- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Ma visszavittem a billentyűzetet a boltba, és ismét kiderült, hogy Murphy él és virul.
Mikor előadtam a problémát és a billentyűzetet ez a kis köcsög természetesen megint hibátlanul üzemelt.
Az ügyintéző srác nagyon segítőkész volt, eleresztett egy-két telefont és a végén egy jegyzőkönyv felvétele után helyben kicserélte a terméket.
Nem is gondoltam volna, hogy vannak még ilyen korrekt cégek.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Adott egy Asus Cerberus billentyűzet, amivel akadt némi problémám. Már nem először játsza el, hogy random módon nem működik egy jópár gomb rajta.
Egyszer már visszavittem az 576 Kb üzletbe, de ott amikor bedugta a gépbe a srác akkor nem produkálta a hibát. Ez már legalább 2 hónapja volt, de ma ( persze mikor ha nem játék közben ) megint elkezdte a rosszalkodást.
Nem megy a számsor 0-6.-ig, a j-ű-ig a betűgombok, de ezek a teljesség igénye nélkül. Különálló helyen , több területen áll fent a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hardcore café
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest