- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
Igen jólírtad a floppy meghajtó az nem él már akkor se ha elszállt abios. Nem kövezünk meg. A hardverek beállításait a CMOS/RTC kombó tárolja ami a délihíd része és ebbe tartja a lelket aCMOS elem. Miután bekapcsoltuk a gépet azután a proci elindul és a bios-ból a procielindit egy progit pontosabban a POSt-ot és ezalatt kerülnek szóüba a standard sípjelek. Ha van síp akkor a lap/táp/proci vlmilyen szinten müködő képes ha nicns akkor ezek között kell keresni a ludast. De ezt csak őgy leírtam.
-
Norbo03
őstag
válasz MegalodonS #303 üzenetére
Hali!
Éretm az nem jó. Hát én nem azt mondtam h win alatt nem lehet megcsinálni természetesen meglehet. Csak én mindig Dos-ba csinálom mert win-be több a rizikó. De persze ha stabil a gép meglehet. De én még nem mertem csak Dos alatt. De nyugi tuti h sikerül jó megoldára jutni.
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz ekrisztian #301 üzenetére
Mondsjuk nkm eddig seholse kellet engedélyezni az update-et de mondjuk nkm nincs is ilyen opcióm.
-
Norbo03
őstag
válasz MegalodonS #288 üzenetére
Milyen okból akarsz biost frissiteni? Mert ha nem muszály ne csináld.
-
Norbo03
őstag
válasz MegalodonS #296 üzenetére
Miért haragudnék? Semmi gond egyáltaklán nem zavartál. Nyugodtan hívhatsz bármikor ha kérdezni akarsz vlmit.
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz MegalodonS #292 üzenetére
Hali!
Esetleg nézd meg még azt h amikor bekapcsolod a gépet és írja h mennyi ram vinyó stb... van vagyis fut a POST akkor nézd meg h alul nincs-e olyan h Alt+F2 ez egy flash menü. De sztem ehhez is kell sajna rendszer lemez. Nem azt mondom h tutira befog ''krepálni'' win-be de win alatt sose lehet tudni sajnos. De már naon sok mindenkinek sikerült ott is csak nem a legbiztongásoabb.
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz ekrisztian #291 üzenetére
De ha vlmi miatt befagy a win? A minap volt itt egy srác a ph-n ő is win alól csinálta és befagyottt vagy mivolt vele és nem mert úújrainditani. Ezért mondom dos alól biztosabb.
-
Norbo03
őstag
válasz Printszkrín #287 üzenetére
Igazad van. sajnos sokan csak úgy neki fognak nem számolnak a veszélyekkel.
-
Norbo03
őstag
válasz MegalodonS #288 üzenetére
Én ahelyedbe dos-ba csinálám abios frissitést win közbe akármilyen hiba felléphet.
-
Norbo03
őstag
válasz Printszkrín #285 üzenetére
Már megcsinálta a bios frissitést sikerült neki. Az Abitnf7 topikba írt róla.
-
Norbo03
őstag
Bocsika h ide is beteszem!!!!!!!!!! Egy LG DVD íróhoz keresek firmware-t de nem találok!!!!
Típus: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B
Előre is köszike mindenkinek!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest