- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medve8Bp
csendes tag
A telefonokkal kapcsolatos legtöbb baj manapság az elő-hátlap törés. Ez az első ok és érv, ami miatt pl. biztosítást próbálnak mellé köttetni. Marketing területen vagyok, értem amit mondasz, csak valahogy a Corninggal kapcsolatban soha nem olvasok negatív hírt vagy kommentet - pedig indokolt lenne. Egyszerűen túl nagy a difi az ígéret és a valóság között. Lehet, hogy a mosópor nem annyira hatékony, mint a reklámban, de azért koszosabb sem lesz tőle a ruha.
Tudom, a kijelzőt sem a Corning töri össze, hanem én, de azért ha megengeded én még véletlenül sem tudok tapsolni egy olyan hírnek, hogy a legújabb flagship a legeslegújabb Gorilla-t kapja meg. Annak örülnék, ha az lenne a hír, hogy xy gyártó szakított a Corninggal, mert nem volt az igazi és találtak jobb megoldást. És/vagy szarnak az egészre, 100 dollárral kevesebb a telefon és mindenképp tedd tokba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Gorilla Glass védi a Samsung közelgő csúcskészülékeit.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest