Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sidorovich

senior tag

válasz BusinessGuy #351 üzenetére

Hogy raksz össze 4070 Superrel 330-ból gépet? A legolcsóbb 4070S 240 körül van arukereso szerint.
    Maradék 90.000-ből veszel CPU-t, WiFi és Bluetooth képes alaplapot PCIe 4.0 M.2 slottal, 16GB memóriát, 1TB PCIe 4.0 SSD-t, tápot és gépházat, ja meg egy kontrollert? Remélem nem megint az jön, hogy hát hardveraprón garis használt, mert eszem megáll akkor. Én is szeretem a PC-t és az ilyen összehasonlítgatásnak se vagyok ellene, érdekes videók is vannak hogy kb. konzol árban mit lehet kihozni, de ilyen nettó hülyeségeket ne állítsunk már. A legolcsóbb CPU és alaplap (WiFi, Bluetooth nélkül és csak PCIe 3.0 M.2 slottal) amiket találtam összesen már 50.000, a többi alkatrész hol van? A 10.000 Ft alatti noname tápokat nem biztos, hogy éjjelre bedugva merném hagyni, amíg alszom.
    Windows a gépre meg gondolom virágboltból vagy ilyen lopott CD kulcsot áruló oldalakról lesz, vagy nem aktivált. Ne felejtsük, hogy a PS5 árában benne van a kontroller és a szoftver (OS) is, rögtön használatra kész.
    Arról nem is beszélve, hogy mire összerakom, mindent feltelepítek és beállítok, addigra PS5-ön egy rövid játékot már végignyomok, pedig nekem is van saját kezemmel épített PC-m.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák