Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Nekem is e2200hd-m van és van rajta hdmi,dvi,d-sub csati ...
-
Matthewsz
aktív tag
old_artist jól mondta, neked tuti, hogy a HDA verziód van, az én E2200HD-men mind a 3 bemenet megtalálható.
-
P-SZ-S
aktív tag
Én is akartam venni egy BenQ-t és rá volt írva hogy HDMI kimenet, aztán amikor megnéztem a boltban és megfordítottam akkor csak a kék monitorcsatlakozóval találkoztam. Mindig nézetek meg a bemutatódarabot, lehet hogy nem mindenhol van de érdemes keresgélni mert mindent elárul...
-
Nova96
őstag
válasz
old_artist
üzenetére
-
old_artist
addikt
Üdv!
Nem véletlenül BenQ E2200HDA-d van, mert azon nincs se DVI, se HDMI

-
spirit007
senior tag
Kérdezd meg itt : [nagy_monitor_hiba_gond_problema_topik]
Ezt úgyis mindjárt bezárják
-
Nova96
őstag
Üdv azért nyitotam uj témát van a monitorom
enQ E2200HD és HDMI kimenetet nem találtam pedig azt irja benQ-n h van rajta ? (vagy én vagyok béna vagy elvan rejtve??
)
Van maga montior csatlakozo 1 tápja,és a hang meg még egy valami olyan mint a hang csak kékszinü:S)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

enQ E2200HD és HDMI kimenetet nem találtam pedig azt irja benQ-n h van rajta ? (vagy én vagyok béna vagy elvan rejtve??