Hirdetés
Aktív témák
-
dannnnn
senior tag
sztem Bash villám keze mingyart ideugrik.... örülök ha ezt letudom irni
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/20.gif)
-
steve@prhw
őstag
Nem azért zárták be, mert warezról szól. Azért zárták be, mert semmi érdemleges dologra nem vezet, megint jön az ''olcsó lenne megvenném'', meg a ''kint több a fizetés, és tiszta a sw-piac, mint a hó'', meg a ''hűdeszemét'', meg a ''nemisannyiraszemét, mer'eznemislopás'' flame.... Ezt is zárják, igazuk lesz... Nyugi!
-
-
Mad Maci
tag
Ezt is zárni fogják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Ilyen topic is van már.
[Szerkesztve] -
brien20
csendes tag
No ez jo volt enyit a moderátorrol.Azért mert warezrol szolt a dolog bezárta..Értelmes de nygon amikor én szidtam a dolgot ö bezárja csak nem sérette az érdekeit.Tisztelt moderátor az hogy szeretm, volna elinditani a warez piaci beszüntetését?Talán eben nincs semmi uj............ahogy ön irta.Maga tudja .Végülis mindenki igy van vele szemet hunyunk.Akkor maga is tegye azt.zárja be a topikot és estleg menjen maga is venni kint ....Vagy ki tudja árulja és azért zavarta nik......
Aktív témák
Hirdetés
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
grat barátom_!!!!! latszik ismered ph t
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)