Hirdetés
- Nagyon összebútorozik a Broadcommal a Meta az AI érdekében
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
Aktív témák
-
Maverick14
tag
A segítségeteket szertném kérni egy benchmark progi futtatásához.
Az FPGA-s hardverem sebességét szeretném összehasonlítani a hagyományos szoftveres megoldással. Sajnos itt az egyetemen csak egy 1800+ -os XP-n tudom futtatni ami mostanában már nem egy csúcs proci.
Ezért arra kérek minden vállalkózó kedvű (és megfelelő erőművel rendelkező) fórumtársat hogy töltse le a progit a [L]http://www.tar.hu/maverick14/heat.exe[/L] címről (64Kb), futtassa le és az eredményül kapott results.dat nevű file-t küldje el nekem e-mail-ben (nagyz@almos.vein.hu) a következő adatokkal együtt: a proci típusa, buszfreki, belső órajel, chipset típusa és a memória órajele. Főleg egy 800MHz-es FSB-s P4 és 400MHz-es FSB-s Athlon XP érdekelne.
A progi max. prioritással fut tehát ne lepődjetek meg ha lustább lenne a gépetek a szokásosnál.
A futási idő nekem kb. 10 perc volt.
Az eredményekből felteszek egy listát ide a prohardver!-re +a győztes jutalma egy virtuális vállonveregetés és hálám örökké üldözni fogja.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest