Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre csak annyit tudok mondani, hogy mikor hazavittem a gépet (előtelepített Win11 volt rajta), bekapcsolás, elkezdte letölteni a frissítéseket, => a gép olyan forró lett, hogy azt hittem kigyullad, és úgy zúgott mint a porszívó. 5 perc se kellett, hogy megbánjam, hogy megvettem. De gondolom ez is az én hibám volt, rossz gombbal kapcsoltam be. Vagy gyárilag szarul telepítették. Vagy valami ilyesmi.
de talán érted ennyiből, mire akarok kilyukadni.
Annyi lejött, hogy még életedben nem használtál linuxot. Ez nem baj, csak így nincs miről beszélnünk. Amúgyis leírtam már, amit akartam. Remélem akiket érint a téma, ők hasznosnak találták.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már muszáj megvásárolni az operációs rendszert a Windows 7 és 8 licenceket birtoklóknak.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest