- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
shortcutme
tag
Elsődlegesen nem a kártékony wallet miatt van erre szükség, hanem a replay attack miatt: az BCH chain-ről a tranzakciót bárki átbroadcastolhatná a BTC-re, hiszen elvileg az ott is valid.
Persze a kártékony wallet is elég jelentős veszély, de az esetben csak akkor van értelme az egésznek, ha (legalább) VM-be futtatod az új walletet.
Btw Trezorral működött valakinek a BCH Electrum kliens? Nekem aláíráskor cryptography errort ír.
-
brd
nagyúr
Ha másik wallet-be (pl. másik SW-ben létrehozott címre) utalod, úgy természetesen rendben, de azt nem írtad az előbb.
Én arra gondoltam, hogy ha az adott walleten (SW-n) belül, egy újonnan generált címre utalod, akkor az utalás után exportált adatkupacban ott lesz az új cím privkey-e is (ha csak nem lehet külön kiválasztani, hogy melyek legyenek benne) és az eredeti hozzászólásod alapján erre lehetett következtetni, csak ezt szerettem volna tisztázni. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én arra gondoltam, hogy ha az adott walleten (SW-n) belül, egy újonnan generált címre utalod, akkor az utalás után exportált adatkupacban ott lesz az új cím privkey-e is (ha csak nem lehet külön kiválasztani, hogy melyek legyenek benne) és az eredeti hozzászólásod alapján erre lehetett következtetni, csak ezt szerettem volna tisztázni.