Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabal2
tag
azért ebben a felsorolásban még szerény véleményem szerint érdemes lenne megemlíteni, a samsung 913N monitorát, attól függetlenül,hogy itthon még nem lehet kapi, egész eudópában mindenhol 500euro alatt van, ami pont ez az árkategória, ésa 800:1 es kontrasztal és 300as fényével mindenkit ver...
hátránya, hogy no dvi
[Szerkesztve] -
Grobby
tag
Sajnos még nem jutottam el odáig de a hétvégén majd rámozdulok erre a részére is.
Az biztos, hogy a DVI bemenettel nincs mit sokat kalibrálni - színhőm., fényerő, contrast. Az utóbbi kettőt meg már említettem, hogy miért.
Majd még tesztelem progikkal meg miegymással, de sajna max hétvégén
Képeket meg majd megoldom vhogy de azokra is várni kell. Egyébként uo mint Sage Benq-ja csak ott van egy kis ''+'' a számozás végén.
[Szerkesztve] -
Grobby
tag
A feketéja alul és felül kicsit foltos, némi derengés van ami észrevehető de film közben nem zavaró.
CS:Source volt az első amit kipróbáltam de semmi féle utánhúzás nem volt tapasztalható. Az egyetlen furcsa a nagy képernyő volt játék közben.
Filmnél ugyancsak nem volt semmi ( The medallion ), próbáltam verekedős részleteket megfigyelni de nem volt probléma.
A fényereje brutkó legalábbis az F700B hez képest.
Most már csak 35/100-on van mert túl erős. Mindez persze felkapcsolt villany mellett. ( Contrast is csak 40/100-on van)
A sharpness-t középen hagytam (1-5ig lehet állítani) mert így is tűéles a kép ( és nincs túl sok különbség a legélesebb és a közép közt). Viszont a legélesebb és a legtompább között van eltérés. Az öt szintből talán 3 az igazi 1- 234 - 5 vhogy így
Mindgyárt tesztelek C&C generalst meg Star Wars Battlefildet.
Ja meg MOHPA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő