- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
paprobert #450 üzenetére
A kacsingatós mosolyt írd be megjegyzésnek a webshopban hátha egy kedves algoritmus olyan kártyát küld neked amit te szerinted megérdemelsz a pénzedért. No offense, de ha érted, ha nem, hogy "mit csinál a cég" a termékük attól még ugyanaz marad. Fóliasisakban is 4060 a 4060 és annyi az ára amennyi.
Engem speciel az sokkal jobban zavar, hogy milyen trágyahalom állapotban jönnek ki játékok ezekhez a túlárazott hardverekhez. -
pandras83
őstag
A hozzászólásokat olvasgatva kiváncsi vagyok, hogy meddig lesz trend a 4000-es széria kártyáit folyamatosan "átnevezgetni" Lásd: megmondani a frankót, mi lenne a kártya igazi neve, száma, hol a helye, stb. Ez az alternatív valóság, amiben itt megy az árak és nevek kapcsán, elég lehangoló, de ami rosszabb hogy sehová sem vezet. Ami drága az drága, ebben nincs vita, de nincsenek alternatív tények.
-
pandras83
őstag
a 16gb-os esélyes, hogy túl közel lesz árban a 4070-hez, ami akár 100%-os gyorsulást is tud a 2070-hez képest. 2080-ról én minimum ide lépnék, hogy érezzem is azt az upgrade-et rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A zöldek három verziót kínálnak majd a középkategóriát célzó sorozatból.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest