- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
Üdv!
Remélem jó ajtón kopogtatok.
Lenne pár vga amit reballozni kellene. A kártyákat próbálta valami “kókány úr” javítani. A kártyák effektíve nem érnek sokat, csak inkább ritkábbak. Sajna átvertek velük, kidobni sajnálnám őket, így ha van egy bevállalósabb egyén aki nem csillagászati összegekért szóba áll velem, az írjon privátba. 11 vga van."A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz Tamás9x #17801 üzenetére
3db 8800 gtx
3db 9800 gtx
1db nvidia 7950
1db hd 4870 x2
1db Gtx295
1db gtx570
1db hd6970 (ez nem gpus hiba, hiányoznak alkatrészek a vrm körről)Hd3870
És végül lenne még egy agp-s csoda: hd3850Azért akartam privátban mert ott előbb elértek mint itt, de legyen
[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
Üdv! Hozzáértők segítségét kérem.
van egy régi lapom amit javítanék (illetve megpróbálom )ez lenne az eredeti north bridge ami meghalt, és cserélném.
viszont csak ilyet találtam:
[VT8235 0414CE (bár sárga betűk hívják fel a figyelmet, hogy az CD)]
Kompatibis lehet vele, vagy fontos, hogy 0252CD legyen a vége"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
Tényleg nem tud senki segíteni a feltett kérdésemben?
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz Hunter2 #17862 üzenetére
Én javítanám. Mármint az alaplapot. A vgakat meg már eladtam nagy részét. Én feltettem egy kérdést, amire választ kértem.
leforrasztottam, viszont bgat meg kell rendeljem.
ha nem haragszotok, újra feltenném a kérdést.
a második számsor számít e, vagy csak a VT8235 CD"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz Tamás9x #17864 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de én, mint iPhone szevizes, aki ismeri az alaplapokon az összes ic-t, tudom, hogy ha egy szám vagy betű megváltozik, az akár az alaplap tönkremenetelét is okozhatja. A probléma nem csak ebből fakad, hanem meg akarom csinálni úgy, hogy ne legyen felesleges a beleölt munka, hisz nem egyszerű moduláris szervízről van szó.
magyarán reménykedtem, illetve reménykedem, hogy van köztetek olyan aki ért hozzá, és tud egy szakmailag helyt álló választ adni, nem pedig rakd fel aztán lesz valami, mert hát azt hívják kókányolásnak.
Így a kérdésem továbbra is fent tartom"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest