Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lightbulber
csendes tag
Sziasztok! Asus X415EA R2.0 alaplaphoz tudtok küldeni olyan BIOS-file-t ami letiltja az alaplapra integrált RAM-ot? Sajna egyértelműen az a hiba, és olvastam róla, hogy ez gyakori ennél a típusnál.
-
bgareball
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék tud-e esetleg valaki a következő géphez kapcsolási rajzot:
Gigabyte Aero 14 OLED
alaplapszám:
GA-P4EKöszönöm előre is
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Nincs valakinek eladó ilyen, vagy kompatibilis 4-5 db mosfet?
-
Tamás9x
őstag
Hasznal valaki elektromos csavarhuzot amin allithato a nyomatek? Ledpanelek racsat kellene vele le es felrakni, rengeteg csavar, es nagyon rossz muanyag amibe belemegy
-
Djtil
csendes tag
válasz
jerry311 #18904 üzenetére
Azt meg akartam irni, hogy nem tudom mit takar az ipari csatlakozo amit irtal. Ugyanis ezektol a markolatban talalhato pici ventiktol ne varj csodat. Tehat par kisebb smd alkatresz, usb csatlakozok stb. , de mar tobb labu ic-k maxon megizzasztjak. Keves a legaram. Tehat nagyobb forrpontos csatlakozokhoz lehet szenvedes ez a 700w gyenge ventis.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tamás9x #18903 üzenetére
Thx!
Szerencsere ezt nem kellene vinni sehova. Ha valaki azt akarja, hogy dolgozzunk a NYAK-on, az bekuldi a termeket a muhelyunkbe. Hajon ugyse lenne se hely, se eszkoz, sem alkatresz rendes hibakeresesre es javitasra.
Helyszini munkara a Lidl akkus forrasztopakaja boven eleg nekunk. Jo lett volna megcsipni az elso szeriabol egyet, amin meg lehetett allitani a homersekletet, de az a vonat mar elment.
-
Tamás9x
őstag
válasz
jerry311 #18901 üzenetére
Nem reg volt a lidlben forraszto holegfuvo kombo 15K tokeletesen jo. 3 ev gar. A forraszto resze kuka, De ar ertek aranyban verhetetlen a tobbihez kepest. Vagy aliexpress es venni kezit. Nem erdemes felulni a sznob vonatra, nekem tobb is van, a Metcall kompresszoros berreg mint a rosseb, rs124-4133 ugyan az mint a kinai fele annyiert, ha mar van vinned magaddal neha, az allomas es kabele neha limital, ez egy szuper valasztas, ha mennel kulsos munkara is vagy otthon plusz hobbi.
-
Djtil
csendes tag
válasz
jerry311 #18901 üzenetére
Yihua 8786D-I az enyém. De alapjáraton a márkát , mint olcsó Kinai ,, megbezhatót ,, írtam. Én digitális hőfok kijelzésűt választottam. Mindenki maga dönt mire van szüksége, az ár tekintetében. Szerintem a kijelző nélküli ugyanazt tudja forrasztás tekintetében, a kijelzősön könnyebb állítani amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest