- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenko
tag
Mint AMD és ABIT témában abszolút tapasztalatlan kérnék segítséget! Abit kt7e és athlon 1100-asról van szó, gondoltam megnézem mi is az a soft menü. A kt7e a 133-as fsb-t hivatalosan ugyan nem támogatja, de én fölemeltem 133-ra, a szorzót meg visszavettem 11-ről 10-re. Mentés, és azóta meg se nyikkan.
Most akkor elhunyt? Úgy megfogadtam, hogy többet meg se próbálom a tuningot, de még a gondolatát is elhessegetem (eddig sikerült), mint ahogy első gyötrő másnaposságom napján megfogadtam, hogy nem iszok többé soha töményet
Videokarit is cserélgettem benne, de az se segít (más lapban minden próbált kari megy).
Esetleg az fsb-vel fölment az agp freki is, és az a baj? Póbáljam pci karival (az tuti fix maradt biosban)? Meg is próbálom, de azért segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest