Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
válasz
zmilaner #1272 üzenetére
Pedig ott kéne lennie, redditen olvastam hogy azzal birkóztak csak admin módban futtatva megy fel. Vagy lehet nálad fenn van eleve az utolsó. De ha maga a reset nem oldotta meg nem hiszem hogy segít.
Esetleg mellékelj videót, van ahol igénylik a gördülékenyebb garanciális ügyéntézés miatt, még az is lehet nem néznek semmit és automatikusan cserélik - főképp ha erre a jelenségre sok a panasz. -
camper
tag
válasz
Francia91 #1205 üzenetére
Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt érdemes választani, amelyik az egyszerűbb.
Milyen szép verset rittyentett az eladás mellé, kábelhossz meg mindenMásrészről mennyivel kerül kevesebbe egy ilyen membrános billentyűzet 1,5 évesen hogy megérje ezt a tortúrát? Most leveleztek?
- Nem működik.
- De
- Nem
- De de
- Nem nem
- De de deKb így tudom elképzelni.
Nem idegesítelek tovább, az én tippem, hogy ez már akkor sem működött mikor Várpalotán a dobozba tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest