Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
A filmek esetén ott van némi gond, hogy mivel nem 16,7M színt jelenít meg a monitor ezért DVD filmek esetén a finom színátmeneteknél elmosódás tapasztalható, nem elég élesek a kontúrok. Divx esetén már nem nagyon lép fel ez a gond, hiszen ott már nem annyira éles a kép, hiszen tömörített változat. Szóval, ha főleg Divx-ezel nem nagyon fog zavarni, egyébként meg úgyis hozzászokik az ember szeme idővel. Engem jobban zavar, hogy ezeknél a monitoroknál nem nagy a kontrasztarány, a fekete nem az igazi. Sajnos nem lehet még mindenre jó TFT-t venni. El kell dönteni, hogy elsősorban mire használod. Szerintem nagyon jó vétel.
-
tool
tag
Én is kivárok még, hiszen az árak szépen esnek és egyre jobb modellek jönnek ki. Azt hiszem a Benq a 16,7M színnel nem mond igazat, bár szerintem önmagában ez nem lenne nagy baj, mert nem nagyon lehet észrevenni a különbséget. A 8ms-os paneleknek igazából az a baja, hogy nem rendelkeznek megfelelő kontrasztaránnyal , vagyis a fekete inkább szürke (továbbá a betekintési szög sem az igazi). 500-as kontrasztarány egyértelműen kevés, de ha igaz a 700:1, akkor lehet, hogy jó vétel ez a monitor, már elfogadható feketékkel rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Bloodborne (PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest