- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbertoth #197 üzenetére
Settings - photos - download and keep origonals legyen bekapcsolva. Ha optimalizálva van akkor egy kicsi képet tölt be majd kicsit később mutatja jobb minőségben, miután letöltötte, ha egy ideig egy képet nézel.
-
joey04
titán
válasz
norbertoth #197 üzenetére
Nalam a wifi meg vaku bug nincs, AM nincs használatban az passz, fotók app is jó, kamera nálam ritkán fagyott 2 verzióval korábban, de már nem, email-re gmailt használok, az néha olyat csinál, hogy marad a szám az ikonon hiába olvastam el, de ha belépek újra meg ki, akkor jó. Ez ios verziótól függetlenül néha van, néha nincs, és csak a gmail csinálja, szvsz ez gmail bug. Dupla jelzés viszont nincs. A 18 beta 1 jóval problémásabb.
-
norbertoth
senior tag
Én is elgondolkodtam a bétán, jelenleg nekem az ios 17.5-ben olyan bugok vannak hogy elájulnék…
pl.:
- van hogy a wifit nem találja
- valahogyan nekem sokadjára a vaku bekapcsol és mire észreveszem meleg a telefon isolyan sokáig megy (11pro max-nál sosem volt ilyen fura mód)
- az apple music össze vissza keveri a frissen hozzáadott zenéket az albumomhoz
- a fotók app-ban ha megnyitok egy képet 2-3 másodperc kell mire betölti rendesen a képet és ez a hiba régóta meg van, Ha lapozok akkor érdes hogy egyből jó minőségben tölti be és nem, nem a nettel van baj, mert mobilneten is ugyanez és másik wifi hálózaton is
- néha kifagy a kamera app
- az e-mail app 2x jelzi hogy jött email-em, nagyon bosszantó és ami a legviccesebb ha meg is nyitom az emailt és kilépek megint jelzi hogy jött, pedig ugyanaz, sőt el se tűnik a kis számot kelző bubi 🤣 ezt nem is értem, de ez is hónapok óra van, mivel sok email-t kapok a falra tudnék mászni. Csak akkor tűnik el teljesen ha megnyitom az email üzit és várok vagy 2-3sec-et hogy teljesen eltűnjönIsmét kiemelném, ezeket a 17.5 produkálja, akármit is csinálok.
Lehet ennél rosszabb a 18 beta 1?! Az akksira lennék kíváncsi inkább a 17.5-höz képest
-
laci laci
addikt
Üdv felraktam én is ,csak simán (dirty)és idáig nem találtam semmi hibát.Ami kicsit zavaró,hogy a rejtett alkalmazást,amiből több van nem lehet egy albumba tenni és azt a főképernyőn hagyni.
-
sgeza
veterán
Egyébként meg miből tartott volna már rég megcsinálni azt, hogy ilyenkor a lerakó gomb területén inaktív legyen az érintés mondjuk 2 mp-ig?
A jelenlegi megoldás arra jó, hogy ne hívjunk fel véletlenül senkit, de szerintem nem lenne baj a fent leírt megoldás alkalmazása még így is. Az is elég béna, hogy megnyitod rögtön at adatlapját. -
Nézem ezt a videót és végre megoldották azt is, hogy ha nem nyomok időben a hívás lerakása gombra, hanem a másik fél szakítja meg a hívást, én meg így felhívok véletlen valakit a listából... most akkor a "contact card"ra ugrik, nem hívja fel az illetőt. A hívás a sáv szélén van. Ez nagyon hasznos.
-
giroud199
senior tag
Valaki xr re felrakta az ios18 betat? Nálam azóta hihetetlen lassú lett a készülék /folyamatos lagg az értesítések nem jelennek meg zárolt képernyőn csak felvillan a készülék stb
évek óta használom a betat ,de semmi hasonló problémám nem volt eddig,ez egyelőre borzalmas
-
tuzpenge
őstag
Ha valaki a családban lévő gyerekeinek a képernyő felügyeletéért felelős, az tudjon róla hogy a képernyőidő kérésre vonatkozó üzenetek nem jönnek meg az ios18 alatt még…
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
gretzky77 #183 üzenetére
Köszönöm, hogy ránéztél a rögzítésre.
Mivel az AI fogja végezni (a videó szerint), ezért valószínű, hogy most még nem működik.
A kamerához: ha jól gondolom, ez két külön funkció. Egyik a gomb, másik a csúsztatás. Most a gomb lesz cserélhető/kikapcsolható. A csúsztatás pedig marad. -
gretzky77
veterán
válasz
Zsolt,72 #182 üzenetére
Én most kerestem, de nem találtam rögzítés opciót, igaz elvileg az AI még nincs benne a bétában, lehet ezért nem jelenik meg. A másik, hogy én a zárképernyőről levettem a 2 gyorsgombot, viszont ha jobbról húzom a képernyőt a kamera ugyanúgy elindul! Ez bug vagy a 2 dolog egymástól független és a jobbról elhúzás mindig indítja a kamerát?
