Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fla$hly
aktív tag
az lehetséges hogy kivesszük ebből a chipet átrakjuk haver full más alaplapjába és ott flasheljük meg?
-
creatoro
csendes tag
elvileg ilyet nem kéne produkálnia az alaplapnak, egyszerűen vinyog tápcsatiért, megkapja és kussol és megy.
szvsz próbáld meg ezt:
-gép kikapcs, áramforrás lehúz
-videókártyát vedd ki, CMOS clear (ne felejtsd vissztenni defaultra
)
-videókari vissza
és próba.
ja igen, figyelj arra, hogy van e bármilyen meghajtó vagy más eszköz (akár alaplap is), amiből véletlenül kicsit kijebb csúszott az egyik tápkábel.
azért azt bevallom, hogy nem tudom, hogy ezután megy-e majd a flashelés, egy próbát megér. inkább akkor kellett volna ezt, mielőtt megpróbálod újraflashelni.
[Szerkesztve] -
tuskooo
addikt
Up!
-
Fla$hly
aktív tag
Hy!
nah akkor irom mi a probléma..
Van nekem egy ASUS P4P800SE alaplapom ami tökéletesen futott a mai napig, amíg meg nem vettem az uj videokarimat egy 6800GT-t és bele nem tettem, beleraktam, elfelejtettem a videókaria rányomni a plusz tápcsatlakozást és bekapcsoltam, sípolt a PC Speaker mint a ágyú, kikapcsoltam, rányomtam a tápcsatit a videókarira.
Aztán indítom a gépet és BIOS crashed....
BIOS Recovery-t akar csinálni amit ugye meg is csinálna az alaplapi cd-vel de mégse, beolvassa a P4P800SE.ROM fájlt és nem flasheli a biost, hanem folyamatosan starting ERASE aztán starting programing....ezután flash failed...
tehát segítség kéne hogy hogy tudnám a biost helyrehozni vagy ilyesmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Jövedelem
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- 32 GB (2x16) MT Micron DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- RAM Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz KF560C36BBE-32
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest