-olt címet kaptál vagy IPv6-on vagy UPC-nél
-
neo-geo
senior tag
válasz
enginev3.0 #34600 üzenetére
Ez most így nem állja meg a helyét, mert egész ma reggelig ment a Qbit, és egy perc nem fogyott az időből. Jaa, meg egész délután óta megy a gép. Viszont amit most délután szedtem le, az már végzett is, mivel visszament annyi amennyi kellett. Most nézem, a Qbit összes torrentnél 6 darabra hiányzót ír ki
pedig nem töröltem semmit sem! Na mindegy, jövő héten még pár napig teszt, és ha nem lesz okés akkor indítom a mikrót a mentett fájl lista nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest