Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
janeszgol #137 üzenetére
Azóta olyan fejlődésen esett át a szemük és az agyuk, hogy már 960 fps-ben látnak mindent, mint a légy. Repülnek is a szarra.
Én elhiszem, hogy a te szemed nem látja, de azt is hidd el, hogy más szemét viszont mindig is zavarta, de durván.
Attól, hogy te nem látod, hidd el, nem leszel kevesebb, vagy rosszabb ember. Egyszerűen minden ember más. Emiatt ne rajtunk töltsed ki a haragodat, mert éppen nincs igazad kérlek. Szeretünk téged és örülünk, hogy itt vagy velünk a fórumban.
A 16e-re visszatérve. Nekem amúgy tetszik. Ha 120hz lenne én komolyan elgondolkodnék rajta másodlagos telónak.
-
Roxbury
őstag
válasz
Evil Snowman #131 üzenetére
Rossz volt akkor is. Engem világ életemben zavart. Csakhogy nem volt más...
Megmondom őszintén sosem hittem, hogy valakit ez nem zavar, engem konkrétan nagyon durván zavar, de annyira, hogy stresszt okoz.Pár éve viszont a kollégámnál teszteltük és valóban vannak olyan emberek, akiknek a szeme nem veszi észre a különbséget a 60 és a 120 között. Meglepődtem nagyon, de ez létező jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest