- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Penge_4
üzenetére
Haha, nálam ez a következőképpen jelentkezett: 2, azaz KETTŐ éve mondtam a környezetemben lévő, számomra fontos ismerősöknek és barátoknak. Nem hülyéztek le, mert ahhoz azért túl jóban vagyunk, inkább csak gondoltak rá
Miután láttam az arcokat, már változtattam a stratégián: figy, vegyél EGY bitcoint most (na nem tőlem, én nem árulok). kerül az egész egy pizza árába, kicsivel többe, ha nem jön be, buktál egy pizzát, ha bejön, veszel rajta valami szépet, pl egy házat.Nos, mondanom sem kell, hogy senki nem vett egy btc-t se, viszont kezdik bánni…

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hardcore café
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miután láttam az arcokat, már változtattam a stratégián: figy, vegyél EGY bitcoint most (na nem tőlem, én nem árulok). kerül az egész egy pizza árába, kicsivel többe, ha nem jön be, buktál egy pizzát, ha bejön, veszel rajta valami szépet, pl egy házat.