Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
dannnnn
senior tag
sztem Bash villám keze mingyart ideugrik.... örülök ha ezt letudom irni
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/20.gif)
-
steve@prhw
őstag
Nem azért zárták be, mert warezról szól. Azért zárták be, mert semmi érdemleges dologra nem vezet, megint jön az ''olcsó lenne megvenném'', meg a ''kint több a fizetés, és tiszta a sw-piac, mint a hó'', meg a ''hűdeszemét'', meg a ''nemisannyiraszemét, mer'eznemislopás'' flame.... Ezt is zárják, igazuk lesz... Nyugi!
-
-
Mad Maci
tag
Ezt is zárni fogják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Ilyen topic is van már.
[Szerkesztve] -
brien20
csendes tag
No ez jo volt enyit a moderátorrol.Azért mert warezrol szolt a dolog bezárta..Értelmes de nygon amikor én szidtam a dolgot ö bezárja csak nem sérette az érdekeit.Tisztelt moderátor az hogy szeretm, volna elinditani a warez piaci beszüntetését?Talán eben nincs semmi uj............ahogy ön irta.Maga tudja .Végülis mindenki igy van vele szemet hunyunk.Akkor maga is tegye azt.zárja be a topikot és estleg menjen maga is venni kint ....Vagy ki tudja árulja és azért zavarta nik......
Aktív témák
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
grat barátom_!!!!! latszik ismered ph t
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)