-
Zsolt,72
senior tag
A videó [link] végén bemutatott hívásrögzítésről van bárkinek is információja? Ez szerepelt a bemutatón?
A lényeg annyi, hogy az AI végzi és a Jegyzetek közé kerül. A másik fél pedig kap erről tájékoztatást.
-
gretzky77
veterán
Szép estét, csak nem bírtam magammal és tegnap este ráengedtem a 15 ProMaxomra a 18 bétát. Tisztában vagyok az esetleges hátrányokkal illetve, hogy adott esetben gyalu és vissza a 17. Amikor tegnap este felment, akkor volt egy kis anomália ami megijesztett, de egy kényszerített újraindítás helyre tette. Amikor elkezdtem kicsit pakolgatni az ikonokat és kipróbáltam ezt a tint dolgot, na akkor meghülyült a kijelző. Össze vissza ugrált a színezés magától a kijelző pedig kb úgy reagált, hogy érintés majd 15-20 másodperc és utána történt meg. Kikapcsolni nem is tudtam, mert nem tudtam hosszan elhúzni a csúszkát, így egy kényszerített újraindítás lett a vége! Egyelőre úgy tűnik, ez rendesen helyre tette! Elsődleges telefon így az első komolyabb bug esetén megy vissza a 17, de jelenleg nem tudok belekötni, teszi a dolgát rendesen, eddig nem találkoztam komolyabb buggal, banki app (OTP) NFC fizetés is megy szépen rendben!
Androidos voltam korábban, ott is volt amikor használtam bétát, igaz ott nem fejlesztőit, de őszintén szólva kellemesen meglepett, hogy már az első fejlesztői béta, így muzsikál. Tudom, hogy ez későbbi bétákkal változhat, de sztem elég biztató! -
nVIPER
senior tag
15 Pro egész jól bírja akksival 18 beta esetén. Nem tudom mások mit tapasztaltak, de a készenléti idő drámaian jobb nálam.
-
-
iOS 18 beta-ban lett Control Center toggle az Always on Display-nek?
olyan, mint a Dark Mode-nak -
SharpSA
veterán
Ma újra benéztem, ide és a felhasználói szokásaim alapján 90%-os töltési korlátot javasolt a rendszer, mert szerinte azzal továbbtarthat az akkumulátor élettartama.
-
SharpSA
veterán
válasz
Morgenstern #171 üzenetére
Többségében hasznos és már égetően hiányzó módosításokat raktak a rendszerbe, de még van mit csinszolni, alakítani.
-
Morgenstern
tag
Ha esetleg van más is akit érdekel mit hozott az első Beta, és van 1 órája, akkor itt elég jól be lett mutatva: [iOS 18 - 120+ New Features & Changes!]
Én végignéztem
-
Zsolt,72
senior tag
-
Oldman2
nagyúr
Arra leszek kíváncsi, hogy a végleges 17.4-ben ezek (nálam) fognak-e működni?
Ha igen, öröm és bódottá... ha akkor sem, akkor leshetek. -
Oldman2
nagyúr
Ma két hiba jött elő:
1. a Waze ma 2 esetben is indításkor "befagy", csak a waze logot mutatja az elején, aztán kb. 10 perc után, csak úgy elindul.
2. Ez kritikusabb, mert Apple alkalmazás. Nézze már meg mindenki aki bétán van.
A Vezérlőközpontból a Nagyító/Magnifier app-ot elindítva, bármely fotó elkészítése után lefagy az app, onnantól kezdve el sem tudom menteni, semmire nem reagál az UI.
Jelen formájában az app használhatatlan.
-
Oldman2
nagyúr
Találtam egy hibát, ami lehet hogy már régi...
A Shortcuts-ot angol nyelven, a rendszert magyar nyelven használom.
Ilyenkor a Fókuszok kapcsolgatása során a Shortcuts nem a lokalizált (magyar) Fókuszneveket „gyűjti fel”, hanem az angol elnevezéseket. Ezeket viszont nem tudja kapcsolgatni, hibaüzenet jön futtatáskor.
Ha mindkét nyelvi beállítás magyar (vagy angol), akkor jól működik. -
Oldman2
nagyúr
Kijött a 17.4 Beta 4. Valamit elbénázhattak a public beta-ban.
-
Oldman2
nagyúr
A Következő app-ok alapból hibásak vagy csak 17.4 beta alatt nem megy rajtuk a következő beállítás?
Kisegítő lehetőségek / Apponkénti beállítások / Nagyobb szöveg
Jófogás
MySPARAki beta-t futtat, légyszi nézze már meg ezeket...
Van több app, amin szépen működik, ezeken (nálam) nem akar.
-
Viper26
nagyúr
3rd party keyboard (swiftkey, gboard) mennek már rendesen?
-
Zozo0525
őstag
Ha megy a raiffaisen mobil app valakinek jelezzen, akkor megy vissza a beta
-
Zozo0525
őstag
Sajnos nincs 14 mentesem toroltem oket (tárhely hianyaban) akkor ilyenkor leez egy sima alap telo mindent be kell allitgatni vagy mi?😄
-
Zozo0525
őstag
Az baj nekem nagyon kellene, ki kell lepni akkor a betabol? 14-es betanal nem volt ilyen gond
-
Zozo0525
őstag
Lehetseges a beta miatt nem megy a myraiffeisen app?😒
-
gyuromoj
veterán
Megyek vissza 14.x.x-re, mert sajnos nagyon merül a telefon. Vártam pár napot hátha beáll, de nem.
-
pethYeti
addikt
Banki appok, hogy szuperálnak ios 15 beta alatt? OTP, Erste George app működik? Valaki esetleg tudja tesztelni?
Van bármi app ami crashel esetleg?
-
gyuromoj
veterán
15 bétához watchnak kell a 8 béta?
-
Zozo0525
őstag
köszi
-
tboldi
nagyúr
Tölthető a 14.4 DB2!
Finally...
-
Zozo0525
őstag
települ a 14.4
-
Zozo0525
őstag
Most jon le a 14.3😀
-
Zozo0525
őstag
Nekem most jon a frissites 😎
-
Zozo0525
őstag
Reggel félalomba jott egy uzenet frissits az ios-t vagy valami ilyesmi de nem találtam semmi frissitést a beállitásokban. Kezdö beta-s vagyok
-
tboldi
nagyúr
(#122) zsnorbi21: Erős napsütésben a kontrasztot is variálja, nem csak a fényerőt, valószínűleg ebben van még egy kis bibi.
-
zsnorbi21
tag
iX-en hasít napi használatban, eddig 1 hibát vettem észre, erős napsütésben az automata fényerőállítást ki kellett kapcsolnom mert ugrált a fényerő. Ezen kívül minden jó
-
Megy valakinek 4k-ban a youtube app?
-
gyuromoj
veterán
Ezen a linken Safariból szépen leszeded a profilt, feltelepíted. Végén újraindítod amikor kéri, aztán a szotfverfrissítés menüben ott lesz a 14 béta. Esetleg kézzel ráfrissítesz.
szerk.:
Nekem közel 1 órán át telepítette. Utána alig volt szabad helyem, de reggelre szépen helyreállt a rend.Eddig egyedül a PS App nem indult el, de nem sokat néztem. Viber/Messenger megy, nekem az a fontos.
Viszont baromi gyors. -
ERipley
tag
Üdv! Szeretném kipróbálni az iOS 14-et, de még nem bétáztam soha. Van egy használaton kívüli i7, arra szeretném telepíteni. Van-e esetleg valami egyéb fórum/gyűjtőlap segítségnek? Olyan triviális kérdéseim lennének (többek közt) pl. hogy kell-e másik ID a bétához, vagy bejelentkezhetek a saját, xs-en használt azonosítóval?
-
gyuromoj
veterán
Valaki a tegnapi új bétá(ka)t felrakta? Vélemény?
Én telefonon és órán agyalok. -
natë
nagyúr
Érdemes felrakni 11-re a 13.2 beta-t?
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Valahol nyomon lehet követni, hogy mikor jönnek stabil verziójú szoftverek, valamint a béták?
-
tuzpenge
őstag
Hát akkor a ritka kivételek közé estél és szerencsés vagy. A fő topicban is többen többször jelezték már a 4G problémát a bétánál. És függetlenül hogy ki volt a szolgáltató. Nekem se volt a 4G-vel semmi bajom a 12.4-en, de sajna az összes 13-as bétán jelentkezik, és többnyire hívás után nem sokkal dobja le a hálózatot nullára, mikor már lezártam a telefont és nem látom a térerő jelet. És érdekes a helyzet mert nem tudnak hívni mert nem vagyok elérhető, de a viber üzenet megjön hogy miért vagyok kikapcsolva. Még érdekesebb az hogy ha én ilyen esetben (mikor nulla a térerő) megpróbálok indítani egy hívást akkor az sikerül és a térerő rögtön felugrik vagy maxra vagy egy vonallal a max alá! De a hívás után ismét nulla térerő és azt jelzi a másik félnek mintha ki lenne kapcsolva a telefon.
Szerk: most jut eszembe a viber azért jön meg mert van wifi. -
tuzpenge
őstag
Esetleg van itt olyan aki a telefonon bétázik, van watcha de azon a hivatalos legutolsó szoft van?
Ha igen nála nem fordul elő, hogy az óra kikapcsolás és bekapcsolás után hibába van csatlakozva (legalábbis ezt írja a telefon a bluetooth beállításokban), igazából mégsincs mivel semmi értesítés nem jön meg rá, a telefon nem oldja fel az órát, és a watch beállításokban is szürke a telefonnal való felébresztés opció is!
Ezen csak egy telefon restart segít. Azért bosszantó, mert estére kikapcsolom az órát és ezt minden reggel el kell játszani, ami k*rva idegesítő. Már jeleztem a feedbackben csak érdekelne hogy másnál is ilyen e? Ezen felül a 4G használhatatlan a 13-ban, szóval elég tré még ez a rendszer annak ellenére, hogy mindjárt itt a start.
Valószínű vissza kell menjek a hivatalosra, mert ez így nem fasza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest