Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Eltűnt a fél internet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Mini PC
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Közben meg ezek akarnak beleugatni mindenbe, mert ezer százalékos szakértőnek hiszik magukat. Hogy én mennyiszer futottam már bele ilyenbe. Aztán mikor rájön, hogy a vonal másik végén egy az adott témában tényleg tapasztalt ember van, akkor rögtön jön valami alja dumával, hogy de jó lenne ha be lenne tiltva, meg lenne szabályozva stb., hogy nekem rossz legyen és ne nekem legyen igazam. És az idő múlásával ezeknek fognak törvényeket is alkotni, mert ők lesznek többen. Nem tudom milyen lesz az élet 10-20 év múlva, mikor már most is és a múltban is előfordult, hogy hülyékre alapozott törvényekkel szopatták a normális embereket. Aztán még elvárják, hogy fogadjuk el a társadalmi normákat. Az ezekből álló társadalom normáit? A nagy lóf...szt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest