Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ja, nem vettél, mert nem bíztál benne?"
Bízni bíztam, csak annyira nem, hogy személyi kölcsönt vegyek fel rá vagy uzsorástól kérjek, mert máshogyan nem tudtam volna nagyobb összeghez jutni.
"Ha meg vettél, és profitot realizáltál, akkor mi is a baj?"
Az, hogy csak 0.45-öt tudtam venni a Webmoney-s pénzemből, mert Paypalért senki nem akart nekem eladni. Személyes találkozót meg 1 BTC alatt nem akartam megbeszélni, mert még mikor 60-70 USD-re lement, akkor sem jött volna össze 1 teljes, ráadásul a komolyabb, hírnévvel rendelkező váltósok mind otaírták, hogy aktuális mtGox árfolyam +5% vagy +10%, ami miatt legalább 1.10-1.20 BTC-nyi pénzemnek kellett volna lennie, hogy
1. A tranzakciós díjakat és a forintért BTC-t adó illető profitját is fedezze.
2. Ha véletlenül meglódul az árfolyam pár százalékkal, akkor se csússzon ki az 1 BTC-ből.Ja és mellé még Androidos telefonom nincs, laptopom nincs, nyomtatóm nincs. Szóval a Bitcoin címemet is vagy papírcetlire vagy a mobilomba jegyzetként írva vittem volna, vagy kinyomtattattam volna egy QR kódot valahol, amit beolvas az, akivel megbeszéltem az üzletet.
(#4880) Chal: "hanem arra pár emberre aki olvasta valami zugfórumban hogy van ilyen kezdeményezés. Belebányászott kicsit a gamer desktop configjával (mert pl bechmarknak milyen poén) aztán el is felejtette az egészet."
Igen, ezekre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Google Chromecast topic
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest