Hirdetés
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem leszek népszerű ezzel a nézetemmel sem,de szerintem az AT színvonala évek óta csökkent. Pár jó írás született de általában elmaradt főleg a videókártya tesztekben, amikben anno sarkalatos minőséget képviseltek, imádtam a tesztjeiket. CPU-k terén még mindíg jók voltak,de több gyenge írás született az utóbbi években.
A fórumot szerettem 17 éve vagyok tagja. Remélem még sokáig menni fog. Sajnálom őket természetesen ,de számomra 10 éve lassú esési időszakot éltek.
Nem tartom igaznak az itt kifejetett nézetet ,a szemétre van igény dolgot és ehhez ők túl jók és nem akarják ezt csinálni. Ez kamu. Meg kell nézni egy Daniel Owen-t vagy egy Techtesters csatornát Nada-val és kész ez a jó irány megfelelő minőségű tesztek , értelmes kommunikáció, és értelmezés.
Még mindíg rohadt nagy olvasótábora van amúgy!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest