- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
emzeperix #2238 üzenetére
FAT32 a fájlrendszer rajta, már rajta is van az Ubuntu telepítő.
Az a röhej, hogy ugyanerről a pendrive-ról már ugyanazt az oprendszert telepítettem egyszer gond nélkül, most nem tudom, hogy mi lehet a baj.
Mobilnet modem, ilyesmi ki van húzva, nehogy bezavarjon, csak a pendrive van bedugva, de akkor is ez a gond... -
kekkec
aktív tag
válasz
emzeperix #2184 üzenetére
Nem. Az segíthet?
Egyébként frissítés előtt default-ra állítottam a BIOS-t. De nem értem mit ronthattam el, elvileg ezért van az EZ Flash. És a pendrive FAT32-re volt formázva, lehet ez volt a baj? Na meg a legfrissebb BIOS-t töltöttem le (egy "bin" kiterjesztésű fájlt).Ja ez a CrashFree BIOS 2 dolog, hogy van?
Itt (manual) nem nagyon írnak erről.
-
-
default.
őstag
válasz
emzeperix #2169 üzenetére
Megnéztem még egyszer, nem tudom, mi lehet a gond..
-
Dragon27
senior tag
válasz
emzeperix #2140 üzenetére
Ezt találtam [link]
Mindent úgy tettem ahogy leírták ... kivéve hogy a % szerint kell beállítani hogy Min. mennynél indul el a ventilátor (25%)De nálam 50% alá nem mehet
de miért ..... ? de ha arra a kimenetre PWM-es vezérlés van akkor a százalék 50 alá is kellene mennie . nem értem ...
-
OddMan
őstag
válasz
emzeperix #2097 üzenetére
Annyit már kiderítettem én is, hogy ahhoz, hogy a proci C6 állapotba kerüljön, először C4 állapotba kell kerülnie és onnan léphet tovább. A C6 engedélyezése egyébként ha jól tudom annyit csinál, hogy képes lekapcsolni a CPU a részegységeit és így akár zéró watthoz közeli állapotba kerülhet, ha éppen semmi teendője nincsen. Gondolom ez alvó állapotban aktivizálódhat, vagy pl. lekapcsolhatja a CPU a tokon belül lévő integrált VGA kártyát, ha van alaplapi PCI-E kártya.
Azt nem tudom, hogyha beállítom a BIOS-ba a C3-at, akkor azért ha szüksége tovább tud majd lépni a proci magasabb pl. C6 állapotba?
-
Realradical
őstag
válasz
emzeperix #2066 üzenetére
Évente újratelepíteni a Windowst "csak mert" teljesen fölösleges. Ha nem nyal be az ember rootkiteket, spyware-t vírust működik az hibátlanul.
Ha meg tudod specifikálni miért is jó újratelepíteni évente a Windowst el fogom hinni. Én még nem találkoztam a gonosz Microsofotos SlowTheWindows service-el ami egyre több procit és memóriát eszik az évek során. -
asterix76
tag
válasz
emzeperix #1993 üzenetére
hát valamiért nem akar nekem ez elindulni ,pedig az asus honlapról szedtem le
nem buherált a Win 7 sem ami a gépen van ,mégsem indul
kattintok , engedélyezem ,és semmifuttatom rendszergazdakén , semmi , nem is indul , kisem ír semmit sem
a franc se tudja mi van már ezzel a vacakkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest