- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
1, nincs tapasztalatom, csak megjegyeztem
2, igen, JELENLEG a sima 7 jobb választás
3, de én arról vakerálok már a 3. hsz-ben, hogy ez egy "A" kivitelű modell, ami hasonló módon viszonyul a zászlós modellekhez, mint az Iphone SE - és az árazásról, ami hónapok alatt eddig szépen beállt bőségesen értékelhető szintre (figyelembe véve a jelenlegi gazdasági viszonyokat és nagyjából, hogy alza hegemónia van a forgalmazást/értékelhető garanciát tekintve)(#27) tDr1v3r: a Google Pixel 6A itthon 200e felett nyitott, most 135-140e. És nem 6-8 éve kezdték árulni
Ennyiért szerintem jobb vétel lehet, mint pl. a Galaxy A54, mondva úgy, hogy van pár S-es Galaxym, és egy elég jól sikerült A52S 5G is van itthon. Nem hitvitát akarok kirobbantani, csak úgy elszálltak az új készülékek árai, hogy jópár gyártó alsó-közepes telefonjai is verik az én ingerküszöböm szintjét.
(Covid alatt 110e-ért vettem a Telekomnál Galaxy S10e-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest