Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProNoob
tag
válasz
Doky586
üzenetére
az engem se!
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem.