Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• anaqer
    veterán

>a Mengyelejev-táblázatban 57 - 71 rendszámú lantanidák) elektromágneses rezonanciájának >tulajdonságait használja fel. Mûködési elvét a fizikából ismerjük, amely szerint az ellenfázisú hullámok

Ehhez a részhez nem tudna valaki hozzászólni?

Ez olyan trükk szerintem, mint a Sennheiser (ha jól írom) fülhallgatókban is van, ami kioltja az utcai zajt úgy, hogy sustorgást kever a zenéhez. Erről csak olvastam, úgyhogy talán nem így működik igazából,
    de hogy létezik ilyen Sennheiser cucc, az biztos.

De persze a Sennheiser az aktív ! Kell bele elem!

Na, ez meg passzív. Fel nem foghatom, hogy:

Ha a képernyőből kijövő sugárzás rezegteti eme eszközöket, akkot az általuk keltett sugárzás hogyan
    adódhat hozzá a képernyő sugárzásához. Hiszen a rezegtető sugárzás már rég nincs ott, hiszen
    korábban érkezett.
    Perzse, lehet, hogy nagy átlagban jó, tehát a kissé később jövő sugárzáshoz az előző által keltett
    ellenfázisú hullámot keverik, és az is jó.

Na itt belekavarodtam.

SOS! Nincs valaki fizikus itt?

KL

Nem vagyok fizikus, de így elsőre én is valami humbugra tippelek... mondjuk ezt mondtam az ''LCD + írásvetítő=projektor'' kapcsán is, aztán mi lett belőle... szóval passz. Én nem adnék ki érte pénzt.

a Mengyelejev-táblázatban 57 - 71 rendszámú lantanidák) elektromágneses rezonanciájának >tulajdonságait használja fel.

Miben áll ez az EMR tulajdonság? Miért szűnik meg egy idő után? Miben különbözik az A és a B gömb? Csupa-csupa rejtély... :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák