- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- 
			  PROHARDVER! I. Általános tudnivalók  
 1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
 2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
 3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

janos666 nagyúr válasz  AnonyX

üzenetére AnonyX

üzenetéreKényelmes, ha szimpi a Coinbase (nekem nem): shiftpayments.com 
 Közepes kényelem (nekem van tőlük egy EUR plastic): cryptopay.me
 De még a BitPay VISA is létezik, bár körülményesebb használni
 ... és biztos van még legalább 10, ami működik és másik 20-30, ami itthon nem (vagy átverés, illetve idővel letiltja a bank az egész szériát, amit erre vett az üzemeltető, stb)
- 

shortcutme tag válasz  AnonyX

üzenetére AnonyX

üzenetéreBitfinex-et (egyik legnépszerűbb bitcoin tőzsde) meghackelték, -120000 BTC = ~19 milliárd forint, vagyis most már csak 16 milliárd  Esélyes, hogy ennyit nem tudnak lenyelni, így a felhasználók is bukni fognak. (bár, hogy emiatt miért esik az árfolyam az kérdéses) Érdekes grafikon: http://p2sh.info/dashboard/db/p2sh-statistics Az elmúlt órák alatt az egész Bitcoin hálózatban 12.5%-ról 11.7%-ra esett a multisig walletben tárolt bitcoinok aránya. (valószínű a hackernek nem ilyen tárcája volt) 
- 

GG888 senior tag 
- 

KveZ tag válasz  AnonyX

üzenetére AnonyX

üzenetéreIgazából nem a pénz vagy a nyereség motivál. Csak a gépekre volt szükségem. Azt tudom, hogy egy walletben tudom tárolni és onnan felhasználni, adni, venni. 
 Igaz nem olvastam utána. Az ATM-es megoldás számlára fizet, vagy a gép tud kiadni bizonyos összeghatárig?
 Elég sok e-pénz létezik és én csak keveset ismerek ezekből. A Bitcoin talán a legismertebb és legelfogadottabb kriptovaluta.
- 

csaba951 veterán válasz  AnonyX

üzenetére AnonyX

üzenetéreAzért vicces, hogy ez megint szombati napra esik. Még mindig nem értem, hogy mi a fenéért pont hétvégén kell valakinek egy halom BTC. Hét közben is simán elintézhetné, de nem, neki valamiért pont hétvégén kell! Hét közben a piac azonnal reagálhatna, nem lenne akkora árfolyam ingadozás az ügyletből. Hétvégén a piaci szereplők száma/lehetőséges sokkal korlátozottabb, így az ügylet sokkal nagyobb árfolyam ingadozáshoz vezet. Kérdés: ez vajon miért jó neki, mint vevőnek? 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Szemüveges topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest