Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz ninjacat #4935 üzenetére

"Pont a bizalomról van szó, nem bízom abban, hogy ha vett valaki 30 dolláros árfolyamon 100 btc-t 3000 usd-ért, az nem fogja legkésőbb mostanában eladni most hogy 147 000 usd haszna lehet rajta.
    Lehet bármekkora elhivatott btc fan, szvsz ez már bőven van az a nyereség amitől korpásodik a haja."

Ha vettem volna ennyit, akkor most kivenném
    1. A 3000 USD-t, a maradék 144 000-et meg benn tartanám.
    2. A dupláját, a maradék 141 000-et meg benn tartanám.
    3. Beleszámolva a kiesett 8 hónapot, amíg benne forgott a pénzem, havi 300 000 nettó jövedelemmel (egyrészt mert Magyarországon ez már rohadt jó pénz, másrészt mert nem vagyok kapzsi) megszorozva kivennék 11000 dollárnyi összeget, a maradék 136 000-et pedig benn tartanám. Esetleg 133 vagy 130-as opciók is vannak még, ha kombinálom az első kettő közül valamelyikkel a harmadik opciót.

De annyira hülye nem lennék, hogy ilyen magas összeget csak azért kivegyek, hogy profitot realizáljak és hagyjam elúszni a potenciált. Bár ez én vagyok és ezzel nyilván kisebbségi álláspontot képviselek, a többség megrészegül a pénztől.

Sajnos még 1 BTC-m sincs, ezért ilyen veszély pillanatnyilag nem fenyeget... :( Ilyen kis összegnél a legjobb taktika, ha mindet megtartom és még a satoshi-kat sem herdálom el. Főleg így, hogy már bevásárolni sem fogok tudni.

(#4939) ignorant: "Annak meg vegkepp orulnek, ha a hazai emberkek sem csak a chartok elott csorgatnak a nyaluk hanem kulonbozo fejlesztesek beindulnanak"

Ezzel nem vagy egyedül. Én is nagyon tudnék örülni neki, ha végre lenne valami hasznos hazai kezdeményezés. Nagyon lelkes ingyen munkaerőnek is képes lennék elmenni a szabadidőmbe bármilyen olyan Bitcoinnal kapcsolatos vállalkozásba, amibe valamilyen segítő kezet tudnék nyújtani.

(#4945) butch3r: "értem, akkor reméljük ezek változnak idővel, nem tenne jót btc-nek mtgox bedőlése..."

Én két okból is nagyon tudnám díjazni. Egyrészt akkor talán zuhanna annyit az árfolyam, hogy be tudjak vásárolni, másrészt nem jó az, ha egyeduralkodó van a piacon, főleg ilyen sebzett ló, aminek a banki kapcsolatai sem túl jók és olykor-olykor a szerverük is köhögtaknyos. ;]

Új hozzászólás Aktív témák