Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- HDMI topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz emzeperix #2238 üzenetére
FAT32 a fájlrendszer rajta, már rajta is van az Ubuntu telepítő.
Az a röhej, hogy ugyanerről a pendrive-ról már ugyanazt az oprendszert telepítettem egyszer gond nélkül, most nem tudom, hogy mi lehet a baj.
Mobilnet modem, ilyesmi ki van húzva, nehogy bezavarjon, csak a pendrive van bedugva, de akkor is ez a gond...Up the Irons!
-
kekkec
aktív tag
válasz emzeperix #2184 üzenetére
Nem. Az segíthet?
Egyébként frissítés előtt default-ra állítottam a BIOS-t. De nem értem mit ronthattam el, elvileg ezért van az EZ Flash. És a pendrive FAT32-re volt formázva, lehet ez volt a baj? Na meg a legfrissebb BIOS-t töltöttem le (egy "bin" kiterjesztésű fájlt).Ja ez a CrashFree BIOS 2 dolog, hogy van?
Itt (manual) nem nagyon írnak erről.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Peter
aktív tag
-
default.
őstag
válasz emzeperix #2169 üzenetére
Megnéztem még egyszer, nem tudom, mi lehet a gond..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz emzeperix #2160 üzenetére
A BIOS beállítások nem tűnnek el, csak az óra áll vissza.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dauphin
aktív tag
válasz emzeperix #2156 üzenetére
Igazad van, ezt tenném én is, ha volna, vagy ha tudnék szerezni valakitől. De sajnos megvagyok lőve, mert procim sincs; sem más, aki kölcsön adhatna egyet,amit alapból elfogad az alaplap Tehát valami más ötlet?
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
Dragon27
senior tag
válasz emzeperix #2140 üzenetére
Ezt találtam [link]
Mindent úgy tettem ahogy leírták ... kivéve hogy a % szerint kell beállítani hogy Min. mennynél indul el a ventilátor (25%)De nálam 50% alá nem mehet de miért ..... ? de ha arra a kimenetre PWM-es vezérlés van akkor a százalék 50 alá is kellene mennie . nem értem ...
-
OddMan
őstag
válasz emzeperix #2097 üzenetére
Annyit már kiderítettem én is, hogy ahhoz, hogy a proci C6 állapotba kerüljön, először C4 állapotba kell kerülnie és onnan léphet tovább. A C6 engedélyezése egyébként ha jól tudom annyit csinál, hogy képes lekapcsolni a CPU a részegységeit és így akár zéró watthoz közeli állapotba kerülhet, ha éppen semmi teendője nincsen. Gondolom ez alvó állapotban aktivizálódhat, vagy pl. lekapcsolhatja a CPU a tokon belül lévő integrált VGA kártyát, ha van alaplapi PCI-E kártya.
Azt nem tudom, hogyha beállítom a BIOS-ba a C3-at, akkor azért ha szüksége tovább tud majd lépni a proci magasabb pl. C6 állapotba?
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Realradical
őstag
válasz emzeperix #2066 üzenetére
Évente újratelepíteni a Windowst "csak mert" teljesen fölösleges. Ha nem nyal be az ember rootkiteket, spyware-t vírust működik az hibátlanul.
Ha meg tudod specifikálni miért is jó újratelepíteni évente a Windowst el fogom hinni. Én még nem találkoztam a gonosz Microsofotos SlowTheWindows service-el ami egyre több procit és memóriát eszik az évek során.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
asterix76
tag
válasz emzeperix #1993 üzenetére
hát valamiért nem akar nekem ez elindulni ,pedig az asus honlapról szedtem le
nem buherált a Win 7 sem ami a gépen van ,mégsem indul
kattintok , engedélyezem ,és semmifuttatom rendszergazdakén , semmi , nem is indul , kisem ír semmit sem
a franc se tudja mi van már ezzel a vacakkal -
robika03
csendes tag
válasz emzeperix #1978 üzenetére
Naszóval egy kis helpet kérnék még tőled tudom ,hogy full idiótának fogsz hinni de ezvan... Szóval áramba kell legyen dugva a gép mikor a bios resetet megcsinálom ? A caavarhúzót éppen csak hozzá kell érinteni ?
Találkozási helyekbem rugalmas, árból nem szívesen enged.:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.