- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem leszek népszerű ezzel a nézetemmel sem,de szerintem az AT színvonala évek óta csökkent. Pár jó írás született de általában elmaradt főleg a videókártya tesztekben, amikben anno sarkalatos minőséget képviseltek, imádtam a tesztjeiket. CPU-k terén még mindíg jók voltak,de több gyenge írás született az utóbbi években.
A fórumot szerettem 17 éve vagyok tagja. Remélem még sokáig menni fog. Sajnálom őket természetesen ,de számomra 10 éve lassú esési időszakot éltek.
Nem tartom igaznak az itt kifejetett nézetet ,a szemétre van igény dolgot és ehhez ők túl jók és nem akarják ezt csinálni. Ez kamu. Meg kell nézni egy Daniel Owen-t vagy egy Techtesters csatornát Nada-val és kész ez a jó irány megfelelő minőségű tesztek , értelmes kommunikáció, és értelmezés.
Még mindíg rohadt nagy olvasótábora van amúgy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest