- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Nem is feltétlen a billentyűzettel van a baj, de ehhez kapcsolódik, gondoltam megkérdezem:
Szóval, van egy billentyűzetem, amivel lehet a zenelejátszót vezérelni... Előre/hátra/start/stop, stb... A lényeg: Amikor megnyomom a gombot kiírja a képernyőre a kiadott parancsot... Ez okés is, de ezzel csak az a baj, hogy némelyik 3D-s játékot, pl. a WoW-ot bezavarja... A WoW-nál még nem zavaró, de a FIFA-t pl. leteszi ablakos üzemmódba, ami meccs közben nagyon idegesítő tud lenni.
A bill. driverében kikapcsoltam az OSD megjelenítést... Hiába... Nem tudjátok, hogy hogy lehetne elérni, hogy egy adott program ne tudjon megjeleníteni semmit a képernyőn csak fusson a háttérben, aztán ha kell állítanom valamit akkor ezt a korlátozást le tudjam venni róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest