Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly00007
csendes tag
Üdv all!
Nem tudom van-e jobb hely ahova írhatnék, de hátha tudtok itt is megoldást:
Adott egy android tablet, amire ha otg billentyűt kötök (magyar kiosztás 2 fajtát próbáltam) valamint egy samsunghoz való angol kiosztású bluetoothosat, minden esetben néhány gomb nem megfelelően működik. jellemzően az sdw gombok egyáltalán nem csinálnak semmit, a backspace pedig azt hiszem z vagy t betűt ír a funkciója helyett. több más gomb is mást csinál, de pontosabb listát nem tudok... Valami beállítási problémára gyanakszom. nem tudna valaki segíteni?Tablet egy cube talk 9x és android 442 van rajta.
-
robi212
tag
Sziasztok,
Van egy régebbi IBM SK-8820 billentyűzetem. Ezt szeretném laptopom (ACER Extensa 5630Z, Win 7, 64 bit) billentyűzete helyett használni. A csatlakozója PS/2, ezért vettem egy PS/2-USB átalakítót. Csatlakoztatom a bill-t, felvillannak a Num Lock, Scroll Lock, Caps Lock állapotjelző LED-ek, kialszanak és semmi. Akitől elhoztam, ott a PC-n rendesen működött, igaz átalakító nélkül volt használva.
Elvileg Plug-and-Play, nem értem a problémát. Vezérlőpult Eszközkezelőjében nem találja meg, mint új hardver.
Drivert nem találtam hozzá. Újra is indítottam.
Olvastam valahol, hogy esetleg áramellátási gondjai lehetnek? De akkor nem villannának fel a LED-ek.
Szerintetek mi lehet a gond?Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv,
Robi -
törölt tag
Helló, azt meg lehet oldani valahogyan, hogy az androidos Skype-nak ha lenyomom az entert a Rapoo E6100-on, akkor ne új sort kezdjen, hanem küldje el amit begépeltem?
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Van egy Logitech M705-ös egerem, amihez ugye adtak egy usb-s unifying vevőt is. Vettem mellé egy MK-260-as billentyűzetet, amit nem tudok csatlakoztatni ehhez az usb-hez, hanem a sajátját kell használnom hozzá, ami 2 usb-port vesztességet jelent. Ez egy laptopnál nem kevés. Lehet valamit tenni?
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy mióta beszereltem egy új videokártyát, a Shift és a W nem működnek egyszerre. Külön-külön mind kettő hibátlan, plusz egyik más gombbal sincs semmi baj. Próbáltam más USB portokat is, az összesnél változatlan a helyzet.
Logitech K200-ról van szó.
Segítséget előre is köszönöm!
-
Bakus
tag
Hello, lenne egy olyan kérdésem, hogy USB-n keresztül miként tudnám megoldani azt, hogy a billentyűzetet NKRO-ban kezelje.
A válaszokat előre is köszönöm. -
radol
újonc
Szevasztok.
Mai napon vásároltam egy Tesoro Lobera típusú világítós billentyűzet. A problémám az lenne, hogy a háttérvilágítás fényerejét nem tudod állítani, hiába próbálom feljebb rakni nem történik semmi. Van valakinek hasonló tapasztalata vagy kifogtam egy hibás darabot? -
szekerszabi
csendes tag
Sziasztok, nem találtam megfelelő topicot, de lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy HAMA uRAGE egeret ami tökéletesen működik, ez tuti.
Viszont mikor elstartol a win8.1 egy új vason, nem tudok jobb klikkelni,mert mint ha 5-t még pluszban kattintana, ha bal klikkel EGYSZER rákattintok egy mappára 3-4-5x megnyitja hirtelen.. és be sem lehet egy ideig zárni őket, mint ha végtelen darab lenne és csak Xelnék...
ez a jelenség 1 percig sem tart és működik mindne rendesen, kivéve utána billentyűzetem, ahol minden betű jó, írni lehet etc. de PES15 ben csak a LE és JOBBRA nyíllal egyszerre lenyomva lehet passzolni(S betű) különben nem csinál semmit.
próbáltam malwarbytesal legyalulni a dolgokat hátha valamit bekaptam, vírust is kerestettem, de tiszta a gép(4 malwaret talált)
valaki kérem mondja meg ez mitől van!!!!
nem akarom újra rakni a gépet.. -
vlevi
nagyúr
Szerintetek jó dolog az, hogyha a Logitech Mk250 bill+egér szettem vevője melegszik
Bedugom a gépbe, és szinte azonnal érezhetően melegedik. Ráadásul a gép sem ismeri fel, mint eszközt. Amikor bedugom az USB vevőt, akkor kiírja, hogy az USB eszközt nem sikerült felismerniPedig többször volt már rádugva a gépemre, igaz túlnyomórészt vezetékes bill-t használok.
Mehet a kukába? -
snt4you
csendes tag
Üdv,
sajnos nem találtam topicot ahová írhatnék így nyitottam egyet.
A problémám az lenne, hogy a címben említett billentyűzetet megvásároltam rádugtam gépemre, majd működött ezek után telepítettem a drivert amelyet a hivatalos oldalról töltöttem le, illetve a legfrissebb frimeware-t is (fwupdate_1_05_V32). Amelynek telepítése közben 90% körül a billentyűzet világítása kialudt és ezek után vártam 10-15 percet de semmi sem történt. Ezek után a gépet újraindítottam, illetve le és fel csatlakoztattam a billentyűzetet, de a windows még csak a megszokott hangot sem adta le illetve fel csatlakoztatáskor, illetve a billentyűzet sem reagál semmire, eszközkezelőben sem látni, illetve bios-ban sem találtam. Megpróbáltam már másik gépen is de ugyanez a helyzet, semmi sem történik... Illetve ha régebbi frimware update-et szeretnék indítani akkor pedig ez az ablak ugrik fel ezzel a szöveggel hogy: Open Hid Device Fail!
Ha esetleg tudna valaki valami okosságot, hogy ezt hogyan lehetne visszaállítani, avagy megjavítani azt nagyon megköszönném.
-
sötétszőke
újonc
segítséget kérnék. van egy pirosancsillogóveteránszívemcsücske dell 1545 hogy a manóba kapcsolom ki a tapipad alatti egér gombokat? random kattintgatnak mindenhova lehetetlen a gépelés miattuk. köszipuszi annak aki segítene
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Nem is feltétlen a billentyűzettel van a baj, de ehhez kapcsolódik, gondoltam megkérdezem:
Szóval, van egy billentyűzetem, amivel lehet a zenelejátszót vezérelni... Előre/hátra/start/stop, stb... A lényeg: Amikor megnyomom a gombot kiírja a képernyőre a kiadott parancsot... Ez okés is, de ezzel csak az a baj, hogy némelyik 3D-s játékot, pl. a WoW-ot bezavarja... A WoW-nál még nem zavaró, de a FIFA-t pl. leteszi ablakos üzemmódba, ami meccs közben nagyon idegesítő tud lenni.
A bill. driverében kikapcsoltam az OSD megjelenítést... Hiába... Nem tudjátok, hogy hogy lehetne elérni, hogy egy adott program ne tudjon megjeleníteni semmit a képernyőn csak fusson a háttérben, aztán ha kell állítanom valamit akkor ezt a korlátozást le tudjam venni róla?
-
strunyo
tag
Sziasztok!
Kedves ismerősöm gépe makacsolta meg magát.
Történetesen a gond, h Win 7 alatt 1ik napról a másikra nem megy semmilyen Bill, akár PS2 akár USB. Biosba megy, live cd-s dolgokkal megy csak a felrakott win 7-el nem megy amivel eddig ment
Valaki valami tanács?
Előre is köszi -
krisz9611
újonc
válasz
PeeterssoN #368 üzenetére
Köszi de már megoldodot!
Vetem egy egy webcamot anak van egy progija na az miat nem lehetet használni :S
-
krisz9611
újonc
Sziasztok!
2 hete vetem egy GENIUS KB-G255 bilentyüzetet és msot nem jó az Esc bilentyü de nem csak enél hanem a réginél se münködik szoval nem magának a bilentyüzetnek van baja. Mit tudok ilyenkor tenni?
Elöre is köszi a válaszokat!
-
Nobody-FX
csendes tag
Üdv kedves mindenki!
Következő problémára keresek megoldást
ASUS G51 VX tipusu laptop al vannak különös nyomásra érzékeny problémák amikor gépelés közben a kezem ránehezedik a gépre (legjobb méréseim szerint a touch pad jobb oldalától kb két centire lévő pontot nyomva) illetve nyomogatva körübelül 6 random karakter jelenik meg a képernyőn, illetve olykor bekapcsolódik a caps lock is! Nagyon zavaró mert nem lehet vele úgy gépelni hogy a kezem a gépen rajta legyen.Mi lehet a gondd? Koszolódás érintkezési hiba? egyszerüen elromlott valamelyik alkatrész? (alaplap billentyüzet stb?)
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
pachito
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb problemam. Hugom gepen nem tudom miota, de ha megnyomom a left ctrl-t, a gep automatikusan mute-olja magat. Meg egy ilyen gombnyomasra a hang visszaall. Illetve a Windows gombra leall a rendszer, mintha menubol nyomtam volna ki. Letoroltem a bill. driveret hatha ujrainditas/telepites utan jo lesz de semmi.
2 kerdesem lenne. 1, ez miert tortenik es 2 hogyan szuntetem meg?
Koszonom a segitseget!
-
gyulank
addikt
Miért van az, hogy ha pl. azt akarom írni, hogy "16°C" annak a menete az, hogy 16, Alt Gr+5, Alt Gr+5, Del, C? Vagyis, ha egyszer nyomom meg az Alt Gr+5-öt akkor semmi se történik, ha mégegyszer, vagy Alt Gr+5+5-öt nyomok, akkor "°°" jelenik meg, és utána ezért még egy Del is kell?
-
Writz
tag
válasz
Coolchember #361 üzenetére
Szimplán csak nem tud 3-nál több gombot kezelni egyszerre. Erre jó a drágább billek N Key Rollover "képessége".
-
Coolchember
újonc
Sziasztok!
Fifa World-ben lennének problémáim, illetve eddig is fent állt régebbi fifáknál úgy emlékszem. Szóval a lényeg, hogy bizonyos két irányt + sprintet nem tudok egyszerre nyomni. Illetve nyomni tudom csak nem ismeri fel
Azt hiszem a jobbra+le+sprint pld. Van bill., ahol még egy iránnyal vagyok így. Azt hiszem, balra+fel+sprint. Valami ilyesmi, nehéz ezt megfigyelni pontosan, főleg a worldnél ahol vérre megy.
Van 4 billem és röhögni fogtok, a Silver Line KB-880 (USB) vált be a legjobban, ott már megy egy vmi ami eddig nem.
+Dell (USB)
+Modecom (USB)
+Noname ps/2Segítsetek ha van ötletetek pls. Drivert nem tudok cserélni mert ezekhez gyári nincs is, csak a windows upd., generál vmit hozzá.
Köszi
-
divaio82
csendes tag
Sziasztok ! Van 1 Dell Optiplex asztali gépem csak Usb perifériàt tudok rà csatlakoztatni. Az egérrel nincsen gond a billetyűzet sajnos katasztrófa le fel csatlakozik gépelni meg nem lehet vele csak aki erős idegzetű. Szóval màr próbàltam orvosolni a gondot fórumokról pl. a Dell-éről is de nem jutottam előrébb de ahogy olvastam ott eléggé típushiba. Szóval egy alternatív megoldàsra gondoltam az USB Ps2 àtalakítóra és visszatérek a régi klaviatúràmhoz. Csak annyitól hogy ugye ezt is USB-be dugnàm. Valakinek segített màr ez? Mert hallottam màr h vki a BIOShoz külön PS2 billt hasznàl. Köszi előre is.
-
Imperius
csendes tag
sziasztok
olyan gondom van, hogy új billentyűzetet vettem, és nem működnek a ctrl+c ctrl+v stb parancsok, backspacere böngészőben előző oldalra lép, ctrl+ valamire frissíti az oldalt, sajátgépben ctrl +kattintással nem tudok több elemet kijelölni...
előtte ps2 es bill tökéletesen működött, az új revoltec lightboard xl3 usb-s, win8at használok
bill drivert nem találok hozzá, frissítésre azt írja naprakész... van ötletetek megoldásra? -
kirusz1
őstag
Hello.Egyik ismerösöm rakatott össze uj gépet hazavitte és a bill érdekes dolgokat csinál.Pl:leütöm az e billt és bejön a sajátgép meg ilyenek.Néztem másik billel ua a hiba usb-s,ps2 es el is.csináltam bios resetet,rendszer visszaállitást is.semmi változás.esetleg valaki találkozott ilyen hibával?
-
Meridius11
aktív tag
Köszi, egy próbát megér
Közben előszedtem a padlásról egy 10 éves Trust Easy scroll silverline billentyűzetet, meglepően jó és kényelmes cucc. A végén még megtartom ezt.
Egyetlen hibája hogy Win 8.1 alatt a spec. gombok fele nem működik.
-
Writz
tag
válasz
Meridius11 #352 üzenetére
Ugyanezt tudom mondani, szedd-szét törölgesd át, szárítsd ki. Hajszárítóval kis fokozaton egy olyan 50cm távolságból. És jónak kell lennie.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Meridius11 #352 üzenetére
Szedd szét, törölgesd át. Amelyik alkatrész ragad (műanyagok) mosd át. Szárazra törölni, kiszárítani.
Ha szerencséd van jó lesz. Amelyik lapon fémszálak vannak, körültekintően tisztísd. Max enyhén nedves pamutronggyal. -
Meridius11
aktív tag
Ma sikeresen leöntöttem a billentyűzetem. letöröltem, nem tűnt fel semmi különös, használtam tovább. most viszont feltűnt, hogy nem igazán úgy működik ahogy kéne. ha lenyomom a spacet, csökkenti a hangerőt, ha a shiftet, elkezdi kijelölni a leírt szöveget. ha kiszedem a billentyűket és hagyom jó ideig száradni az orvosolja a problémát, vagy kuka?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
A notebookom billentyűzete néha-néha elfejet pár billentyűt.
Úgy értem, hogy kb. 5-6 betű egyáltalán nem használható. A billentyűket is kipattintgattam már, de semmi kosz nincs alatta, mechanikailag érezhetően jól működik.
Viszont Van, hogy napokig nem megy pár betű.
(a win újratelepítés sem segít rajta, pedig azt hittem szoftveres a gond)Aztán egyik pillanatról a másikra néha megjavul.
Komplett billentyűzetet kellene cserélni, vagy találkozott már esetleg valaki hasonló jelenséggel és van egyszerűbb megoldás is?
Köszi!
-
Shaba
tag
Sziasztok!
Vettem egy Genius KB-G255 billentyűzetet - jól működik, de érdekes módon az eszközkezelő (egyébként a Bios is) kettőt lát belőle...
Miért van ez és hogyan tudok egyet csinálni belőle? (win8.1 64) -
shenmuedc
tag
Egy olyan gondom van hogy nem működik a billentyűzetemen a "p" betű. Most is csak karakterbemásolással tudtam beírni. Elfogadom hogy a billentyűzet rossz de ha virtuális billentyűzetet használok akkor is ez az egy karakter nem működik. Eszem nincs hozzá mi lehet.
-
Luckygamer00
újonc
Sziasztok
Nekem a billentyűzetem hibátlan mégis mikor belépek egy játékba (a játék a Fifa World) és megprobálokk menni egy mérkőzést a billentyűzetem nem mükődik pedig amikor a a játékba egy játékos keresek akkor azt simán veszi meg minden de amikor mecs van meg nem reagál -
fotobolond
tag
SZiasztok!
Logitech K520 billentyűzettel adódott némi problémám. Amennyiben webes felületen (akár itt a Prohardveren, Gmailon, stb...) probalok "ű" és"ő" karakterek írni akkor "q" "Q" karaktereket kapok. Mindez a Windows-on belül nem jelentkezik, ott minden karakter rendben jelenik meg.
Miként orvosolható ez a probléma (a bill. firmware-t már frissítettem valamint alt+számkódokkal is próbálkoztam, de semmi javulás"?Köszi, üdv:
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy alienware tactX billentyűzetem, és a problémám a következő:
20-30 perc játék után beragad, vagyis a WASD nem reagál, vagy beakad az egyik gomb. Műrmint nem fizikailag hanem nyomja folyamatosan mintha nyomva tartanám, pedig nem is tartom nyomva
Lehet hogy driveres a probléma? Nem telep0tettem semmit csak azt amit a bill magűtól installált.
Most mac en használom több mint egy órűja és nem produkálja a problámát.
A választ előre is köszönöm! -
baryll
tag
válasz
PeeterssoN #341 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
-
baryll
tag
Szeretnék vásárolni egy Logitech billentyűzetet, magyar kiosztással, és azt vettem észre, hogy az ugyanazon tipusszámmal ellátott billentyűzetek, a boltok által közölt képeken,nem egyformán néznek
ki. Az enter van ahol egy téglalap, és van ahol fordított L alakú.
Ha rendelek egyet, honnan fogom tudni, hogy melyik fajtát fogják szállítani? -
Petru91
újonc
Az egyik ismerősömnek netbookja van, most megbolondult neki és nem írja az & jelet. Tudnátok erre valami megoldást írni?
-
trd3000gt
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
Van egy egész komoly konfigom:I7 4770,Z87X-UD3H lappal.
A probléma a következö:
Bekapcsolom a gépet és nem tudok belépni a biosba mert a billentyüzet csak a win betöltödése után müködik.
PS2-vel müködik ugy be tudok lépni.Az összes USB-n probáltam,külön PCI-os USB bövitön is.
Egyszerüen nem tudom hogy mit tegyekVan valami ötletetek?
-
majtika32
újonc
Sziasztok!
Van egy laptopom, ami újra lett telepítve win7ről win8ra. Most pedig a jobb oldali billentyűk (numerikus billentyűzet nélküli) nem működnek jól, vagy nem érzékeli, vagy pedig teljesen mást csinál, pl bekapcsolja a caps lockot, leveszi a fényerőt, vagy a hangot, beír egy iylet: 'qqeqer' vagy épp a '13'-at, behozza a sugót, számológépet, általában a bal oldali billentyűket. A rossz billentyűk a következők: Delete, Print Screen, home, page up, page down, end, valamint a jobb és balra nyíl.
Próbáltam KeyTweak, és SharpKeys-el is. Amikor beütöm ezekbe a programokba a billentyűket, elég össze vissza adja ki őket, van amikor sokáig kell nyomkodni h kiadjon valamit, aztán végre kiad egy billentyű kódot, de következő alkalomkor már megint más kódot hoz ki. Valamint a Biosban sem ismeri fel ezeket a billentyűket :S. A telepítés előtt Win7 alatt semmi bajuk nem volt. Hozzá kell tenni, hogy ez egy HP laptop és bal oldalt az ESC gomb alatt vannak iylen speciális billentyűi. Ehhez a géphez, csak win7re gyártottak illesztőprogikat, 8ra sajnos nem. A win7es recovery most ezzel a telepítéssel törölve is lett. Még egy infó, h kb úgy 2 éve leöntöttem vízzel, de nem vészesen, rögtön megfordítottam, hogy kiszáradjon,egyedüli problémája akkor az lett, h a hanglevevős billentyű (f11) kék helyett pirosan világít, mintha mindig kikapcsolva lenne, más baja nem volt. Esetleg valami ötletek, az új billentyűzeten kívül? Elég fontos lenne! Köszi a válaszokat! -
5150head
senior tag
Szasztok! Van egy Slimstar 8000 egér+bill kombóm, és azt vettem észre, hogy a bill néha beakad.
Úgy írnám le a jelenséget, h ha leütök több karaktert, akkor nem mozdul és utána leüti többször az adott karaktercsoportot. Pl így leütöm azt, hogy "xyz" akkor nem írja be, csak kis idő múlva azt hogy "xyzxyzxyz" vagy egyáltalán semmit se.
Nagyon idegesítő. Van, hogy a backspace is így töröl...
A géptől kb 1m-re van a bill, a kis usb adó a gép tetején, elemek frissek.
Nagyon ritkán az egér is akad. Ötelet? -
KDSH
tag
Sziasztok!
Van egy Logitech Deluxe 250-es ps/2-es billentyűzetem. A laptopommal szeretném használni, amin csak usb van, gondoltam veszek hozzá egy átalakítót. Vettem is, mégpedig egy König gyártmányút (számteches boltban ez volt). Működik is, annak ellenére, hogy a gyártó honlapja szerint Win7-tel nem kompatibilis, de van egy kis gikszer vele. Ha játszok billentyűvel pl. valamilyen autós játékot, azt a kurzorbillentyűkkel teszem. És itt a gond (mármint a többesszámban). Ha nyomom a "felfele" gombot (vagy nem tudom hogyan nevezzem), egyszóval adok gázt, és egyszer csak kanyarodni is kellene, vagyis megnyomom a balra vagy jobbra gombot egy kis időre, majd felengedem (közben folyamatosan nyomva tarom a felfele gombot is) utána kb. egy másodperccel úgy érzékeli, mintha már nem nyomnám a felfele gombot sem. Amíg átalakító nélkül használtam, nem volt ilyen gond. Nem tudom, ez hiba-e, vagy az átalakító egyszerűen ilyen? Meg lehetne oldani ezt valahogyan, esetleg másmilyen átalakítóval, vagy mindenképp új billentyűzetet kell vennem?
-
Writz
tag
Vidd vissza és vegyél egy olcsó Genius billentyűzetet. Silverline billekkel nincsenek jó tapaszatlataim. Egyszer vettem egyet, és rá 2 napra vihettem vissza mert tönkrement az elektronikája...
Tény, hogy olcsó meg minden... De nem éri meg megvenni ezeket az extra olcsó billeket... -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Ma vettem egy USB-s Silverline MM-KB880 billentyűzetet.
Win 7 van a gépemen.
Abszolút fel sem ismeri. Próbál letölteni hozzá valamilyen illesztőt alapból. De ez nem sikerül. Így nem is működik. Mit csináljak vele? Ötlet? -
Writz
tag
válasz
lancellott #325 üzenetére
Időközben megoldódott... Elég fura a számomra, mert először találkoztam ilyennel...
Azt műveli az egér, hogy kb. 10 perc üzemszerű működés után, Ő átmegy rövidzárba, erre reagál az alaplap egy cuki kis áramkörvédelmi mechanizmussal, ami letilt minden USB portot...
Egy régi P3-as gépet nemes egyszerűséggel leállításra kényszerített.
8 évet "élt" a kis rágcsáló.R.I.P.
-
lancellott
tag
Tippelnék. a szokásos sor.. drivereket szedd le, és tedd újra. esetleg szerezz frissebbeket. Ha ez sem orvosolja, akkor próbáld meg máshova dugni őket. Okozhatja ezt vírus írtó is, hogy néha ránéz az USB cuccokra. esetleg túlmelegedés is csinál ilyet. Nézd meg a gép hőfokát játék közben.. VGA, CPU, memóriák...
-
lancellott
tag
Sziasztok! Vettem egy gamer" billentyűzetet (genius KB-G255) az a problémám, hogy fps-el játszok már vagy 10 éve. iránygombokkal játszom nem wasd-vel, és a numerikus 1-el dobom a gránátot. Most cseréltem le a régit erre a fosra, és az van, hogy ha mondjuk fedezékből kilépve dobnék egy granyót, megáll a karakterem amint a numerikus1-est benyomom. Előző billnél ez úgy nézett ki, hogy elkezdek oldalazni, indítom a granyót, és amikor kilépek akor dobom el. most viszont oldalazás közben amikor rányomok megáll a karakterem és mandinerből fejbe dobom magam rossz esetben. :d
a régi bill driverét leszedtem a gépről, ennek meg nincs se a neten se sehol se. Lehet valami egyszerű beállítási gond. Olyanról már hallottam, hogy egér ütközik billentyűvel, de hogy a billentyűn belül két gomb akasztja a dolgokat még nem.
-
Writz
tag
válasz
Tokimemotaka #322 üzenetére
Ez a billentyűzet hardveres korlátai miatt van. Ezt csak egy új billentyűzettel tudod "orvosolni".
-
Tokimemotaka
újonc
Lehet hogy rossz helyre irom kérdésem, de megtudnátok mondani hogy hogyan tudnám beállítani hogy egyszerre több gomdot tujak nyomva tartani és használni mint alapból? ha egyáltalán lehetséges :S
-
Writz
tag
Sziasztok!
Van nékem egy olyan problémám, hogy random időközönként megfagy egyszerre az egér és a billentyűzet. Nem tudom használni a gépet. Csak a bill és az egér fagy meg, mert minden más működik tovább. Pl.: Játék közben történik ez, akkor nem tudok semmit csinálni, de ugyanúgy röpködnek a golyók, stb.
Valaki tud valami megoldást a problémára? -
Tripower
tag
Sziasztok!
Van egy lenovo y580-am, és egyik pillanatról a másikra eltünt a kukac jel kombináció....
eddig alt+V- volt de most sehol semmi... van valakinek valami ötlete mit ronthattam el?
Köszönöm! m
Mnden más kombináció működik. -
Próféta
tag
Sziasztok!
Az albacomp laptopon, ha lenyomom a 0-át, akkor 10-et ír, ha pedig a szóközt, akkor q-t. Találkozott már valaki hasonló problémával? Mi lehet a megoldás?
Ezt egyébként egyik pillanatról a másikra kezdte el. Minden más gomb jól működik.
-
thorex
tag
Üdv!!!
A PC Guru e havi (02) számában van egy Genius KB-G265 Gamer billentyűzet. Azt írják hogy teljes magyar QWERTY kiosztású, de a neten néztem és csak angol kiosztással láttam.
Az a kérdésem hogy akkor létezik a magyar kiosztás vagy nem??? -
kp59
aktív tag
válasz
temporello #312 üzenetére
Köszönöm a választ
már meg is rendeltem ezt [link] remélem jó lesz.
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy német nyelvű billentyűzetem és szeretném magyarra állítani. Hogyan tudom ezt megtenni?
Matricázással és rendszerbeállítással meg lehet úgy oldani, hogy ne kelljen AltGr-ezni és egyéb billenytűkombinációt használni az ékezetes karakterek eléréshez?
Láma kérdés tudom, de sürgős lenne.
-
kp59
aktív tag
Sziasztok!
Majdnem biztos hogy nem a megfelelő helyre írok de sajnos nem tudom hová kellene.
A kérdésem az lenne hogy megoldható-e hogy egy billentyűzetet két számítógéppel használjak anélkül hogy mindig egyikből a másikba át kelljen dugnom (egyszerre csak egy gép van bekapcsolva). Van valami módja annak hogy a billentyűzet vezetékét kétfelé ágaztassam?
Esetleg ha itt nem tudtok tanáccsal segíteni akkor melyik az a topic ahol tudnak javasolni valamit?
-
nevem.senki
tag
Sziasztok!
Égész nap a billentyűzetemmel sz.rakodok, de már szétvág az ideg.
Adott egy Sharkoon Skiller usb-s, angol kiosztású billentyűzet. A konfig teljesen újm tegnap telepítettem windowst (7) semmi gond happy minden. Elkövettem a hibát, hogy hagytam Update-elni a windowst. Nos azóta, ha megnyomom a g betűt kijelentkezik, és kikapcsol a gép.
Amiket megpróbáltam: Driver törlés, frissítés; Beviteli nyelv átállítása; windows újratelepítés; billentyűzet tulajdonságainak átnézése.
Tanácstalan vagyok, ha nincs megoldás rendelek egy másik billentyűzetet
Köszönöm a segítségeteket. -
SniphzR
újonc
Üdv fórumosok!
Az lenne a gondom hogy van egy Genius Gx-Imperator Pro billentyuzetem (2db usb-vel mukodik csak).
Hogyha bootolásnál be van dugva mind2 usb akkor mielott még a win7 elkezdene felállni bejon egy szurke kép és fél percig azt kell néznem. Namár most a Win7 Ultimate 64bit egy Samsung 840 pro 256 gigás ssd-n van rajta amit NEM AZÉRT VETTEM HOGY AZT A SZURKE KÉPET KELLJEN NÉZNEM. DE amint ki van huzva a 2db usb azonnal feláll (10-12 másodperc) alatt a windows.Mi lehet a problema a billentyuzettel és hogy tudom megoldani.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #306 üzenetére
Mármint a K7 win8 driverét.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Csokicsibesz #305 üzenetére
Töröld a szoftvert. Telepítsd újra.
-
Csokicsibesz
tag
válasz
PeeterssoN #304 üzenetére
Teljesen új, nem piszkos belül, nincsen semmilyen ragadás. Nem a gomb ragad le, hanem egyszer csak magától elkezdi nyomni az ő-t, függetlenül h előtte le lett-e nyomva vagy nem.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Csokicsibesz #303 üzenetére
Első körben ki kellene takarítani.
-
Csokicsibesz
tag
Hello, nem tudom hogy ide tartozik-e a problémám, ha nem akkor elnézést érte.
egy Gigabyte Force K7 billentyűzetet használok és néha teljesen magától elkezd ő betűket írni. Az esetek nagy részében egyetlen billentyű sincs lenyomva, az ő sem ragadt egyszerűen csak elkezdi magától írni. Gondoltam, hogy valami szoftveres gond lesz, de teljesen új windows 8 alatt is csinálja. Valakinek valami ötlete, hogy esetleg mi lehet? Kéne valamilyen illesztő program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B 34" 21:9 UltraGear Full HD IPS Curved Gaming Monitor
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest