- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigabyte alaplap topik
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem leszek népszerű ezzel a nézetemmel sem,de szerintem az AT színvonala évek óta csökkent. Pár jó írás született de általában elmaradt főleg a videókártya tesztekben, amikben anno sarkalatos minőséget képviseltek, imádtam a tesztjeiket. CPU-k terén még mindíg jók voltak,de több gyenge írás született az utóbbi években.
A fórumot szerettem 17 éve vagyok tagja. Remélem még sokáig menni fog. Sajnálom őket természetesen ,de számomra 10 éve lassú esési időszakot éltek.
Nem tartom igaznak az itt kifejetett nézetet ,a szemétre van igény dolgot és ehhez ők túl jók és nem akarják ezt csinálni. Ez kamu. Meg kell nézni egy Daniel Owen-t vagy egy Techtesters csatornát Nada-val és kész ez a jó irány megfelelő minőségű tesztek , értelmes kommunikáció, és értelmezés.
Még mindíg rohadt nagy olvasótábora van amúgy!
Új hozzászólás Aktív témák
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest