- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
A cimen nem akartok faragni skacok?
Meg meg sem szaradt a virtualis tinta a benyujtott peranyagon, de ti mar elkonyvelitek a lopas tenyet?[ Szerkesztve ]
-
Glaz-dozfhut
őstag
Érdekes hozzá állás;
Sajnálják, hogy jelentős időt kell erre fordítsanak a fejlesztések helyett.
Gondolom nem egy csoport fejlesztőt fognak felállítani az asztaltól, hogy most inkább ezzel a jogi esettel foglalkozzatok már.- Glaz-doz-fhut -
-
D4v3
őstag
Kimaradt az érdekesebb része a sztorinak. A japán jog lehetőséget ad rá ténylegesen, hogy egy játékon belüli mechanikát levédjen egy cég, kisajátítva így akár azt magának. Ez esetben pl. ez is lehet a per alanya, vagyis egy karakter elfogása, ami egész röhejes, de tényleg lehet ilyet.
In a first mode, an aiming direction in a virtual space is determined based on a second operation input, and a player character is caused to launch, in the aiming direction, an item that affects a field character disposed on a field in the virtual space, based on a third operation input. In a second mode, the aiming direction is determined, based on the second operation input, and the player character is caused to launch, in the aiming direction, a fighting character that fights, based on the third operation input. -
M@trixfan
addikt
Full lopás az egész PálVilág, de a legnagyobb baj az, hogy emberek ilyenekkel játszanak. Ez egy rakás sz*r. Az ilyen szemetek csak butítják a gyerekeket. Nem az a baj, hogy lopás, hanem a tény, hogy X millióan azonnal játszottak vele és felküldték a listák élére. Táptalaja van az ilyen igénytelen szemétnek, aminek persze a kiadók örülnek, még kevesebb munkával több pénz.
Ez már messzebbről húzott ív, túlmutatva a témán, de tegyük már mellé csak szemléltetés céljából az Another World művészeti alkotást 33 évvel ezelőttről! Ott egy ember nemhogy fantasztikus vizuális stílust álmodott, saját rotoszkóp szoftvert írt, egy barátja atmoszférikus zenét készített, a játékmenet kihívó, nehéz, rengeteg fantáziával bír, stb… sok jelenetet maga játszott el. 1 darab 1.44-es lemezen mindez és életreszóló emlékezetes élmény.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
-
Nemfértkiaze
kezdő
Egyik kutyagumi, a másik mű kutyagumi.
Mennyit kaszálnak a hugyvédek ilyen marhaságokon? Baromi sokat. Azért a japcsik sok évtized “tanulás” után profin eltanulták a szabadalmi pereskedést is. -
Medocsabi
addikt
"Az ilyen szemetek csak butítják a gyerekeket. "
Mert az én időmben a Duke Nukem,Doom, stb... mind mind csupa olyan játék volt,amiből rengeteget tanultunk
A Dragon Ball miatt is volt degenerált gyerek,aki ki akart repülni az ablakon,mi mégsem akartunk. Amelyik gyerek ettől lesz idióta,ott más a probléma alapja,nem a videojáték -
ilor14
tag
-
Medocsabi
addikt
-
makkmarce
őstag
válasz Busterftw #33 üzenetére
meséld el, melyik valorant pálya azonos a dust2-vel? vagy a fortniteban mi a közös a cs:goval? hogy mindkettőben lehet lőni?
senki sem beszélt játékmechanikáról, license-es karakterekről van szó, bár a tolvajok és torrenttéka országában meg se lepődök, hogy sokan a lopás mellett kardoskodnak.okoskodom, tehát vagyok
-
makkmarce
őstag
válasz Busterftw #35 üzenetére
úgy tudom, jatékmechanikát leginkább csak japánba lehet levédetni, ott divat ez, viszont náluk nemzeti kincs a pokemon, nem csak egy játék a sok közül. Gondolom ügyvédek azt tanácsolták, hogy így kezdjék. Ha minimálisan lett volna gerinc a készítőben, nem másolja le a pokemont, hanem csinál saját karaktereket, csak akkor közel se lenne ennyire sikeres a játék, cserébe per se lenne.
okoskodom, tehát vagyok
-
Busterftw
veterán
válasz makkmarce #36 üzenetére
Ezert is otthon jatszodik a dolog, ket japan cegrol van szo.
Nem 1:1 masolatrol van szo, szoval minden mas szubjektiv, lasd fentebb.Peldaul ez a patent akkor lett regisztralva, miutan megjelent a Palworld:
Ezt gondoljak a fo indoknak jelenleg, illetve van par masik, amit augusztusban regisztraltak, tehat egyertelmuen keszultek a perre.
De amint latod nincs nagyon koze ahhoz, hogy a mobok hasonlitanak vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
makkmarce
őstag
válasz Busterftw #37 üzenetére
igen, látom, szerintem jön a szokásos lefárasztásos technika, bár a japán jogban nem vagyok otthon.
A microsoft is levédte régebben a dupla kattintást, és az apple is a két ujjas touch-ot. Aztán persze ezek mentek a kukába, de azt még mindig tartom, hogy nem a játékmechanika miatt van ez a cirkusz, ha nem hasonlítanának a figurák, akkor el se kezdtek volna ezzel vacakolni.okoskodom, tehát vagyok
-
dabadab
titán
Another World [...] a játékmenet kihívó, nehéz
Hátizé, az Another Worldot nem a játékmenete miatt szeretjük, mert alapvetően egy platformer, de ha így nézünk rá, akkor mondjuk akár egy Super Mario Broshoz képest se túl jó (oké, az SMB viszont zseniális, nagyköltségvetésű alkotás volt a maga korában).
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz Busterftw #39 üzenetére
Akkor nem kellett volna ahhoz 4 patent bejegyzes a Nintendotol, miutan megjelent a Palworld.
A szabadalom nem így működik: ha arra hivatkoznak, hogy a Palworldben ugyanaz van, mint a megjelenése után beadott szabadalmukban, az azt jelenti, hogy a szabadalmuk érvénytelen.
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen