Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Devid_81 #11879 üzenetére
Ohh ez annyira kegyetlen Én szeretem az állatokat -hisz téged is - nem tennék ilyet
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Devid_81 #11869 üzenetére
Na akkor nekem adja ingyen, én meg eladom neked 2Ftért plusz egy kis ez meg az
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #11847 üzenetére
Négyen barátok szervezünk egy összevont névnapi, szülinapi bulit. Csak a szűk kör 25 fő... 40 fölé nem szeretnénk menni! Itt a dudlin szeretném bejelentésre bírni a népet, hogy ki jön, ki nem jön, +1 fő stb..stb..
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
mezis
félisten
válasz Devid_81 #11813 üzenetére
Panaszkodsz, hogy nem marad a hó végére a pénzedből. Ez attól lehet, hogy becsületes munkából próbálsz megélni. Ahelyett, hogy ilyenekkel üzletelnél !
(Nem szoktam a reklámokra figyelni, de ez most nagyon beindította fantáziámat. TV-ben ment a reklámja, gondoltam megnézem pontosabban. Le vagyok döbbenve. És futja a bevételből a drága TV reklámra !
mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Devid_81 #11815 üzenetére
Az..
De az a jó, hogy én a kilencediken lakom, és a 9 és 8 emelet között van a folyás..tehát én nem ázok Csak nálam fogják szerelni...
Iszonyat nagy ész táplálta anno aki ezt csinálta, mert a felülről menő cső nem belemegy abba ami alul van, hanem a felső öleli át az alsótGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #11785 üzenetére
juliabrilke kollégának igaza lehet... azért kívánom valamikor utolérd azokat a fránya álmokat, és meleg helyre juss... mondjuk blue ostriga bár a rendőrakadémiából
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Dani_kp
addikt
válasz Devid_81 #11778 üzenetére
Én szerencsére csak szombaton túlórázok 14-22-ig , de a vasárnap az már pihenő nap . De hétfőn kelek 4-kor és 5-kor indulok húzni az igát .
#11776 moha bácsi: csak nyugodtan. Én is "loptam" fosbúkról, kb. ez az egyetlen dolog ami miatt van nekem is .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Tybee21
senior tag
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #11641 üzenetére
Megvédelek, igen, azt szerkesztettem be!
Ezért is nem akartalak leszólni, hogy ismételsz!Itt is valami, és nem a személyük, hanem az arcberendezésük a fontos!!!
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
tááo
aktív tag
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Devid_81 #11630 üzenetére
Pedig csak olvasok némán..adom magam nincs titkolni valóm, meg is mutatom magam ha kell (de nem akarom, hogy rossz éjszakátok legyen ) De nem értem miért vagytok annyira ellene, hogy egy nő is írjon egy ilyen fórumon.. Debreceni révén a Debrecen helyi topicba is megkaptam nem is egyszer a magamét..mit keres itt egy nő, húzzak a konyhába, meg tegyem szét a lábam amikor kell..nem értem miért vagytok fafejűek
-
tááo
aktív tag
válasz Devid_81 #11590 üzenetére
Reggelt!
Devid: Egy- két részt láttam jó volt de a többit elfelejtettem megnézni. Emlékeim szerint a Xena sorozatból ismert színésznő is játszik benne.
Én most ezt a sorozatot keresem. Mikor indult az rtl klub akkor ment, csak mindig késő este adták emiatt nem minden részt láttam meg elég régen is volt már. Akkor tetszett, lehet most csalódnék benne.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
ZetorGumi
addikt
válasz Devid_81 #11567 üzenetére
Hergeljétek meg a lovat, hogy gyorsabban fusson.
(#11570) Tybee21:
Legegyszerűbben úgy, ha kiguglizod a játék tracklistjét (általában fenn szokott lenni), és abból rákeresgetsz a zenére.
Hosszú, de legalább meglesz.
Vagy másik módszer, hogy telefonra zenefelismerő program (Almásoknak Shazam, de lehet van droidra is), és azzal meghallgattatni a zenét, hátha.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
-
yohnsee
tag
válasz Devid_81 #11495 üzenetére
Végfok: amit árulnak a börzén, azok közül ajánlom: Siva, ágota, t-amp, reflex vagy néha ki lehet fogni 1-1 jól megépített maszek véget is.
Ami nem ajánlott: jaytec, castone, reloop.
És most lehet fújolni, de a castone-t azért írtam a nem ajánlom kategóriába, mert sajnos megbízhatatlanok. Ez saját tapasztalat, lehet, hogy valakinek bejöttek, nekem nem.Továbbá van egy 3. kategória is, ez az omnitronic. Egyes szériái jól sikerültek, a többit inkább hagyjuk.
Szerintem ezek közül találsz megfelelő árú és teljesítményű végeket.
Nos, a digitális kérdés megint érdekes. Rengeteg előnye van (kis súly-nagy teljesítmény, intelligens vezérlés, stb.) de sajnos amiket eddig hallottam, azok magas és közép-magas tartományban nem igazán remekeltek.
(Habár PKN végfokot még nem hallgattam)
Sub-ra amúgy kiválóak.AVR
-
yohnsee
tag
válasz Devid_81 #11480 üzenetére
Nos, igen a reflex. Régen gondolkodás nélkül mertem volna ajánlani, sajnos mostanában valami fura, rétegelt lemezre hasonlító anyagból készítik a ládáikat, ami olyan, mint a karton (nem vicc!) és ez így elég silány minőség.
Ha pedig itthonra (Magyarországra) kell, akkor ajánlanám a használt piacot is (DjBörze), csak ide valaki hozzáértőt is kerítened kell magad mellé. Ha pedig újat szeretnél, ajánlom ezt a webshopot: Zoványi.AVR
-
yohnsee
tag
válasz Devid_81 #11472 üzenetére
Kellene szerintem kiindulásnak egy keretösszeg, miből építkezhetünk.
Plusz, ebbe még milyen kiegészítőknek kellene beleférnie? (keverő, mikrofonok,stb.)
Behringerrel még nem dolgoztam, de a nagyokosok nem igazán ajánlják. Ár/érték arányban nem igazán jó.
Ami nálatok is elérhető, és bátran merem ajánlani, az a Wharfedale. Nézz szét a honlapjukon, nekem 2db EVP-X215-ösöm volt, nagyon meg voltam velük elégedve. Létezik aktív változatban is. Viszont akkor számolni kell azzal is, hogy ezeket cipelnie is kell valakinek (~50kg) vagy kerekeket szerelsz az aljára. Ezeket azért merem ajánlani, mert egy jó végfokkal akár sub nélkül is megállják a helyüket. Talán létezik neodínuim mágnessel szerelt kivitelben is, ez a súly miatt fontos, mert azok könnyebbek.
Szerintem ez az ár/érték arány elfogadható arra a feladatra, amit felvázoltál. Persze, vehetnétek martin audio vagy kv2 termékeket, de az az ágyúval verébre tipikus esete lenne.AVR
-
Pacák
senior tag
válasz Devid_81 #11450 üzenetére
Jut eszembe költészet. - Szerintem nagy rajongótábora lenne az öregnek,ha most lenne rockzenész.
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
válasz Devid_81 #11441 üzenetére
Óvatosan próbáltalak rávezetni, hogy errefelé éli második virágkorát a linkemben említett korszak, amelynek szigorába próbáltam belecsempészni egy kis vidámságot a Bob Herceg szövegével...
A végén még konkrétan le kell írnom, hogy _______iánus és elvisz egy fekete Q7.
Nuclear launch detected
-
-
Pacák
senior tag
válasz Devid_81 #11436 üzenetére
Ha van idôm, akkor még történelmet is olvasgatok, meg mûvelôdöm, így futottam bele a Bob hercegbe is, gondoltam legalább értékeled.
Tanulok, odafigyelek sokmindenre, bezzeg a mai fiatalok...
Könyvajánló: [link] - ha már filmajánló is szokott lenni.
Nuclear launch detected
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #11411 üzenetére
Igazad van, menj melegebb éghajlatra, én is állandóan olyan helyre vágyok, ahol sosincs tél, hideg...
Közös erősember barátunk is épp ilyen helyről álmodozik, mesélte nekem jómúltkorában...A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
-
-
public73
senior tag
válasz Devid_81 #11330 üzenetére
Szoval nem szamit, ki honnan, egyeduli nagy problemank egy nagyon videki ember, nem is erti senki, hogy miert irkal ide, hiszen soha nem volt bekecsabai, vagy mezoberenyi sem...csak itt irkal nekunk...most meg valahol nyugaton lakik, public_73/40 valami a nickje...
oké, skacok értem én......de ezt még benyadapró sem tűrné!!!!
pedig ott azért volt súly rendesen, meg tapasztalat....ugye Dávidom? (38kg, 15 évesen....)apropó:
ha ma még egyszer valaki beugat, azt pofánbaszatom vele: -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Devid_81 #11333 üzenetére
Most már mehetsz a topicba, beleírtam jó pár dolgot az első hozzászólásba
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Devid_81 #11333 üzenetére
A hetedik szervezésében besegítettem, a nyolcadikat teljesen én szerveztem, meg most ezt is. Persze néha besegítenek, pl. a PH pólokat én gyűjtöm össze ki milyet, mennyit kér, én zsebelem be a manit is rá, aztán van egy srác akinek ismeretség révén megrendeli, van aki érte megy és elhozza a táborba..
De a helyet, a programokat, a pénzt is én kezelem...
De ha van kérdésed..ne kímélj
Még hiába olvasod ott az első hsz-t, nem írtam meg a tájékoztatót..mert lusta voltam De ha gondolod, gyere ide és diktálom
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
littlelion21
addikt
válasz Devid_81 #11330 üzenetére
Valaki szóljon public-nak hogy szeretettel várják...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Devid_81 #11326 üzenetére
Na az jó ha itt nincsenek "cséplőgépek"
De majd akkor is ezt mond, ha megismertél Elég akaratos és nagyszájú is tudok lenni ..ami a szívemen az a számon
(#11327) Stylewars_kp Őt még nem is láttam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD