Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
georgesmith
újonc
Sziasztok,
Újratelepítettem a Win10-et, mert kicsit lassú volt a régi. Meglepődve vettem észre, hogy a billentyŰzet nem hajlandó a hosszú Ő és Ű betűket bevinni. Ha nyomom a Shift-et, akkor a nagy Ő és Ű megy, CapsLock-kal pedig Shift-tel együtt tudok kicsit is írni. A billentyŰzetem Logitech MK520 (egérrel együtt), keresztül-kasul átkutattam a netet esetleges driver után sikertelenül, újratelepítettem a Win-t, az sem segített. Megnéztem a Win által használt drivert: 2006. 06. 21-ei, biztos van újabb, de frissítés keresésekor kijelenti, ez a legújabb. Volna esetleg valamilyen ötlet, mit tehetnék ez ügyben?
-
Drazz29
újonc
Sziasztok!
Van egy Tesoro Gram SE Spectrum Optimechanikus billentyűzetem (2018 december óta).
Frissíteni szerettem volna a Firmware-t rajta, a frissítés 90%-ig jutott és ott megállt a történet.
Azóta a billentyűzet halott, több eszközhöz is csatlakoztattam, egyik sem érzékeli és a billentyűzet sem világít. A Firmware telepítőjét próbáltam újra futtatni, azonban csak egy hibaüzenetet kapok, hogy csatlakoztassam a megfelelő eszközt.
Hazai forgalmazóval felvettem a kapcsolatot, de nem tudnak segíteni(mondván hogy a Tesoro cég profilt váltott csak székeket gyárt már nem foglalkozik billentyűzetekkel) annyit tanácsoltak, hogy ha tudom akkor garanciába reklamáljam meg ott ahol vettem... ez ugye nem opció mivel több mint 4 éves a termék.
Kérdésem az lenne van-e itt valaki aki ebben tudna segíteni? Találkozott-e valaki hasonlóval esetleg? Kidobni nem szeretném mert egy hibátlan termék minden kapcsolója szépen működik sérülés és kopás mentes stb...
Esetleg ha valakit érdekel talán donor billentyűzetnek feltudom ajánlani ha nincs opcióm a javításra.
Válaszokat előre is Köszönöm! -
Leshrac
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Tesoro Gram SE Spectrum billentyűzetem, kb 3 és fél éves. 1 hónapja fordult elő először, hogy hirtelen nem reagált semmire. A világítás működik, de semmilyen billentyűt nem érzékel. Ha kihúzom és visszadugom, akkor újra működik egy darabig. Mostanában egyre gyakrabban csinálja. Másik furcsa jelenség, amit szintén mostanában produkál, hogy a windows gomb ha sokszor lenyomom akár egymás után akár random, szintén nem működik (úgy hogy a többi még igen és nincs lockolva). Drivert frissítettem/újraraktam, szoftvert defaultra állítottam, de nem hozott javulást.
Erre esetleg valakinek valami ötlete van? -
sztanesz
tag
Sziasztok,
Egy Urage Lethality billentyűzet gép kikapcsolás után eltánik, mintha be sem lenne dugva. USb-ből kihúzva és visszadugva újból működik. Újraindítás során teljesen jó, csak kikapcsolás után nem megy. Az eszközöknél látszik HID billenytűzet és PS2 bill. is amikor rendben ,megy. MI lehet a gond?
Köszi! -
kyle23
tag
Üdv.
Adott egy A4 tech bloody billentyűzet. Sikerült a numpadra ráfordítani egy tejszínhabos palacsintát. Na mondom fasza, gyorsan kihúz, szétszed, ha már így jártam akkor ki is takarítottam. A gombokat mosó szeres vízben kitakarítottam ecsettel, ezt kiszárítottam, kifújattam por szárazra. Összerakás után nem csinál semmit gépre dugva, csak a világítás állítható rajta, a / és a * gombokat érzékeli a gép, de ezeket is csak később, laggosan jelzi mikor írnám be a jelszót belépéskor. Mi lehet a gond? Nézhetek új billentyűzet után? -
mzso
veterán
Helló!
A Logitech Options nevű bloatware-nek van valami alternatívája. 300+ megabájt és még mellé telepít egy másik csomagot (Logi Bolt). És az összes hasznos funkcionalitása az annyi, hogy meg lehet adni, hogy az Fx billentyűk normálisan működjenek, mint ahogy alapból is kéne hogy működjenek...
-
mzso
veterán
Helló!
Ha az egyik gumilába a billentyűzetnek kiesett és eltűnt azt hogy lehet orvosolni?
Talán még jobb kérdés, hogy hogy lehet megtákolni egy túl csúszós billentyűzetet? Igazából lábbal együtt sem igazán stabil.
-
Gary009
csendes újonc
válasz
victorhun7 #1055 üzenetére
Szuper
-
Gary009
csendes újonc
válasz
victorhun7 #1052 üzenetére
Próbáld meg leszedni a kupakokat és kicsit takarítsd meg.
Hátha esetleg ez a baja -
victorhun7
tag
válasz
katona.jozsi #1044 üzenetére
Nekem is vele van bajom
-
victorhun7
tag
Sziasztok
Adott egy Cooler Master kék switches billentyűzet és a w a s d gomboknak eltűnt clickelése olyan mintha lineáris lenne majdnem valahogy meg lehetne fixállni?
néha a w nem is érzékel -
Gary009
csendes újonc
válasz
katona.jozsi #1049 üzenetére
Sok sikert,óvatosan nagyon mert törnek a műanyag kis csövek ahova a csavart csavarod be.
Nálam teljesen nem működött a billentyűzet,a gép se ismerte fel sajnos.
Addig eljutottam hogy már a gép felismeri de ennyi. -
Gary009
csendes újonc
Neten se találtam sajnos rá megoldást.
-
Gary009
csendes újonc
válasz
katona.jozsi #1046 üzenetére
Igen szét kell szedni.
Viszont van egy ilyen rogzito csavar benne amit én azóta se tudtam kiszedni,így csak elfordítani tudtam a pcb-t. -
0xmilan
addikt
válasz
katona.jozsi #1044 üzenetére
Valoszinuleg a forrasztas adta meg magat. Azt szoktak javasolni, hogy folyasd meg az ont a hibas kapcsolonal.
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Egy Cooler Master CK550-es billentyűzetem van és néha 1-1 billentyű (főleg a 7-es) kihagy. Mi lehet ennek az oka? Megtakarítottam, izopropil-alkoholt fújtam a kapcsolókhoz, de a 7-es gomb még mindig nem az igazi. -
sztanesz
tag
Sziasztok,
Egy Urage Lethality billentyűzet gép kikapcsolás után eltánik, mintha be sem lenne dugva. USb-ből kihúzva és visszadugva újból működik. Újraindítás során teljesen jó, csak kikapcsolás után nem megy. Az eszközöknél látszik HID billenytűzet és PS2 bill. is amikor rendben ,megy. MI lehet a gond?
Köszi! -
kurion
senior tag
Macbookhoz vásároltam egy BT-s billt és nem igazán tudok rájönni, hogyan tudom átállítani a billet, mert a 0 karakter fn+í-re működik a í karakter pedig fn+0 karakterrel megy. és a 0 alapból esc-t nyom.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gary009 #1039 üzenetére
Az biztosan kondenzátor és nem 100 kΩ-os ellenállás? SMD alkatrészeknél azokon szokott szám szerepelni.
-
Gary009
csendes újonc
válasz
Gary009 #1037 üzenetére
Remélem azért sikerül megcsinálnom gyakorlás szempontjából,mert még most cseppentem bele ebbe az egészbe.
Hosszútávon alaplapot és videókártyát szeretnék javítani de előtte még gyakorolni kell rengeteget a billentyűzet pcb plate-n.
Az jó lenne ha sok billentyűzeten fel lenne tüntetve hogy milyen az a kondi. -
Gary009
csendes újonc
A kondik tipusainak hol tudnék utánna nézni?
CoolerMaster Ck550 billentyűzetről van szó. -
Gary009
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy olyan billentyűzetem ami nem reagált semmire ha be dugtam az usb kábelét.
Szétszedtem és ahol az usb kábel megy, van a végénél hozzáforrasztva egy 5 pines kis csatlakozó
Annak a nevét szeretném megkérdezni,ahogy mértem mérőműszerrel ott lehet valami probléma.(teljesen kezdő vagyok még ebben az egészben)
Illetve kicsit rá forrasztottam és most jelzi a gépem de az eszközkezelőbe hibásnak írja.
Képet csatolok hogy mire gondoltam.
https://ibb.co/wLtxYks
Jobb oldalán van a képnek aminek sajnos nemtudom a nevét.
A mellette lévő kis kondiknál is ki sípol a multiméter.
De csak 2-3db-nál. -
F4ther
tag
Sikerült.
Tehát a megoldás:
Írtam a supportnak, megirták ugyan azokat a lépéseket melyeket megtettem, de megerősítettek abban hogy a capslockon kell lássam a visszajelzést.
Levettem a capslock kupakját, hogy ha esetleg felvillan akkor lássam, mert lehet eléggé takarja a világitást a kupakkészletem.
Utána FN + W 3 sec-ig, mert linux módba került át a billentyűzetem, elsőre nem sikerült, szóval nem nyomtam meg semmit egy pár másodpercig majd egyszerre ismét, újra próbáltam az FN és W lenyomásával. Végre sikerült, capslock 3x felvillant.
Amikor visszaállt, megtudtam csinálni a resetet is, de szintén nem sikerült elsőre, FN + ESC. 2. próbára sikerült, kiresetelte, minden visszaállt eredeti állapotra.Nehéz szülés volt.
-
F4ther
tag
Nem sikerült megoldani a problémámat, jelenleg igy állok:
- a 0 karakterem az í-vel van felcserélve (Tehát a bal shifttől jobbra van a 0 és az egyes mellett balra van az í)
- az F gombok média gombokként üzemelnek most már, és csak az FN megnyomásával lesz alap funkció
- A windows gomb teljesen blokkolva lett, viszont az ALT kettős funkciót lát el (win gomb és alt is egyszerre, lol)
- Nem tudom kiresetelni a varmillo beállításokat, hiába nézem a leírást, sehogy sem kapok visszajelzést hogy bármit sikerült e állítani.. vagyis elállítani sikerült vissza nem.
- VA109MP - a teljes készlet, cherry silent red-es CMYKValamit nagyon rosszul csinálok...
-
F4ther
tag
Eddig nem használtam, de látom hogy a varmilonak van ilyen funkciója hogy betűket cserélek fel... próbáltam kiresetelni, annyit értem el, hogy most már az alt-ra került a win funkció, és az F gombok a 2.-lagos média funkciójukat látják el ... De 1x sem villanna fel a capslock ahogy írják .. :/ Most már még rosszabb lett
-
dqdb
nagyúr
Ha a felcserélődést úgy érted, hogy az 1-estől balra lévő billentyű önmagában í-t ír, Shifttel együtt lenyomva Í-t és AltGr-rel együtt lenyomva 0-t, akkor fel van telepítve a 101 gombos magyar kiosztás, és véletlenül azt sikerült aktiválni a normál magyar kiosztás helyett.
Start menü > Gépház > Idő és nyelv > bal oldalon Nyelv > görgess lejjebb a magyar nyelvhez, kattintás > megjelenik a Beállítások gomb > kattintás és görgess lejjebb a billentyűzetekig és távolítsd el a 101 gombos változatot.
Ha nem így, akkor passz.
-
F4ther
tag
Sziasztok,
Még nem találkoztam ilyen problémával, szerintetek mi lehet?
Próbáltam googlizni de nem sok segitséget találtam, a problémám a következő.
Valamiért felcserélődött a 0 és az í gombjaim. Fogalmam sincs hogy sikerült.Köszi
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Van egy CM Masterkeys S billentyázetem cherry brown kapcsolókkal.
A problémám az vele, hogyha a szóközt folyamatosan nyomva tartom, nem viselkedik úgy, mintha folyamatosan nyomva tartanám.A többi billentyűnél nem tudom, hogy csinál-e ilyet, mert nem tudom mivel lehet tesztelni.
Ebben tudnátok segíteni? Természetesen a felmerülő további kérdésekre igyekszem a legjobb tudásom szerint válaszolni, ha ez kevés lenne.
Köszönöm!
-
dqdb
nagyúr
Úgy tűnik, hogy a laptop billentyűzetén ilyenkor beragad a jobb oldali Alt. Ilyenkor próbáld megnyomkodni azt a gombot, hátha kijön ebből az állapotból.
Szerencsés lenne szétszedni a laptopot, és lehúzni az alaplapról a billentyűzet csatlakozóját (ami néhány típusnál nem olyan egyszerű sajnos). Másik megoldás az lehet, hogy az eszközkezelőben letiltod a laptop saját billentyűzetét )ha a Windows engedi):
1. Win+R devmgr.msc Enter
2. húzd le a külső billentyűzetet
3. a fában keresd meg a Billentyűzetek kategóriát, az egyetlen elemén jobb klikk és Letiltás
4. dugd vissza a külső billentyűzetetHa nincsen ott a menüben a Letiltás, akkor csak átmenetileg tudod eltávolítani az Eszköz eltávolítása (vagy hasonló szövegű) paranccsal, de az éppen elég lehet neked.
-
Kynga
újonc
Üdv! Van egy régebbi hp laptopom win8.1 rendszerrel. Egy ideje a billentyűzet nem működik, ezért egy külső billt használok usb-kapcsolattal. Egy ideje elkezdett a billentyűzet átváltani és fogalmam sincs, hogy mi okozza vagy hogyan lehet kikapcsolni. Arra gondolok, hogy azokat a betűket írja, amik akkor jönnek elő, ha alt-del kombót nyomok, pl Đ a d helyett, [ az f helyén, stb. Teljesen random csinálja és csak újraindítással javul meg. Van tippetek, hogy ezt hogyan tudom elkerülni/kikapcsolni? Elvileg semmit nem nyomok be, sokszor elég h lekapcsolom alvóba éjszakára, v csak 1-2 óráig nem használom a gépet...Másik billnél ugyanez van, szóval valami az alap billnél vagy a laptopon lehet, ami hagyján, csak tudnám kikapcsolni
-
0xmilan
addikt
válasz
rewtenator #1016 üzenetére
Valoszinuleg csak a forrasztas repedt meg, ami hazilag javithato.
Illetve dqdb szokott linkelni egy appot, ami ezt szoftveresen orvosolja, de most nem talalom. -
rewtenator
csendes tag
szevasztok, van egy Coolermaster SK-653 billentyűzetem ami bizonyos gombokat hajlamos 2x-3x leütni egy helyett, igy sajnos használhatatlan. Egyszer felb.tam magam és kapott egyet szegény... lehet ezzel kezdeni valamit, van esetleg olyan ismert szerviz ahol foglakoznak vele? Pár hónapos csak...
KÖsz
-
Poiro7
senior tag
Üdv!
Nincs valakinek véletlenül egy Logilink id0200 bluetooth-os számbillentyűzet leírása
-
pulcsi
tag
Megvan én voltam a béna, mert van ISOs billentyűzethez is firmware.
-
pulcsi
tag
Helló, valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudom a Keychron K6ra firmwaret frissíteni, azt írja ki hogy USB eszköz nem található.
-
satmen
tag
Üdv!
Évek óta használok gond nélkül egy Rapoo 8000S tip. bill/egér kombót mini PC-hez. (Win10)
Most vettem észre, hogy a bill. nem műxik, elem csere, de akkor sem. (az egér ok) USB vevő (2.4GHz) ki-be, ugyanaz. Esetleg a Windows frissítéseknek lehet a jelenséghez köze, vagy "csak" a bill. megadta magát ennyi idő után?
Köszönöm előre is, ha valakinek van ötlete. -
tipegő
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Kissé gáz, hogy a bill. csere nem jutott eszembe.
Estére megnézzük, hogy jó lesz-e.
Üdv. -
nyunyu
félisten
Alin árulnak, de nem gazdaságos egy kapcsoló miatt 30db-ot rendelni.
De mivel már nem Outemu, hanem Redragon feliratos kapcsoló van a billzetben, elég új, hotswap socketes példány lehet.
(4-5 évvel ezelőtti Redragonokban még be voltak forrasztva az Outemuk, aztán áttértek a hotswapos Outemukra, aztán a sajátmárkás kapcsolókra)Ha ScrLk alatti kapcsolót átpattintva a W helyére megjavul, akkor maga a kapcsoló volt rossz, ha nem, akkor a forrasztást kell átnézni.
Ha mégis a kapcsoló a rossz, akkor Pesten tudok adni pár fehér Outemu házat donornak, csak a rugót, stemet kell átrakni bele, esetleg a Redragon feliratos tetőt rápattintatni.
-
dqdb
nagyúr
A Redragon nem árulja külön a saját márkás kapcsolóit. A legegyszerűbb megoldás megcserélni egy ritkán/sosem használt másik billentyűvel, mint Pause vagy Scroll Lock.
Arra eléggé nagy esély van, hogy a kapcsolónak semmi baja sincsen, és a nyákon az ólommentes forrasztás repedt meg, ha ez a helyzet, akkor a megcserélés után fog csak kiderülni.
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A gyereknek van egy Reddragon kumura rgb braun switch mechanikus billentyűzete. A "w" tönkrement. Kikapta az egész billentyűt és a kezembe nyomta, hogy ilyet kellene venni. Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok ilyet venni? Reszelem az egeret a neten, de nem találok.
Köszi szépen!
Üdv. -
codec
senior tag
Üdv!
Silver line billentyűzet háttérszínét lehet valahogy változtatni?
Vagy fix színű ledeket használ, és kész?
Erről a típusról lenne szó [link]
Köszönöm! -
Ka_
csendes tag
Sziasztok!
SPC Gear GK603K RGB-s mechanikus billentyűzet, zsír új, dobozból bontva nem működik. A világítás nem kapcsol be és a billentyűkre sem reagál. Linux és Windows is érzékeli, hogy rá van dugva, listázza és a Windows szerint működik is rendben. Linux ezt írja:[ +3.795923] usb 2-1.8: new full-speed USB device number 6 using ehci-pci
[ +0.100903] usb 2-1.8: New USB device found, idVendor=0c45, idProduct=7687, bcdDevice= 1.00
[ +0.000009] usb 2-1.8: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
[ +0.000004] usb 2-1.8: Product: CH555
[ +0.000002] usb 2-1.8: Manufacturer: wch.cn
[ +0.002453] input: wch.cn CH555 as /devices/pci0000:00/0000:00:1d.0/usb2/2-1/2-1.8/2-1.8:1.0/0003:0C45:7687.0011/input/input30
[ +0.057099] hid-generic 0003:0C45:7687.0011: input,hidraw0: USB HID v1.11 Keyboard [wch.cn CH555] on usb-0000:00:1d.0-1.8/input0
[ +0.001130] hid-generic 0003:0C45:7687.0012: No inputs registered, leaving
[ +0.000161] hid-generic 0003:0C45:7687.0012: hidraw1: USB HID v1.11 Device [wch.cn CH555] on usb-0000:00:1d.0-1.8/input1
Azt hittem a Linux a gond, de Windowsra feltettem a billentyűzet gyári szoftverét (hivatalos oldalról letöltve) de az pedig azt írja, hogy nincs csatlakozva az eszköz. Miközben az eszközkezelő szerint USB HID eszközként csatlakozva van, rendben működik és a billentyűzetek között is listázza. Több gépen is próbáltuk (desktop pc és laptop is), végigpróbálgattuk az usb portokat, sehol nem működik, de mindenhol érzékeli a rendszer. Mi a franc lehet a baja? Előfordulhat, hogy nincs elég kraft? De akkor hogy a fenébe listázza a rendszer a billentyűzetet? Ha nem kapna áramot, akkor nem is lenne látható a rendszerben.Tapasztalt már valaki ilyet?
-
jeni
félisten
Van vagy kapható magyar kiosztású Cherry MX Brown fekete nem átlátszó PBT-ket? a magyar hosszú magánhangzók kellenének.
A DasKeyboard 4 Ultimate DE verziós billem van,nagy széles dupla enteres, amin csak az É,Ú,Ó,Ű és az Í nincs felfestve. Nem RGB-s kivitelű. A többi mgh van de máshol látszódik Ö,Ü, illetve az Á (németes Á jó helyen van) van de a gombok dőlésszöge miatt nem biztos,hogy felcserélhetőek egyes soroknál a sapkák.
A mássalhangzók,számsorok jó helyen vannak. -
dqdb
nagyúr
válasz
vegatti #1003 üzenetére
Van egy alapértelmezett nyelv és azon belül egy alapértelmezett kiosztás, a rendszer azt állítja be bejelentkezéskor. Az is beállítható, hogy az aktív kiosztás minden alkalmazásra vonatkozzon (ez az alapértelmezett) vagy alkalmazásonként állítható legyen (én például így használom).
-
dqdb
nagyúr
válasz
vegatti #1001 üzenetére
Ez user error, nem a billentyűzethez van köze. Vista óta ugyanúgy működik a nyelvek és kiosztások kezelése Windowsban. Fel tudsz venni több nyelvet, amelyek között váltani tudsz (bal Alt+Shift az alapbeállítás), és nyelvenként több billentyűzetkiosztást is, amelyek között szintén váltani tudsz (bal Ctrl+Shift az alapbeállítás), ha ezen kombinációkat lenyomod, akkor persze, hogy elállítódik.
Ezt olvasd végig, főleg a legutolsó pontot, hogy hol tudod eltávolítani a felesleget, hogy legközelebb véletlenül ne váltsál rá.
-
vegatti
csendes tag
Dell külső billentyűzet magyar.
Hát boldog voltam első nap, de a szoftver sajnos gyorsan tanul.
Másnap megint alig voltak magyar karaktereim. A Numlock ki-be kapcsolgatása akkor már nem segített. A beállítások->eszközök,nyomtatók->gépelés-> speciális billenytűzet beállítások-> Beviteli nyelv gyorsbillentyűi menüben megtaláltam, a szövegbevitel a nyelvek között (mit akarok a nyelvek között????) parancsot, ami Bal alt + shift -et jelent.Ezt megnyomva aznap ismét boldog voltam.
Ma megint ékezetek nélkül kezdtem, és a fent leírtak közül semmi nem segített.
Ugyanabban a menüben, van a Váltás erre: magyar (Magyarország) - magyar (eddig észtek voltunk??) , de ehhez nem volt definiálva gyorsbillentyű. Definiáltam, lenyomtam őket és most megint jó.Alig várom azt az egymást követő 2 napot amikor ugyanazzal a módszerrel működni fog.
A munkahelyen meg is haltunk volna , ha ez a gép nem kezelte volna flottul a külső Dell billentyűzetet, igaz az még XP-7 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest