Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Egy kis ontopic: én átmentem Slushtól BTC Guildba, és milyen jól tettem. Előbbi pool luck: napi: 73%, heti: 86%, havi: 96% elég siralmas...
Ami viszont marha érdekes, hogy utóbbinál a 24 órás bevételem jóval magasabb a kalkulátorokhoz képest. Fura ez, mert éppen fordítva szokott lenni. Pedig diff növekedés is volt, de hasít szépen PPLNS-ben.
1080 MH/s-re kapok most 0.03943088 BTC-t /24óra. Azt hittem csak azért, mert még az előző diff miatt magasabb volt, de nem, mert délelőtthöz képest ez is növekedett. Úgy látszik ez a pool most igen szerencsés... Maradjon is így
Jah, közben megtaláltam, itt most a pool luck: 141.12% Akkor ezért a jó bevétel

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Nintendo Switch 2
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest