Aktív témák
-
Maverick14
tag
A segítségeteket szertném kérni egy benchmark progi futtatásához.
Az FPGA-s hardverem sebességét szeretném összehasonlítani a hagyományos szoftveres megoldással. Sajnos itt az egyetemen csak egy 1800+ -os XP-n tudom futtatni ami mostanában már nem egy csúcs proci.
Ezért arra kérek minden vállalkózó kedvű (és megfelelő erőművel rendelkező) fórumtársat hogy töltse le a progit a [L]http://www.tar.hu/maverick14/heat.exe[/L] címről (64Kb), futtassa le és az eredményül kapott results.dat nevű file-t küldje el nekem e-mail-ben (nagyz@almos.vein.hu) a következő adatokkal együtt: a proci típusa, buszfreki, belső órajel, chipset típusa és a memória órajele. Főleg egy 800MHz-es FSB-s P4 és 400MHz-es FSB-s Athlon XP érdekelne.
A progi max. prioritással fut tehát ne lepődjetek meg ha lustább lenne a gépetek a szokásosnál.
A futási idő nekem kb. 10 perc volt.
Az eredményekből felteszek egy listát ide a prohardver!-re +a győztes jutalma egy virtuális vállonveregetés és hálám örökké üldözni fogja.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest