Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Gyàri CD rõl semmit nem csinàl.Ìrjak ki aszondod CD-t a biossal,ès arròl befog bootolni a bios szerinted??
-
ló úr
őstag
De be se jön semmi,mèg az a hibaüzi sem,szal felpörögnek a ventik,winyò dolgozik picit,de ennyi,fekete kèpernyõ.Buzi Asus update-nek nemjò a 64 bit win7 azt olvastam,sokan jàrtak ìgy.Csak azt nem èrtem,h ìgy 2010 vègèn mèrt nem bìr egy ekkora cèg mint az Asus normàlis progit csinàlni,ami müködik 64 bit alatt.Màr nem 2000-et ìrunk,h elèg 256 ram mindenre...3 GB ram felett meg màr cseszheted a 32 bites oprendszert.XP-t meg màr szintèn hasonlò okok miatt nem hasznàlok,mert màr elèg elavult az is,ott meg màr a DX 10 rõl ès az ùjabb normàlis driverekrõl is le kell mondani...Szal. mèg egy ilyen utolsò kukutyini cègtõl se nagyon nèznèm el h xp re fejlesz csak 2010 ben,plàne nem egy Asustòl.Az igaz,h 2009 es az uccsò Friss bios a lapomhoz,de akkor màr règ Vistàztam,vagy màr lehet win 7 em volt,ès pedig sose volt egy vilàg erõs gèpem,tök àtlag.Szal lehet csak nekem ekkoràk az elvàràsaim,h csinàljanak màr normàlis progikat win7 alà is amik nem csak azon a 10 èves szutykon mennek jòl.Gari a lapomon màr règ nincs,azt a 5 èves Biost meg màr nem àrtott lecserèlni,de ìgy...Most majd fizethetek azèrt h vki megcsinàlja,ha meglehet mèg egyàltalàn,holott ez csak az õ szaruk miatt fordult elõ,nem az èn hibàm miatt..Bocs,h ilye hossùra sikerült,de mèrges vok az Asusra,lett volna bõven dolgom a gèpemen,ehelyett majd szabadidõmbe vihetem szervìzbe..BIG THANKS TO ASUS..
-
ló úr
őstag
Sziasztok.Windowson belül Asus updater-el,az Asus honlapjàròl letöltött P5B lapomhoz tartozò legfrissebb biost akartam ràtenni,a Verify-nàl megàlt,irta h nyomjak flash gombot mègegyszer,megtettem,nem igazàn müködött a dolog,a progi is leàllt,ujra nemtudtam a progit indìtani,gèpemen a bios nem jön be.Tudna vki segìteni,j mit tegyek?Köszi elõre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal kuka. Köszönjük Asus..!!