Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Költségminimalizálásra: Binance helyett ftx.com, euró váltás, utalás: revolut.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
tisztelturam
üzenetére
1. Regisztrálsz.
2. Pénz és egyebek előtt már instant ess át önként a KYC folyamaton, asszem tán két lépéses, legalábbis ha érdemben akarsz ott mókolni, akkor KYC2-n is át kell esni, no para, készülj arra, hogy be kell fotóznod nekik ezt-azt, személyit, ilyesmiket, amit persze később "elhagyhatsz" de tök8 egyébként, én nem parázok ezektől, pillanatok alatt törnek bármit hackerék ma már, egy állami vagy bármilyen nyilvántartást is, ahol többet megtudnak Rólad, rólam, bárkiről, mint hogy emiatt aggódjak, ezt csak így margóra..
3. Érdemes regisztrálni Visa Direct-es kártyát, ha van olyanod, ha nincs, akkó skip.
4. Beutalni SEPA, számlaszámot adnak IBAN formátumban ha jól tudom, vagy kártyázhatsz is, ennek lehet nagyobb a költsége kicsivel. Én próbáltam mindkettőt, lenyeltem a békát, kártya...
5. Jellemzően vagy egyből BTC-t veszel, vagy USDT/BUSD-be állsz be. Utóbbi kettő a két legnagyobb stablecoin, dollárhoz vannak rögzítve, USDT esetén több párral lehet "játszani", mint BUSD-vel, ugyanakkor USDT-t offshore bankok adják és ott van auditálva, míg BUSD az usákoknál helyi bankok és náluk is van auditálva, hogy megvan-e az X BUSD mögötti valós dollárfedezet. Ez van akinek számít, nekem nem, USDT és hajrá hazárd, lényegében kaszinózni jön mindenki, akkor mit nyafizzon.
6. Kereskedsz, rommá keresed Magad.
7. Amíg coin-ban maradsz, egyelőre olyannak tűnik, mint a részvény, nem adózik, mert nem píz. Amint kiveszed és pízre váltod, tartja az állam a markát, enni akar. Legalábbis első mondatot így tudom, most még ez van, próbálják persze megfogni, de ezek csak beijesztések szerintem a papírkezűeknek, hogy eldobják, árfolyam lemegy, politikusék meg bevásárolnak, oszt jónap, megy tovább a játék. Gyémánt kézre gyúrj, az az igazi, ők kemények és tartják azt, amibe beszálltak és látszólag bukó, sőt, csak a felével szállnak be medve piacon és ha még lentebb esik, oda tolják be a nyaralásra félretett maradékot. Asszonyt ilyenkor tudni kell kezelni...
Ennyi röviden.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest