- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis89
csendes tag
háát, találtam nektek egy beszámolót a Bioshieldről!
Azért nem írom le a saját tapasztalom, mert az nem lenne túl... etikus, hiszen én az értékesítésében is benne vagyok... tehát nem lenne annyira objektív.
Akkor most Bőgér Julianna tapasztalata következik (nem kérdeztem meg, h felrakhatom e ide, szóval ne reklámozzátok túlzottan
):
''Személyes tapasztalatom a Bioshield használatáról
2005 Decemberében bekötötték Nálunk is az internetet, amivel időkorlát nélkül lehetett kalandozni a világhálón. Két lányom innentől folyamatosan a gép előtt ült. Vagy váltották egymást, vagy együtt keresgéltek-nevetgéltek. Január - Februárban azt vettem észre, hogy türelmetlenek és folyton morognak, veszekednek egymással és én sem bírok velük szót érteni. Mondtam, már bánom is, az előfizetést, azóta csak zsörtölődést hallok.
Én ritkán ültem a gép előtt, mindig azt hittem, hogy nincs hozzá türelmem, mert 10 – 15 perc után már „mehetnékem” volt. Még az internet sem tudott hosszabb időre a géphez ültetni.
Február végén felhívott Tóbiás Attila, aki régi kedves ismerősöm, hogy másnap lesz egy tudományos konferencia, ahol neves külföldi professzorok tartanak előadást az elektroszmogról, ha tudok, menjek el, mert nagyon érdekes lesz. Szívesen vettem a meghívást.
Az előadásokon választ kaptam az otthon kialakult légkör okára. Non-stop internet, non-stop képernyősugárzás - stressz, kimerültség, türelmetlenség, fáradtság, ingerlékenység.
Döbbenetes adatokat hallottam, meghökkentő képeket láttam a káros sugárzásokat évek óta kutató professzorok előadásain. A konferencia végén Attila kérdezte, hogy mi a véleményem, hogy tetszett? Annyit kérdeztem, hogy van-e nála Bioshield, mert kérek egyet.
Hazavittem a két „bogyót”, a lányaim jót mosolyogtak, hogy mit találtam ki már megint, de felraktam azonnal a monitorra.
Eltelt néhány nap, és szombat délelőtt 9 körül, míg a lányok aludtak, leültem a gép elé, és keresgélni kezdtem a neten. Csuda érdekes oldalakat találtam, egyik helyről a másikra kattintgattam, és úgy elmerültem a barangolásba, hogy a lányaim fél kettőkor szóltak rám, hogy nem akarom-e átadni a helyet… meg már az ebéd is jól esne.
Ekkor jöttem rá, hogy nem a türelmem volt kevés a számítógéphez, csak talán érzékenyebb vagyok a képernyő káros sugárzására, amit most a Bioshield-del sikerült megszüntetni.
A lányaimon is tapasztaltam a változást, visszaállt a régi nyugi, megszűnt a feszültség, türelmesebbek egymáshoz is újra.
Egy ismerősöm azért vette meg a Bioshield-et, mert a lánya bankban dolgozik, és egész nap a számítógép előtt ül. Heti 2-3 alkalommal nagyon erős migrénnel szenvedett, volt, hogy haza kellett mennie. A Bioshield-et naponta bevitte a munkahelyére, este pedig haza, és azóta nem gyötrik a migrénes rohamok, ill. havi egyszer, ha előfordul fejfájás, az is enyhébb lefolyású.
Mindenkinek tiszta szívből javaslom a Bioshield-et, mert bár a technika sok jó dolgot hozott életünkbe, a veszélyei ellen csak akkor tudunk védekezni, ha tudomásunk van róla, és a megoldás lehetőségéről.
Bőgér Julianna
''
ha bármi kérdésetek lenne vele, akkor nyugodtan zaklassatok!!!
ui.: ha szükséged lenne egy ilyen eszközre, akkor is írhacc ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autós topik
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

):