- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
ninjacat #4935 üzenetére
"Pont a bizalomról van szó, nem bízom abban, hogy ha vett valaki 30 dolláros árfolyamon 100 btc-t 3000 usd-ért, az nem fogja legkésőbb mostanában eladni most hogy 147 000 usd haszna lehet rajta.
Lehet bármekkora elhivatott btc fan, szvsz ez már bőven van az a nyereség amitől korpásodik a haja."Ha vettem volna ennyit, akkor most kivenném
1. A 3000 USD-t, a maradék 144 000-et meg benn tartanám.
2. A dupláját, a maradék 141 000-et meg benn tartanám.
3. Beleszámolva a kiesett 8 hónapot, amíg benne forgott a pénzem, havi 300 000 nettó jövedelemmel (egyrészt mert Magyarországon ez már rohadt jó pénz, másrészt mert nem vagyok kapzsi) megszorozva kivennék 11000 dollárnyi összeget, a maradék 136 000-et pedig benn tartanám. Esetleg 133 vagy 130-as opciók is vannak még, ha kombinálom az első kettő közül valamelyikkel a harmadik opciót.De annyira hülye nem lennék, hogy ilyen magas összeget csak azért kivegyek, hogy profitot realizáljak és hagyjam elúszni a potenciált. Bár ez én vagyok és ezzel nyilván kisebbségi álláspontot képviselek, a többség megrészegül a pénztől.
Sajnos még 1 BTC-m sincs, ezért ilyen veszély pillanatnyilag nem fenyeget...
Ilyen kis összegnél a legjobb taktika, ha mindet megtartom és még a satoshi-kat sem herdálom el. Főleg így, hogy már bevásárolni sem fogok tudni.
(#4939) ignorant: "Annak meg vegkepp orulnek, ha a hazai emberkek sem csak a chartok elott csorgatnak a nyaluk hanem kulonbozo fejlesztesek beindulnanak"
Ezzel nem vagy egyedül. Én is nagyon tudnék örülni neki, ha végre lenne valami hasznos hazai kezdeményezés. Nagyon lelkes ingyen munkaerőnek is képes lennék elmenni a szabadidőmbe bármilyen olyan Bitcoinnal kapcsolatos vállalkozásba, amibe valamilyen segítő kezet tudnék nyújtani.
(#4945) butch3r: "értem, akkor reméljük ezek változnak idővel, nem tenne jót btc-nek mtgox bedőlése..."
Én két okból is nagyon tudnám díjazni. Egyrészt akkor talán zuhanna annyit az árfolyam, hogy be tudjak vásárolni, másrészt nem jó az, ha egyeduralkodó van a piacon, főleg ilyen sebzett ló, aminek a banki kapcsolatai sem túl jók és olykor-olykor a szerverük is köhögtaknyos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eGPU tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest