Aktív témák
-
erdoke
titán
Piros négyzet alakú ikonja van a taskbaron, benne ezüst körben piros villám. Nyomsz rá egy jobb egeret, aztán a Virtual CD/DVD-ROM lenyílóban beállítod a kellő mennyiségű device-t (akár elég az alap egy is). Device 0:-nál kiválasztod neki a .bin fájlt, ami ezután úgy látszik majd az explorerben v. Total Commanderben, mint új optikai meghajtó. Erről a meghajtóról tudod lejátszani a filmet, ami a #4-gyel ellentétben szerintem tökéletesen müxik.
-
yogibear
addikt
Oly felesleges. Én is megjátszottam ezt anno és csak 35 perc hosszig látta a binből Daemonal bemountolt filmet a Bsplayer.
Aztán daemontools letöröl, és simán csak a Bsplayer + Elecard decoder és még binből is lejátszotta az svcd-t, teljes hosszban, nem csak 35 percben, meg mér a feliratot is alátette. :) -
AngelH
aktív tag
-
nagyvz
csendes tag
Udv! Mostanaban hozzajutottam par filmhez *.bin formatumban, de nemigazan sikerul oket lejatszani, kizarolag a media player (legujabb xp-s) hajlando mengnyitni oket, winDVD radlight stb. valami 0-val torteno osztast ir ki hibanak. Ez eddig rendben lenne, de a media player ugyanazt a file-t hol lejatsza, hol nem. Egyszer megy, hang/kep remek, aztan bezar ujra megnyit es mar nem tudja megnyitni. Kerdesem tehat hogy mivel lehet ezeket a bin formatumu vieokat nezni vagy milyen codec szukseges hozza? Elore is koszi!
Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest