Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
Ez lehetséges és valószínű is, az FPGA -s gépeknél én is max a ZTE-s 860 Megását láttam, sajnálom amúgy mert egy-két gyártó tényleg olcsó és jó kisebb FPGA gépet rakott össze és még ma is megérné ezeket gyártani eladni.
Én a srác írásából azt vettem , ki, hogy ő az FPGA-khoz ért és szerinte azokkal is elérhető a megálmodott 5gh/s határ de a fogyasztás azon a szinten van amit a BFL most leír , és szerinte ez túl magas még ilyen számítási kapacitásnál is egy A géphez. Én ezért gondolta ő az FPGA - ASIC csere lehetőségére.
A másik amit írt ami érdekes volt, hogy önmagában egy ASIC processzor ilyen fajta egyoldalú terhelése problémákhoz vezethet , de ezt már nem értettem teljesen mert valami szorzó tényezőről hadovált.Amúgy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest