Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cecilia
csendes tag
Sziasztok,
Egy régi Fujitsu-Siemens (A7640W) laptopom van, amely indításkor nemrég kiírta, hogy CMOS Settings Wrong + Date/Time Not Set. Press F22 to run setup.
F2 lenyomása után és a rendszerdátum frissítése után még párszor újraindult.
Szétszedtem a hátulját, kiszedtem az alaplapon lévő gombelemet, (cr2032), kicseréltem egy vadi újra, hátlapot visszaraktam és bekapcsoltam.Sajnos újraindítás után megint előjött ugyanaz a hibaüzenet, de már nem is reagál az F2 lenyomására, nem tudom előhívni a BIOS menüt. (és természetesen utána sem indul el a Windows!)
Újra megnéztem, hogy nincs-e kontakthiba az elemnél, de szerintem nincs, helyén van az.
Mit lehet tenni?
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP Elitebook 840 8 G1i ÚJ, GARANCIÁLIS!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest