- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimasandor
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy Roccat Isku billentyűzetet, nemrég vettem észre hogy az Y, X,C,V és az M gombok nem mindig reagálnak. Több USB porton és másik gépen is megpróbáltam de ugyanaz! Valaki valami ötlet? -
red90
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy elég bonyolult problémám van, de megpróbálom minél érthetőbben körülírni.
A probléma az usb-s billentyűzetekkel lenne. Huzamosabb használat után előjött egy olyan probléma, hogy úgy kezdett viselkedni minden usb-s billentyűzet (többet is kipróbáltam!) mintha beragadt volna a shift billentyű. Kezdetben azt hittem valamilyen progi elállíthatott egy windows-os beállítást és emiatt jön elő.
Ez azonban csak azoknál a billentyűknél fordult elő, amelyeknél többféle karakter írása is lehetséges. Értem így a vessző írását, a számokat a betűk felett és bármi olyan billentyűt, amihez több karakter tartozik. Ha ezeket szeretném használni akkor olyan mintha le lenne nyomva a shift billentyű és azzal együtt nyomnám a gombot.
A pláne az egészben, hogy PS2-es billentyűzettel működik rendesen. Azonban ha bedugom mellé az usb-set és elkezdem használni akkor egészen addig működik jól a PS2-es is amíg nem nyúlok hozzá. Akkor az is ilyen "módba vált". Ha nem nyúlok hozzá míg az usb-s be van dugva és az usb-s kihúzása után újra használom semmi baja.
Na erre valami ötlet? Valaki találkozott már ilyen problémával? -
Kephamos
addikt
A problmám:
Szobatársam hozott nekem egy ilyen billentyűzetet, azonban a vevőegységet otthonfelejtette.
Szeretném megtudni a pontos típusát, illetve, hogy lehet-e csatlakoztatni a szintén logitech LX 5-ös egerem egységéhez. -
wolfman
veterán
up
-
-Jackson-
őstag
ha az a gond, hogy gyorsan váltod az irányokat pl egy fps-ben, és akkor áll meg a bill (nálam ilyenkor sípol is), akkor két lehetőséged van:
1) ps/2 port frissítését felnyomod 200-ra
2) átrakod usb-re, és felrakod az 500/1000Hz-s usb patchet (ebben az esetben a biosban kapcsold be az usb bill funkciót, különben a windows betöltése előtt csak a biosba tudsz belépni, csökkentett módot nemlehet ilyenkor)
nekem megoldotta ezt a problémát. ha más a gond akkor meg egy UP
[Szerkesztve] -
wolfman
veterán
up!
-
wolfman
veterán
Nincs de nincs is beragadva. Most vettem a billentyűt!!!! Valami más baja lehet.
-
wolfman
veterán
nem igazán van ilyen problémára megoldást adó segítség!
-
wolfman
veterán
Hali minden billentyűzet tulajdonosnak!
Szóval a probléma a következő! Vettem a minap egy billentyűzetet(ezen írok most is), egy Genius Slim Star nevezetűt. Első játék amit kipróbáltam rajta a GTA San Andreas volt. Olyanokat csinált hogy forgolódok az emberkével és egyszer csak mintha beragadna valamelyik irány gomb. A probléma csak úgy oldható meg ha esc-et nyomok majd megint és utána jó! Nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki. Azt hittem hogy a játék csinálja. De most Call of Duty közben ugyan ez a jelenség jött elő!
A billentyűzet alapból USBs csak volt hozzá egy átalakító. Lehetőleg úgy szeretném megoldani hogy ne keljen az USBt használni.
Tanácstalan vagyok mint egy kiskösség!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest