- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Közben meg ezek akarnak beleugatni mindenbe, mert ezer százalékos szakértőnek hiszik magukat. Hogy én mennyiszer futottam már bele ilyenbe. Aztán mikor rájön, hogy a vonal másik végén egy az adott témában tényleg tapasztalt ember van, akkor rögtön jön valami alja dumával, hogy de jó lenne ha be lenne tiltva, meg lenne szabályozva stb., hogy nekem rossz legyen és ne nekem legyen igazam. És az idő múlásával ezeknek fognak törvényeket is alkotni, mert ők lesznek többen. Nem tudom milyen lesz az élet 10-20 év múlva, mikor már most is és a múltban is előfordult, hogy hülyékre alapozott törvényekkel szopatták a normális embereket. Aztán még elvárják, hogy fogadjuk el a társadalmi normákat. Az ezekből álló társadalom normáit? A nagy lóf...szt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest