Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenko
tag
Mint AMD és ABIT témában abszolút tapasztalatlan kérnék segítséget! Abit kt7e és athlon 1100-asról van szó, gondoltam megnézem mi is az a soft menü. A kt7e a 133-as fsb-t hivatalosan ugyan nem támogatja, de én fölemeltem 133-ra, a szorzót meg visszavettem 11-ről 10-re. Mentés, és azóta meg se nyikkan.
Most akkor elhunyt? Úgy megfogadtam, hogy többet meg se próbálom a tuningot, de még a gondolatát is elhessegetem (eddig sikerült), mint ahogy első gyötrő másnaposságom napján megfogadtam, hogy nem iszok többé soha töményet
Videokarit is cserélgettem benne, de az se segít (más lapban minden próbált kari megy).
Esetleg az fsb-vel fölment az agp freki is, és az a baj? Póbáljam pci karival (az tuti fix maradt biosban)? Meg is próbálom, de azért segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest